< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HBO Max Kardeşliği - Ana Konu (3. sayfa)

-
-
Arkadaşlar deneyen oldu mu ? Özel plan aynı anda 4 tv den de izlenebiliyor mu ? Yoksa Netfilx gibi tek tv ile mi sınır lı ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
-
Bunu bende merak ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HBO Max olmayan ülkede kullanılamıyormuş, mesela ben Almanya'da yaşıyorum ve girmeyi denediğimde hata veriyor.
Olur da denemek isteyen vardır, yardımcı olur diye yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas -- 15 Nisan 2025; 11:16:9 > -
Netflix gibi lokasyon sorunu yok.
1 kişilik yerimiz var. katılmak isteyen telefon numarasını pm'den iletebilir.
4K 1 yıllık abonelik.
edit: yerimiz kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaskakar -- 15 Nisan 2025; 13:14:31 > -
Yeri olan varsa girebilirim?
-
1 kişik yer arıyorum
-
Hocam yeriniz dolmadıysa bende katılmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet maalesef, ben de almanyada kullanacaktım üzdü bu durum.
VPN ile deneseniz açılıyor mu ?
-
Netflixle beraber en güzel platform içerikleri çok kalite
televizyon lg webos, router'dan access vermekle falan uğraşamadım, zaten çocuk falan da kullanacak bu kadar komplike hale getirmeyeyim istedim.
2026 gibi Almanya'da olacakmış, o zamana kadar Torrent falan takılırız :)
-
çoklu kullanım engeli var mı arkadaşlar diğer platformlarda olduğu gibi? deneyebilen oldu mu? eğer yoksa ben de katılmak isterim bir gruba. dm yazmanız yeterli. aylık alıp denemek lazım bence önce garanti olsun diye.
-
Arkadaşlar yok mu grup oluşturacak.
Varsa beni yazar mı? PM atın kesinlikle katılacağım.
-
Laptoptan olur mu acaba en kötü öyle izlerim. indirmek altyazı aramak falan artık çok yorucu geliyor bana ya
Bütün filmler de 4k dolby vision atmos var neyini beğenmediniz anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2 yıldır forumdan 4 kişi dianey+ kulkanıyorduk.1 kişi ekibimizden ayrıldı yeni hbo max premium üyelik kuracağız 1 kişi eksiğimiz var katılmak istiyen olursa
aylık ödeme düşünüyoesanız ben varım. malum yıllık riskli sonra diğeer platformlardaki gibi kısıtlama başlarsa yanar abonelik.
-
Yıllık abonelik alacağız hocam
kaliteli vpn kullanıyorsan olabilir. bazı platformlar vpn olduğunu anlıyor.
-
Katılmak isterim gruba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X