Şimdi Ara

HD 2600 DX10 EKRAN KARTLARINDA PERFORMANS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DX10 ekran kartlarında dikkat edin. Performans göstermemesi işletim sisteminden kaynaklanıyor.Ben Xpertvision (Palit) HD 2600 pro aldım denedim. Driver CD'sini yüklerken işletim sistemine uyumlu olmadığını ver bozuk yada ileride problem çıkarabilecek eksik olarak kurulum yapabileceğini belirten bir yazı geldi. Devam et dedim.Gerçektende oyunların bazılarında çalıştı bazılarında hiç çalışmadı. Çalışanlar ise görüntü kalitesi eskiye göre çok net fakat performans hiç yok.Çok kastı.Sebebi ise DX9 uyumlu değil.İşletim sistemim XP olduğu için.Bilginize

• dx9 uyumlu olmayan nedir? Ekran kartı mı? Anlayamadım dediğinizi ben hem vista hemde xp de test ettim kartı imzamdaki makinayı kullanıyorum ikisinde de sonuç olumcu hatta dx9 performansı çok hoşuma gitti.
  • bence sen hata mesajını görünce hemen panik yapmışsın :)

güncel sürücüleri yüklemeyi dene.

xp'de zaten dx10 oynayamayacağın için hangi oyunu açarsan aç dx9 modunda çalışacaktır. bu durumda yeni ekran kartının eskisinden daha az performans göstermesi imkansız gibi bişey olur sanırım. tabi eski ekran kartın 1950xt falansa o ayrı bi konu tabi :)

sözün kısası oyunlardaki kasmalar sürücü kaynaklı olabilir, internetten ccc 7.8' indirip kurmayı dene. uyuşmama problemine gelince yanlışlıkla vista sürücüsünü yüklemiş olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 3 Eylül 2007; 20:22:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    ATİ HD 6470M EKRAN KARTI SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.