Şimdi Ara

HD 2900XT 1GB GDDR4 için fiyat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 2900XT (Refurbished) için 110$ sizce uygun bir fiyat mıdır? Bu fiyatlarda (-/+10$) alabileceğim başka kart önerir msiniz?

• 110$ gibi bir fiyata bence başka bir kart alın. Ne bileyim 9600GT / 9800GT / HD 4770 / HD 4850 (biraz bütçenizi aşıyor ama) tarzı bir kart alın onu alacağınıza. Çok çok daha iyidirler (hele de HD 4850).

• performans olarak 9600gt civarındadır ama ne bileyim az uretilmiş ve cok merakla beklenen umitler baglanan sonucta bi donemin efsane kartı

ben alsam alırım hatıra için
  • 120$'a 182tl'ye 4770 var onu al çok daha iyidir 2900xt'nin devri çoktan bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: grekoremen

SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 2900XT (Refurbished) için 110$ sizce uygun bir fiyat mıdır? Bu fiyatlarda (-/+10$) alabileceğim başka kart önerir msiniz?

Refurbished ne anlama geliyor biliyor musun?Arızalanıp tamir edilmiş cihaz o.Ayrıca 110$ deli saçması yüksek bir fiyat.

Ederi en fazla 70$ o kartın.

Kesinlikle HD4850-30 veya HD4870 gibi kartlara yönelmelisin.
  • vay be bir zamanların dehşet kartının düştüğü hale bak.

bu teknoloji çok acımasız
  • fiat gayet uygun ve makul sonuçta eski kartta olsa veri yolunun 512 bit olması ve bant genişliğinin yüksekliği göz önne alınırsa şuanki kdv dahil 150 tl ye kadar alınabilecek kartlar kadar oyunları oynatır sorunsuz olarak gerçi dediğiniz gibi biraz eski model ama sonuçta 1 seneye kadarki bütün oyunları 22 lik monötürde sorunsuzca oynıyabilecek bi güçte karttır bence alabilirsin dostum kullanıyorum 1 gb 2900pro modelini 2 yıldır çokta memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

fiat gayet uygun ve makul sonuçta eski kartta olsa veri yolunun 512 bit olması ve bant genişliğinin yüksekliği göz önne alınırsa şuanki kdv dahil 150 tl ye kadar alınabilecek kartlar kadar oyunları oynatır sorunsuz olarak gerçi dediğiniz gibi biraz eski model ama sonuçta 1 seneye kadarki bütün oyunları 22 lik monötürde sorunsuzca oynıyabilecek bi güçte karttır bence alabilirsin dostum kullanıyorum 1 gb 2900pro modelini 2 yıldır çokta memnunum

Şuan için bu tavsiyene katılmıyorum.Arkadaşa biraz da güç tüketiminden bahset istersen 2900XT'nin.

512 bit'in bir aşırı getirisi yok bu kartta,zira olsa idi 2900XT'nin ağır revizyon edilmiş hali olan HD3870 256bit olarak gelmezdi.

Memnun olabalirsin,belki gerçekten de iyi bir kart olabilir ancak daha az güç tüketen daha yeni kartlar aynı fiyata varken ne gerek var?

• dostum şu güç tüketimini çok fazla abartıyorsunuz zira ben denedim ama kimsi inanmıyor inanmıyadabilir ama bu kart sizlerin abarttığı kadar kötü bi kart değildir ve güç tüketimi ise aşırı değil ben 250 watt powerle kullandım sorunsuz uydurma marka 300 watlık powerlede kullandım sorunsuz yani güç tüketiminide aşırı abartmaya gerek yok sonuçta alan kişide 24 saat başından kalmadan oyun oynıcak halide yok onun için bu fiata 1 gb lik bu kart alınabilir
  • Monitörün 20" veya üzeriyse bence alabilirsin iyi de olur.
  • refurbished yazısını görmedim bu şekilde kesinlikle alınmaz kart tamir görüp piyasaya sürülmüş tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK@

vay be bir zamanların dehşet kartının düştüğü hale bak.

