Şimdi Ara

HD 4730 ve güç kaynağı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

ben 2 senedir imzamdaki sistemi kullanuıyorum (yakında değişecek o ayrı) ATi 4850 var birde ASUS gerçek 350 WATT var hiç problem yok. 4730un çekeceğik enerji 4850 nin yarısı ya olur ya olmaz

4730 4850 ile aynı gücü çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ben 2 senedir imzamdaki sistemi kullanuıyorum (yakında değişecek o ayrı) ATi 4850 var birde ASUS gerçek 350 WATT var hiç problem yok. 4730un çekeceğik enerji 4850 nin yarısı ya olur ya olmaz

4730 4850 ile aynı gücü çekiyor

• hapocod nicli arkadaş madem frizby powerler kötü çöpe atılacak power ise benim bu sistemim nasıl çalışıyor acaba evime gelen donanım haberden 9 ncu kişide aynı şeyi söyledi aynı şeyi gördü ne derseniz deyin sizler bu power olayını çok ama çok aşırı abartıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

hapocod nicli arkadaş madem frizby powerler kötü çöpe atılacak power ise benim bu sistemim nasıl çalışıyor acaba evime gelen donanım haberden 9 ncu kişide aynı şeyi söyledi aynı şeyi gördü ne derseniz deyin sizler bu power olayını çok ama çok aşırı abartıyorsunuz

kalite farkı verimlilik kaliteli komponentler kullanılması vs vs
    çöp olayını nerden çıkardın anlamadım yanlız-- sistem çalışır tabikide ama sonuç frisby kalitesizdir gerçek gücü vermez --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 16 Ağustos 2010; 21:55:51 >
  • peki o zaman benim şu sistemimi nasıl çalıştırıyor onu anlatırmısın banba kötü olan şey 2 senedir kullanmadığım anakart kalmadı x48 dfı dk dan tut p45 tr2 plusa kadar ve imzamdaki ekran kartına bi bak
  • quote:

peki o zaman benim şu sistemimi nasıl çalıştırıyor onu anlatırmısın banba kötü olan şey 2 senedir kullanmadığım anakart kalmadı x48 dfı dk dan tut p45 tr2 plusa kadar ve imzamdaki ekran kartına bi bak

sistemin çalışması normal ben çalışmaz demedimki
    sadece psu kalitesiz gerçek gücünü vermeyen verimli olmayan bir psu dedim
  • peki ne önerirsin bana mesela 80 ile 100 ye sağlam kullanılmış tagan 530 alsam nasıl olur yani dahamı sağlıklı olur diyorsunuz
  • quote:

peki ne önerirsin bana mesela 80 ile 100 ye sağlam kullanılmış tagan 530 alsam nasıl olur yani dahamı sağlıklı olur diyorsunuz

iyi bir psu olması her zaman iyidir sana bişey kaybettirmez ilerde daha iyi bir ekran kartı alırsın gözün arkada kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

peki ne önerirsin bana mesela 80 ile 100 ye sağlam kullanılmış tagan 530 alsam nasıl olur yani dahamı sağlıklı olur diyorsunuz

iyi bir psu olması her zaman iyidir sana bişey kaybettirmez ilerde daha iyi bir ekran kartı alırsın gözün arkada kalmaz.

PSU bir nevi kasa için yatırımdır. Ucu ucuna yeteceğine, sağlam birşey olsun. Hem ilersi için iyi olur. Hemde o anki parçalar için gözüm arkada kalmaz. Frisby psunun 2 sene çalışmış olması kaliteli olduğu anlamına gelmez ve ilerde bozulmayacağı anlamınada gelmez.
    Senin oralarda bence hiç elektrik kesilmesi, voltaj dalgalanması gibi şeyler olmadığı için frisby o kadar dayanmıştır.

• bizim burda o kadar elektrik kesilmesi oludu gidp gelmeler oldu ama dediğim gibi çok şükür bişi olmadı ya benim şansıma firmanın gerçek 400 wattlığı denk geldi yada içine yanlışlıkla daha yüksek bişi koymuşlarki hüseyin abide inanmıyor bu gün yanına gittik konuştuk kacaus nicli abimiz yani ben 4 günden beri şunu anlatmaya çalışıyom benim 80 nm lik 2 ayrı güç kablosuyla çalışmaya ihtiyaç duyan bi ekran akrtını bu 55 tl lik power çalıştırıyorsa parası kısıtlı olan arkadaşlarada daha az nm teknolojili ekran kartlarınıda çalıştıracağını ima etmek istiyom çünkü diğer seriler daha az güç harcıyor adam alsa 4670 ekran kartı atinin 400 watt yada 550 watt power ile arasında çok aşırı bi fark olmıyacaktır ama adam gidip 5850 yada üstü alacaksa ve 22 nin üzerinde bi motütörde full hd ile tabiki o zaman 550 watt bile zar zro gelecektir ama bütçesi kısıtlı arkadaşlara ben bunu öneririm bunun üzerindede ısrarlada duruyorum ama uyarılarınız içnide tşk ederim

• Sende saol. Şuanki psunu kullanan sensin. Eğer memnunsan kral olan senin için odur. Zaten bütçesi olmayan arkadaşlara birşey diyemeyiz. Ancak parası olupta frisby almak mantıklı değil. Senin için iyi bir marka olsa bile, "ne kadar ekmek, o kadar köfte" hesabı.
  • aynen öyle bilo kardeş hayırlı sahurlar
  • quote:

aynen öyle bilo kardeş hayırlı sahurlar

Hadi afiyet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.