Şimdi Ara

HD 4730 ve güç kaynağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Ghost recon advanced nickli arkadaş ile alışveriş için evine ziyarete gelmiş bulunmaktayım.
    Genelde 2900PRO 512BİT Kart İçin 550W Tavsiye Edilirken Arkadaşımız 400W Frisby İle Çalıştırmakta 20-30DK Oyunda oynadık Donma,reset vs karşılaşmadık haklı gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighStorm

Arkadaşlar ben Ghost recon advanced nickli arkadaş ile alışveriş için evine ziyarete gelmiş bulunmaktayım.
    Genelde 2900PRO 512BİT Kart İçin 550W Tavsiye Edilirken Arkadaşımız 400W Frisby İle Çalıştırmakta 20-30DK Oyunda oynadık Donma,reset vs karşılaşmadık haklı gerçekten

Ama risk alınmaya değer mi?
  • parası kısıtlı olan birisi için kullanılmış ve denenmiş bi ürünü tavsiye ediyorum benim evime donanım haberden bilinen nicli 7-8 kişi geldi gördü halit66 şugar çocuk gündoğdu dahada aklıma gelse yazacam yani demek istediğim bizleri bazı rakamsal olaylarla kandıran firmaların tuzağına düşmemek ve bildiklerimizle başkalarınıda düşürtmemektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Bu aletin 80+ sertifikası yok. Fiyatı güzel ama 80+ sertifikalı değil. Vatan sallamış. Sizde sallamayın biraz araştırmacı olun.

Araştırmacı olmamıza gerek yok, fiyat uygun ve güvenilir sayılabilecek marka olarak bir öneri verdik, high power yada her hangi güvenilir markada olabilirdi, önemli olan burda en düşük bütce ile en iyiye sahip olmak. Sanki insanlara zorla kötü mal önerip, satıp kar eden biziz. Bir nevi dilinizede münasır olunki sizin önerilerinizide görelim amca bey.

Araştırmacı olsanız iyi olur zira 80+, bir güç k. için kaliteyi etkileyen faktörlerin başında geliyor.

Markanın 550W gücündeki modelini kullandım. Sessiz, soğuk hoş bir cihaz. Aynı markanın 400W olanı fiyat açısından sizin örneğinizden daha cazip bana göre.

• Beyler tmm aldım HD 4730 la High Power 450W coolmax.Ama bi sorum var , catalyst center dan baktım boştayken sıcaklık 67 C normal mi ?(Adana gibi sıcak bi yerde oturuorum :/)
  • Özür dilerim üst üste 2 mesaj atmış olcam ama Bad Company 2 de denedim çözünürlük 1440x900 aa ve v-synch acmadan denedim alt/tab yapıp ati acatlyst center dan baktım bu sefer 72-73 C gösterior.Fazla mı sizce? Eger fazlaysa zaman geçirmeden ekran kartını teknik servise yollamayı düşünüyorum..
  • Yükteyken 72-73 gayet normal ama boşta 67 olması ilginç?
    En güncel sürücüyü kurmak işe yarayabilir belki.
    Uzun süreli kullan bakalım kaç olacak sıcaklık en fazla?
  • sapphire hd 4730 2x6 pin güç girişi olan model
    boşra 55 derece
     HD 4730 ve güç kaynağı

HD 4730 ve güç kaynağı

HD 4730 ve güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 13 Ağustos 2010; 20:21:35 >

• Sadece Cd ' sini kurdum ayrıca sürücü yüklemem gerekiyor mu ?
  • Bide oyundayken sıcaklıgı kontrol edebilecegim bi program var mı ? Masaüstüne dönmeye gerek kalmadan , hani sürekli takip ederim ısıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: HighStorm

Arkadaşlar ben Ghost recon advanced nickli arkadaş ile alışveriş için evine ziyarete gelmiş bulunmaktayım.

Ama risk alınmaya değer mi?

ben 400W Frisby ile zalışacagını sannetmiyordum ancak arkadaş çalıştırmış öyleki Ekran Kartı İçin Hatta 8Pin + 6Pin Kablo Lazım.
    Frisby 400W"ta İse arkadaş 6Pin + 6Pin Yapmış .. Demekki 400W Bile Yetmiş HD2900PR0ya
    biz arkadaş ile 20-30dk Doom3 vs FPS ve Hareketli oyunlar oynadık sonunda ne reset ne bişi

HD4730"ada Yeter o halde sonuçta HD4730 hem 55Nm , 128BİT vs.. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmoses01

Bide oyundayken sıcaklıgı kontrol edebilecegim bi program var mı ? Masaüstüne dönmeye gerek kalmadan , hani sürekli takip ederim ısıyı

ati tray tool hızları sıcaklıkları ve fps yi aynı anda takip edebilirsin..
  • Şöyle örnek verim.Sniper ghost warrior /1440x900 düğer detaylarda yüksek

HD 4730 ve güç kaynağı

HD 4730 ve güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmoses01 -- 13 Ağustos 2010; 21:21:50 >
  • sıcaklıklar normal ekran kartının gpusu rv770.. 4870 4850 4830 da olan gpu
    normalde hızı 750 olması lazım keza benimki öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 13 Ağustos 2010; 21:24:19 >
  • Tmm teşekkür ederim . Bi sorunum olursa yazarım gene .İyi akşamlar
  • Arkadaşlar bugün Sniper : Ghost Warrior oynarken kontrol ettim , 85 C di(1 saat fln oynadıktan sonra) , servise yollama mı önerir misniz ?
  • boşuna garantiye gönderme sıcaklıklar normal
    bendeki %100 load 90 C fan %50 %100 açarsan 85 80 derecelerde geziyor
     HD 4730 ve güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 14 Ağustos 2010; 14:34:32 >
  • Kendi tecrübelerim sonucunda kaç kez güç kaynağı bozulan pc gördüm. Çoğuda frisby idi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11490358/mpage_1/key_/tm.htm
    Ki psu uzmanı olan bir kişide öyle düşünüyor.
  • Frisby psu lar gerçek gücü vermeyen kalitesiz psu lardır 40 50 tl ye 450 watt psu oluyorsa hıgh power-fsp-ocz psuları çöpe atalım öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 16 Ağustos 2010; 16:34:20 >
  • ben 2 senedir imzamdaki sistemi kullanuıyorum (yakında değişecek o ayrı) ATi 4850 var birde ASUS gerçek 350 WATT var hiç problem yok. 4730un çekeceğik enerji 4850 nin yarısı ya olur ya olmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.