bu teknoloji çok acımasız

hangi bakımdan dehşet idi ?
  • Yanlış hatırlamıyorsam büyük umutlarla bu kart çıktığı zaman da beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Isınması ve güç tüketimi açısından nvdia'dan çok geriydi. (yanılıyorsam düzeltin)
    Bu açıdan yeni çıkan bir kartı almak kesinlikle daha mantıklı. Bir de sıfır almak varken niye ikinci el alınsın ki.
  • http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131140

al babo POWERCOLOR AX4870 512MD5

Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail

Special edition, S.T.A.L.K.E.R game included

$126.99

Refurbished

urun bulabıldıgıne gore yurt dısındadır dedım .

tr dehttp://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=2929

bu olabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 11 Eylül 2009; 9:19:58 >

• bu kartın performansı eski seri 8800 gts 320 mb dan bile kötü hadi taş çatlasın gddr4 diye biraz daha iyidir ki 512 bit olmasına aldanmayınız onun yerine garantili daha iyi kartlar alabilirsiniz aynı fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

dostum şu güç tüketimini çok fazla abartıyorsunuz zira ben denedim ama kimsi inanmıyor inanmıyadabilir ama bu kart sizlerin abarttığı kadar kötü bi kart değildir ve güç tüketimi ise aşırı değil ben 250 watt powerle kullandım sorunsuz uydurma marka 300 watlık powerlede kullandım sorunsuz yani güç tüketiminide aşırı abartmaya gerek yok sonuçta alan kişide 24 saat başından kalmadan oyun oynıcak halide yok onun için bu fiata 1 gb lik bu kart alınabilir

Ben değil,Tom's hardware,Guru3D,VR-Zone,Xtremesystems,HardOCP, vs. vs. hepsi abartıyor o halde.
    Çünkü hepsinin incelemelerindeki sonuç aynı.Güç canavarı.

Ayrıca refurbished yazısı tamir edilip tekrar piyasaya sürüldüğü anlamına geliyor.Buna da dikkat çekerim

Yine de ısrarla alınabilir diyorsunuz.Hemde o fiyata HD4870 varken.

Bakın,kendi kartınızın ait olduğu seriyi kötülemek zor gelebilir ancak burası bir donanım forumu.Olabildiğince subjektif olmak gerekiyor.

Arkadaş 24 saatte bir ekran kartı almayacak herhalde,birkere alsın iyi ve güncel birşey alsın.Neden iki yıllık eski bir teknolojiyi,hemde güç tüketimi/performans oranı rezalet olduğu tüm incelemelerde belirtilen bir kartı tavsiye ediyorsunu inatla,anlamıyorum.

• 4850 ve 4870 bu ayarda bişi al kaldıki directx 9.c idi sanırsam o kart. Directx 10.1 destekli 4850 ve 4870 bunuda unutma
  • ya bu kart dedigim gibi şimdi alınıp kullanılması sacma

ama efsane için para bolsa kart kolleksiyonu yapıosan yada dursun istiyorsan ben kutusu ile beraber odama alırdım

yoksa o performans için smdi bukadar guc harcamak mantıksız
  • arkadaşlar sakın gidip de bu kartı almayın. bu kart g80 8800 gts 320 mb ' den bile kötü. bir çok kez arkadaşla test ettim benim işlemci e6750 onun ki q6600 olduğu halde 8 oyunda aynı ayarlarda ben geçtiysem 2 oyuna anca o geçmiştir. zaten kartı 3 ay önce hakkın rahmetine kavuştu. hem çok ısınıyor hemde çok güç çekiyor. alırsan paran çöpe gider. 9600 gt al o karttan çok daha performanslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131140

al babo POWERCOLOR AX4870 512MD5

Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail

Special edition, S.T.A.L.K.E.R game included

$126.99

Refurbished

urun bulabıldıgıne gore yurt dısındadır dedım .

tr dehttp://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=2929

bu olabılır.

newegg'dan Türkiye'ye sipariş yapan var mı hiç? Kargo ücreti, gümrük durumu ve teminat süresi gibi konularda bilgi verirse çok iyi olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.