Şimdi Ara

HD 4830 CF Mİ - HD 4770 LÜ CF Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müdür crysisi ortalama 35 fps ile oynuyorsun harika bu yaa eline saglık kararım netleşti
  • herkeze iyi geceler ben yatıyorum
  • Source sanada iyi geceler Patron
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruplikas

Müdür crysisi ortalama 35 fps ile oynuyorsun harika bu yaa eline saglık kararım netleşti

Evet.Üstelik Benchmark'ta karakterin hareketi çok hızlı olduğu için normal oyundan daha az fps elde ediniliyor haliyle.Oyundayken 40 - 45 lerde Fps
  • işlemcine maşallah diyelim nazar degmesin harbi kart işlemciye cok yuklenmiyor ozaman ati olsa bırak yuklenmeyi işlemciyi sömürüyo
  • quote:

işlemcine maşallah diyelim nazar degmesin harbi kart işlemciye cok yuklenmiyor ozaman ati olsa bırak yuklenmeyi işlemciyi sömürüyo

O konuda bir bilgim yok fakat şunu söyleyim küçüklükten beri AMD'nin doğa üstü güçleri olduğunu düşünürdüm Kağıt üzerinde Şu fps mantıklı değiş çünkü Şu işlemciyle
  • ozaman Nvidianın da doga gercegi bi performanslıyla birleşince Anormal bi durum ortaya cıkıyo Resimde gorundugu gibi
  • quote:

ozaman Nvidianın da doga gercegi bi performanslıyla birleşince Anormal bi durum ortaya cıkıyo Resimde gorundugu gibi

Evet olabilir :D Yada Nvidia'nın Physx desteğinin marifetleridir bunlar.İşlemci yükünü azaltıyor ya ekran kartı.
  • Ekran kartında Noktayı koydum GTX 260 almaya karar verdim şimdi ekstra olarak psu alacam 130 tl felanda vermek istemiyorum butceyi zorlayıp lınk verdigim psuyu bi arastırıyım ben kafamı çeldin varya ayak üstü Müdür
  • quote:

Ekran kartında Noktayı koydum GTX 260 almaya karar verdim şimdi ekstra olarak psu alacam 130 tl felanda vermek istemiyorum butceyi zorlayıp lınk verdigim psuyu bi arastırıyım ben kafamı çeldin varya ayak üstü Müdür

eheh Hayırlı olsun diyelim Paranın karşılığını fazlasıyla alırsın inan İyi geceler.
  • eyvallah saolasın gecen iyi olsun yüranda gtx 260 i gör
  • _Tr@VeGo_

dostum biara 3d mark 06 ile test edip ss i buraya koyabilirmisin ?
  • ekonomik psu olarak Glacial Power da düsünebilirsin
    zamanında baya tavsiye edilmisti ben de sorunsuz olarak 550 w olanını kullanıyorum
  • Kaça almıştın psu yu fod
  • en iyisi hd4890
    cf önermiyorum
  • harun neye göre 4890 biz 300 tl lık kart diyoruz senın soyledigin kart 490 tl 4890 güzel kart ama parasıda güzel Cf yi neden önermiyosun peki
  • DsgnrYgt eyvallah Hocam şimdi power sorunum kaldı 50-80 tl arası bişey bulmam lazım
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=lc6550

http://www.sanalmarketim.com/urun/f7a17ecdd861b1f7282abe1546f4d2ce/RAIDMAX-RX-500S-120mm-Fan-500W-Power-Supply

LC POWER' i öneririm, diğer güç kaynağı hakkında pek bir bilgim yok. Ama +12V1@22A yazıyor. Doğruysa GTX 260' ı kaldıracaktır.

• RAIDMAX çıksları
    Out Put :
    +3.3 V @ 28A
    +5V@ 30A
    +12V1@22A
    -12 V@ 0.6A
    +5VSB @ 2.5A

KALİteli power ile aynı cıkıs gucleri uygun bi fiyata power almam lazım şimdi benım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.