Şimdi Ara

HD 4250 veya HD3300 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HD 4250 veya HD3300 bu onboard kartlardan hangisi daha iyi görür?

yanıtlarınız için tşkler

• biri diğerinin laciverti
  • 4250 fena degil kullaniyorum ama oyun icin birseye yaramazlar,masaustunde full hd lcd yi idare eder baska birsey bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 17 Şubat 2011; 21:58:48 >
  • 4200 var bende onboard. Vallahi bana yeterlinin de yeterlisi geliyor. CS, cod, R.E 5, civilizations 5, medieval total war I, II hepsini oynadım. Sadece codda ve r.e 5 te zorlandı. 4200 olan anakart bulabilirseniz öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

4200 var bende onboard. Vallahi bana yeterlinin de yeterlisi geliyor. CS, cod, R.E 5, civilizations 5, medieval total war I, II hepsini oynadım. Sadece codda ve r.e 5 te zorlandı. 4200 olan anakart bulabilirseniz öneririm.

O oyunlarda kasmaması normal zaten
  • Ama Assassin creed I ve II de de en son ayarlarda kasma olmadı tabi ekran çözünürlüğüm 1024x768. Ama olsun hiç kasma hissetmedim.
  • 3300 4200den daha iyidir ama 4250 nasıldır bilmem..

farketmiyor hiç biriyle doğru düzgün oyun oynanmaz..
  • teşekkür ederim arkadaşlar. sipariş ettim. hd 3300 ob lu ankart geliyor. bilgilendirme yaparım nasıl iş görür mü diye.
  • Sideport'u ddr3 olan bir model seçmişsindir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Sideport'u ddr3 olan bir model seçmişsindir umarım.

aynen dostum. pes 2011 i bile high ayarlarda oynatıyor. cs 1,6 da fps 100,0 da çakılı kaldı
  • splinter cell conviction için nasıl hd3300 onboard ve battlefield bc2 ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.