Şimdi Ara

HD 4830 CF Mİ - HD 4770 LÜ CF Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar yeterli olurmu yukarıdaki lınkteki power
  • Yeterli olur ama ürün hakkında detaylı inceleme bulamadık biz, bu yüzden orta düzey için F/P bir ürün .

Size tavsiye edebilecegim ise ;

XILENCE XP580 (135TL)
    Saphire 4870 (310TL)

Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruplikas

Evet arkadaslar yeterli olurmu yukarıdaki lınkteki power

O güç kaynağı gerçek değil

Kimse sana gerçek 500W güç kaynağını 58 TL'ye vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlineBulent -- 10 Haziran 2009; 21:18:21 >
  • bir tane GTX 260 al keyfine bak derim
  • Bir tane gtx 260 alacamda poweri aldıktan sonra keyfime bakacam . DeepMysticDream Hocam benım kafamı karıstıranda o zaten 55 tl 500
    watt power bu arada cluber00 saolasın daha iyisi senin olsun insallah
  • Al bir tane GTX260 Synergy bir tane de High Power,Asus,QCZ vs vs Psu.Bak keyfine diyorum.Bugün geldi ekran kartım.Yok böyle bir şey diyorum sana.Crysis Warhead her sey Gamer'da 16XQ aa ile en az 25 ortalam 35 40 fps alıyorum yağ gibi kayıyor görüntü.Tavsiyem benimde bugün elime geçen ve bir çok testten geçirdiğim Zotac GTX260 Synergy'dir.Hayırlı olsun
  • _Tr@VeGo_ Sistemin nedir ? CORE 216 mi 192 mi ? birde powerin kac watt Usta
  • quote:

_Tr@VeGo_ Sistemin nedir ? CORE 216 mi 192 mi ? birde powerin kac watt Usta

Panelde vardı ama yazıyım hemen

Amd Athlon x2 64 4800 2.50 Ghz İşlemci
    Sapphire Pure 740G Anakart
    2 x 1 DDR2 800 Mhz Kingston Ram
    Zotac GTX260 Synergy 896 Mb 448 bit Ekran kartı
    High Power 460 Watt Psu.
    Windows Xp Professional Sp2

Hd4770 de kullandım bu sistemde asla bu kartın yerini tutamaz
  • _Tr@VeGo_ peki 192 lık mi senın kart bu arada hayırlı olsun işlemci iyi darbogaz yapmamıs performansından cok memnun gorunuyorsun 460 psu sorun cıkarmadı sanırım
  • quote:

_Tr@VeGo_ peki 192 lık mi senın kart bu arada hayırlı olsun işlemci iyi darbogaz yapmamıs performansından cok memnun gorunuyorsun 460 psu sorun cıkarmadı sanırım

Zotac GTX260 Synergy Zaten 192'lik Synergy olup core 216 olan modeli yok zaten.Hayır hiç sorun çıkarmadı.2 saat'tir Gta 4 oynuyordum.Her şey High Bütün Detail'ler 100 hepsi en sonda.20 ile 30 arası fps alıyorum.İşlemci bir tek bu oyunda etkliyor.Evet Karttan gerçekten çok memnunum.Paramın hakkını verdiğini inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Tr@VeGo_

Tutmaması normaldir çünkü aynı sınıf kart değiller 300TL ye alınabilecek en iyi karttır GTX 260
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

quote:

Tutmaması normaldir çünkü aynı sınıf kart değiller 300TL ye alınabilecek en iyi karttır GTX 260

Tabi'kide aynı katagorinin kartları değiller biliyorum Yüzbaşım. arada 100 tl fark var.Ama Hd4770 için O.c'la sunu yapar O.c la dağları deler altında su geçirir gibi şeyler söylüyorlar.2 hafta kullanmış biri olarak hiçte öyle olmadığını söylemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha Itachi. -- 11 Haziran 2009; 1:49:16 >

• quote:

quote:

quote:

Tabi'kide aynı katagorinin kartları değiller biliyorum Yüzbaşım. arada 100 tl fark var.Ama Hd4770 için O.c'la sunu yapar O.c la dağları deler altında su geçirir gibi şeyler söylüyorlar.2 hafta kullanmış biri olarak hiçte öyle olmadığını söylemek istedim

Burda şişirenler çok onlara kulak asma sen ama f/p konusunda çok iyi bir karttır 4770 ama bir GTX 260 ilede karşılatırılamaz

