garip bir internet sorunu
Müzik notaları sitesi
muhabir banka ücretlerinden kurtulmanın yolu
arkadaşlar benim büyük bir sıkıntım var ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben araştırma yaptım ancak bir çözüme ulaşamadım. yabancı bir firma için çeviri yapıyorum. her ay yaklaşık 240 dolar civarında bir ödeme alıyorum. para yurtdışından enpara usd hesabıma geliyor. ağustos ayı öncesi her ödemede enpara benden 3 dolar civarında bir kesinti yapıyordu. ağustos ayından beri muhabir banka ücreti olarak ekstra 16 dolar civarı bir kesinti daha yapılıyor. az para değil bu. gönderen firmaya sordum biz herhangi bir değişiklik yapmadık diyorlar. enpara ise açıklama olarak muhabir para ücreti sizden alınmamasını istiyorsanız gönderici masraf üstlenmeli göndermeli diyor parayı. ancak dediğim gibi gönderen firma biz herhangi bir değişiklik yapmadık diyor. ağustos öncesi dediğim gibi sadece her ödemede 3 dolar alıyordu enpara. bazı bankalar yazdım sordum hepsi dolar transferinde muhabir banka ücreti kesilir diyolar. durumu açılayabilecek ve çözüm önerebilecek birileri var mı? neden böyle oldu ve nasıl kurtulunur bu muhabir banka ücretinden?
Mac Kullanıcı Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Mac cihazlarla ilgili pek bilgim yok. Internette tanıştığım bir arkadaştan eski bir masaüstü mac satın aldım. Şimdi bazı programları güncelleyebilmem için apple kullanıcı bilgilerini istiyor. Ancak satan kişi email şifresini hatırlamıyor. Uzun süre önce satın aldığı için eski artık kullanmadığı bir email adresini girmiş zamanında. nasıl çözülebilir sorun, neler yapılabilir?
Garip bir ekran sorunu
|
ASUS K53sj Siyah Ekran
|
|
zyxel modem bağlantı sorunu
|
ip kamera bağlantı kopması
|
hosting teklifi
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 9.246 (Bu ay: 407)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu