Şimdi Ara

HD 2600XT 250MB İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M2V-TVM ANAKART
    2600XT EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUM
    KASA TAŞIRMI EKRAN KARTINI?
    PSU DA ALMALIMIYIM?
    PSU ALMADAN KASAYA UYGUN 2600XT PERFORMANSINDA EKRAN KARTI TAVSİYELERİNİZ OLURMU?

TEŞEKKÜRLER...!

• psu kesinlikle almalısın, kasanı bilmiyorum ama psu tam 350w verebilse bile yetmez, (ne yazık ki, hele bu enerjiyi en çok korumamız gereken dönemde buradan donanım firmalarının da gözlerinden öpüyorum hassasiyetleri için)
  • Asusun powerı 12v ta ne kadar amper verir bilmiyorum ama cooler master 380 w aynı ekran kartlı, core2duo 6550 yi kaldırmadı. İşlemciler arasında da öle çok fazla fark yok harcadığı enerji bakımından, dört çekirdekli falan değilse tabi.
  • bende palit hd2600xt ddr3 war ayrıyetten 2 usb baglantısı DVD-RW CD-RW ta231 kasa war gercek 300w FSP herhangi bi sorun yasamıyorum suanlık
  • benim kasa ve anakart da aynı.
    8600gt oc aldım. kutusunda min 400w PS yazıyodu geri verip 8500gt oc aldım.
    yanlış mı yaptım bilmiyorum.
    işlemcim tek çekirdekli am2 3500. baya az güç harcıyor (35w)
    acaba 2600xt alsam taşır mı?
  • birkere herşeyime güç yetsin ileride yine birşeyler alırım diyorsanız iyi bir psu almalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanocak

benim kasa ve anakart da aynı.
    8600gt oc aldım. kutusunda min 400w PS yazıyodu geri verip 8500gt oc aldım.
    yanlış mı yaptım bilmiyorum.
    işlemcim tek çekirdekli am2 3500. baya az güç harcıyor (35w)
    acaba 2600xt alsam taşır mı?

HD 2600XT nin güç ihtiyacı max.75 Watt dır. Bu işlemci ile bir sorun çıkartmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşa yeni topladık bi pc intel 2600xt sonic var aopen 350watt rahat çalıştırıyor bilgine.
  • arkadaslar bende p4 işlemci ve sapphire 2600 xt ekran kartı var...
    yeni bir kasa alacagım coolermaster CAC-T05 380 watt veya asus TA9A1 350 watt arasında seçim yapmak istiyorum...
    bu ekran kartı bu kasalara boyut olarak sığarmı ayrıca ilerde çift çekirdekli işlemci alırsam psu ları kaldırırmı..
    yardımcı arkadaslara tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 24 Ekim 2007; 18:05:49 >
  • sistem aşağıda overclok yapmıyorum şu ana kadar bir sorun yok stabil çalışıyor 6550 olan arkadaşın sistemi nasıl kaldırmadı onuda anlamadım bende bir sorun yok ekstra kartlar donanımlar kullanılmicaksa bir sorun olacağını sanmam.
  • 2600 xt zaten 65nm teknolojiye sahip bu sebeple fazla bi yükü olcağını sanmam yani ne koyarsan gider aynısı bende var imzadaki sistemi ekran kartını oc yaparaktan 350 w lık bi markasız güç kaynağı işini misss gibi görüyo , olay o kadar da abartıldığı gibi deil bence yok ille 650 olcak da ben bikaç yüzytl veriimde psu aliim falan bana enteresan geliyo
  • kaldırır ama Asus PSU sesli çalışır.

için rahat etsin istiyorsan gerçek 400W seviyesinde bir ürün alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=1012&sp=guc_araligi=400-490watt
  • @djsam,@BAŞKOMİSER ve @DivXci arkadaslar yardımlarınız ve cevaplarınız için hepinize tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.