Şimdi Ara

hd 4730 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkdaşlar biriniz yardımcı olabilirmi anakartımın markası EPOX EP-MF4-J3
    NVIDIA nForce4 4X Socket AM2 with PCI-E, Audio, SATA, GbE, ATX, hd 4770 bu karta uygunmu acaba?
    teşekkürler...
  • Evet PCI-E 16x slota sahip.Uygundur
  • teşekkür ederim arkadaşım, çok fazla bilgim yok boş yere almalayım diye bekledim biri yorum yapsın diye, yoksa siparişi iptal edecektim tekrar tşkler..
  • arkadaşlar benim sipariş ettiğim saphire yerine leadtek diye bi marka yollamışlar bunu kabul edeyimmi sizce acil cevap verin ekran kartını almaya gidicem 10 dk sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolver26

arkadaşlar benim sipariş ettiğim saphire yerine leadtek diye bi marka yollamışlar bunu kabul edeyimmi sizce acil cevap verin ekran kartını almaya gidicem 10 dk sonra...

leadtek HD4770 mi? leadtek elbette.
  • Leadtek ATi ekran kartları üretmeye mi başladı ki?
  • Aynı soruyu bende soracağım
  • açıkçası bende şaşırdım aldığım yer tanıdık bir bilgisayarcıydı ist dan getirtiyordu beni aradı ve leadtek die bi marka yolladılar dedi araştırdım leadtekin tek bir ati modeli bile yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Revolver26

arkadaşlar benim sipariş ettiğim saphire yerine leadtek diye bi marka yollamışlar bunu kabul edeyimmi sizce acil cevap verin ekran kartını almaya gidicem 10 dk sonra...

leadtek HD4770 mi? leadtek elbette.

leadtek ati üretmiyorki , 4770 piyasada çok az bulunuyor bence senin bilgisayarcın 4770 i bulamayınca sana bir nvidia kakalamaya çalışmış ama sakın kanma, 4770 i şahsen kendi evime aldım ve işyerimdeki 3870 turbodan daha hızlı ve ısınmıyor ve acayip tasarruflu bir kart
  • evet aynen dediğin gibi olmuş ve kabul etmedim tabiki kartı geri gönderdim ve internetten bi hd 4770 aldım canavar gibi çalışıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.