Şimdi Ara

hd 2600 xt fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlayacağınız üzere hd 2600 xt sahibiyim. Şimdiye kdr bir sorun yaşamadığım ekran kartım son 2 günden beri beni çileden çıkarttı. Ekran kartının fanı çalışırken kendi kendine durmaya başladı. Ben pc başında yokken yine fan durmuş ve ekran kartının sıcaklığından fanın bağlantılarını eritmiş. Şu anda elimde fanı olmayan bir ekran kartı var ve ben bu ekran kartına uyumlu bir fan bulamıyorum. Nerde bulabileceğimi bilen bir arkadaş varsa daha doğrusu marka/model tavsiye edebilecek birileri varsa çok sevinirim. Aksi takdirde sapasağlam ekran kartını çöpe atmak zorunda kalıcam. Şimdiden teşekkürler....

• sağol ya wallaha çok teşekkür ederim, ben o kdr aradım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_of_hell

sağol ya wallaha çok teşekkür ederim, ben o kdr aradım bulamadım.

Bir sorun mu var yada ben mi anlamadım sorunu ? İzah edin isterseniz? Kızdığınız için mi yoksa gerçekten teşekkür amaçlı mı söylediniz anlamadım ?
  • yoo ciddi ciddi teşekkür ettim,ne bu şiddet bu celal :D 2600 xt uyumlu fan baya baktım ama cidden bullamadım, pek bilgi sahibi değilim. siz bulup link verince teşekkür ettim sorun yok...
  • arkadasın önerdiği VGA soğutucu gayet performanslı ve sessiz bir ürün hiç kaçırma derim
    burda inceleme var bir bak istersen......http://www.pclabs.com.tr/2008/07/22/akasa-vortexx-neo-incelemesi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_of_hell

yoo ciddi ciddi teşekkür ettim,ne bu şiddet bu celal :D 2600 xt uyumlu fan baya baktım ama cidden bullamadım, pek bilgi sahibi değilim. siz bulup link verince teşekkür ettim sorun yok...

Tamam dostum sorun yok
  • al sana süper çözüm

hd 2600 xt fan sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.