Şimdi Ara

HD 2900XT 1GB GDDR4 için fiyat önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: simplethinks

4850 ve 4870 bu ayarda bişi al kaldıki directx 9.c idi sanırsam o kart. Directx 10.1 destekli 4850 ve 4870 bunuda unutma

DX10 idi,hatta ATI'nın ilk DX10 kartı.8800GTX'e cevap olarak gelmişti 4-5 ay gecikmeli ancak 8800GTS 320Mb'ye rakip olabilmişti ancak.
  • Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. HD 4870 ya da 4850 almaya karar verdim. Ancak bütçemi (110$) aşmayacak şekilde bu kartları nereden bulabilirim. Yurtdışında bildiğim sitelerde bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grekoremen

Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. HD 4870 ya da 4850 almaya karar verdim. Ancak bütçemi (110$) aşmayacak şekilde bu kartları nereden bulabilirim. Yurtdışında bildiğim sitelerde bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

DH 2.el Bilgisayar parçaları bölümünde 2.el garantisi devam eden kartlar bulabilirsin.

HD4850 140-160TL aralığında,HD4870 ise 160-200TL aralığında geziyor.İkisi de aşağı yukarı senin bütçen sınırlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 11 Eylül 2009; 17:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131140

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127414
    ,

heralde okumuyosun msjları kardes???? ? ?? ? ??

Mesajınızı okumuştum, fakat bu site hakkında bilgim yok.Türkiye'ye gönderisi var mı bilmiyorum.Varsa kargo ve gümrük işleri nasıl olacak? Eğer sizin bu site ilgili bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

DH 2.el Bilgisayar parçaları bölümünde 2.el garantisi devam eden kartlar bulabilirsin.

HD4850 140-160TL aralığında,HD4870 ise 160-200TL aralığında geziyor.İkisi de aşağı yukarı senin bütçen sınırlarında.

İkinci el bölümünde güncel ilan bulamadım.
  • newegg abd'deki en büyük alışveriş sitelerinden biri ve tabiki türkiyeye gönderme yapmıyor.O link sanırım iki amaçla verildi 1)yurtdışı fiyatlar hakkında bilgin olsun kazıklanma diye 2)Tabii birde refurbished diyince yurtdışı olduğu anlaşıldı ve diğer yurtdışı sitelerinide kullunabileceğin düşünüldü

quote:

Orijinalden alıntı: grekoremen

Mesajınızı okumuştum, fakat bu site hakkında bilgim yok.Türkiye'ye gönderisi var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 12 Eylül 2009; 5:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmo

newegg abd'deki en büyük alışveriş sitelerinden biri ve tabiki türkiyeye gönderme yapmıyor.O link sanırım iki amaçla verildi 1)yurtdışı fiyatlar hakkında bilgin olsun kazıklanma diye 2)Tabii birde refurbished diyince yurtdışı olduğu anlaşıldı ve diğer yurtdışı sitelerinide kullunabileceğin düşünüldü

Yurtdışından Ebay üzerinden bakmıştım. Forumdan bir arkadaştan Powercolor 512 mb hd 4870 alabilirim.Tabiki fiyatta anlaşabilirsek. 100$ teklif ettim.Sizce uygun mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.