• Peki arkadaslar cok test inceledim bazı arkadaslar 4870 önerdiler bu duruma ne diyorsunuz ikiside aynı fiyat benım gonlum gtx 260 lıktan yana .
    _Tr@VeGo_ anlasılan uykusuz gunler beklıyor seni eee kart gelmis normaldir . Source bende öyle düsünüyorum kart konusunda ama psu masrafı cıkacak simdi bide ne guzel 500 wat bulduydum iyi bi arastırmam lazım lınkteki poweri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burda şişirenler çok onlara kulak asma sen ama f/p konusunda çok iyi bir karttır 4770 ama bir GTX 260 ilede karşılatırılamaz

Testlere bakarsak öyle gibi.Ama Şu sistemde Crysis Warhead 'i Normal de AA'sız kasmadan oynamak bile mümkün olmadı o kartla.İşlemcinin darboğaz yaptığını söylediler.GTX260'a neden yapmıyor darboğaz merak ettim

• quote:

Peki arkadaslar cok test inceledim bazı arkadaslar 4870 önerdiler bu duruma ne diyorsunuz ikiside aynı fiyat benım gonlum gtx 260 lıktan yana .
    _Tr@VeGo_ anlasılan uykusuz gunler beklıyor seni eee kart gelmis normaldir . Source bende öyle düsünüyorum kart konusunda ama psu masrafı cıkacak simdi bide ne guzel 500 wat bulduydum iyi bi arastırmam lazım lınkteki poweri

GTX260 az bir o.c ile Hd4870'e yetişip onu geçebilicek bir kart.Ayrıca Nvidia'nın Yazılımsa kalitesini ve oyunlarda olan desteğini asla hafife alma derim.Ati'de kullandım Nvidia'da ama asla Nvidia'nın verdiği rahatlığı bana veremedi Ati.Biz sadece kendi görüşlerimizi söylüyoruz seçim senin Ama GTX260'ı iyi düşün derim bak.Sonra demedi deme

• quote:

Peki arkadaslar cok test inceledim bazı arkadaslar 4870 önerdiler bu duruma ne diyorsunuz ikiside aynı fiyat benım gonlum gtx 260 lıktan yana .

O psu dan sana pek hayır geleceğini düşünmüyorum açıkçası zaten fiyatındanda belli oluyor bu psu tam senlik

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38703

• Tr@VeGo_ Yiyosa iddaya girdiyosun yani öylemi :D eywl paşam bende ati kulladım dedigin dogru nvidia sorunsuz oyunlardaki ferahlıgı gercekten hissediyosun bu arada gtx 260 %70 oyunda 4870 in kafasına vuruyo hatta bazen 4890 ile aynı fps oldugu oluyor bu arada bi kac tane Resim atsana işin yoksa merak ettim harbi oyun ici goruntuyu
  • Source psu güzelmis harbide biz anlasılan Kıçı başı birazdaha sıkacaz power almak sart oldu
  • quote:

Tr@VeGo_ Yiyosa iddaya girdiyosun yani öylemi :D eywl paşam bende ati kulladım dedigin dogru nvidia sorunsuz oyunlardaki ferahlıgı gercekten hissediyosun bu arada gtx 260 %70 oyunda 4870 in kafasına vuruyo hatta bazen 4890 ile aynı fps oldugu oluyor bu arada bi kac tane Resim atsana işin yoksa merak ettim harbi oyun ici goruntuyu

Yarın atabilirim şimdilik kart ilk geldiğinde yaptığım Crysis Benchmark'ını atayım ve 2 tane de resim =) Resimleri Benchmark'tan hemen sonra çektim.Resimlere aldanma Çünkü Bmp olduğu için formatı kötü gözüküyor.

----Crysis Benchmark---

10.06.2009 17:00:15 - XP
    Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
    DX9 1600x1200, AA=16xQ, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
    Demo Loops=2, Time Of Day= 3
    Global Game Quality: High
    ==============================================================
    TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
    !TimeDemo Run 0 Finished.
    Play Time: 73.16s, Average FPS: 27.34
    Min FPS: 11.57 at frame 148, Max FPS: 46.84 at frame 991
    Average Tri/Sec: -27826924, Tri/Frame: -1017913
    Recorded/Played Tris ratio: -0.90
    !TimeDemo Run 1 Finished.
    Play Time: 57.54s, Average FPS: 34.76
    Min FPS: 11.57 at frame 148, Max FPS: 51.93 at frame 111
    Average Tri/Sec: -34988104, Tri/Frame: -1006626
    Recorded/Played Tris ratio: -0.91
    TimeDemo Play Ended, (2 Runs Performed)
    ==============================================================

Completed All Tests

<><><><><><><><><><><><><>>--SUMMARY--<<><><><><><><><><><><><><>

10.06.2009 17:00:15 - XP

Run #1- DX9 1600x1200 AA=16xQ, 32 bit test, Quality: High ~~Last Average FPS: 34.76

---Resimler---

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.