Müdür crysisi ortalama 35 fps ile oynuyorsun harika bu yaa eline saglık kararım netleşti
herkeze iyi geceler ben yatıyorum
Source sanada iyi geceler Patron
quote:
Orjinalden alıntı: Ruplikas
Müdür crysisi ortalama 35 fps ile oynuyorsun harika bu yaa eline saglık kararım netleşti
Evet.Üstelik Benchmark'ta karakterin hareketi çok hızlı olduğu için normal oyundan daha az fps elde ediniliyor haliyle.Oyundayken 40 - 45 lerde Fps
işlemcine maşallah diyelim nazar degmesin harbi kart işlemciye cok yuklenmiyor ozaman ati olsa bırak yuklenmeyi işlemciyi sömürüyo
quote:
işlemcine maşallah diyelim nazar degmesin harbi kart işlemciye cok yuklenmiyor ozaman ati olsa bırak yuklenmeyi işlemciyi sömürüyo
O konuda bir bilgim yok fakat şunu söyleyim küçüklükten beri AMD'nin doğa üstü güçleri olduğunu düşünürdüm Kağıt üzerinde Şu fps mantıklı değiş çünkü Şu işlemciyle
ozaman Nvidianın da doga gercegi bi performanslıyla birleşince Anormal bi durum ortaya cıkıyo Resimde gorundugu gibi
quote:
ozaman Nvidianın da doga gercegi bi performanslıyla birleşince Anormal bi durum ortaya cıkıyo Resimde gorundugu gibi
Ekran kartında Noktayı koydum GTX 260 almaya karar verdim şimdi ekstra olarak psu alacam 130 tl felanda vermek istemiyorum butceyi zorlayıp lınk verdigim psuyu bi arastırıyım ben kafamı çeldin varya ayak üstü Müdür
quote:
Ekran kartında Noktayı koydum GTX 260 almaya karar verdim şimdi ekstra olarak psu alacam 130 tl felanda vermek istemiyorum butceyi zorlayıp lınk verdigim psuyu bi arastırıyım ben kafamı çeldin varya ayak üstü Müdür
eheh Hayırlı olsun diyelim Paranın karşılığını fazlasıyla alırsın inan İyi geceler.
eyvallah saolasın gecen iyi olsun yüranda gtx 260 i gör
_Tr@VeGo_
dostum biara 3d mark 06 ile test edip ss i buraya koyabilirmisin ?
ekonomik psu olarak Glacial Power da düsünebilirsin zamanında baya tavsiye edilmisti ben de sorunsuz olarak 550 w olanını kullanıyorum
Kaça almıştın psu yu fod
en iyisi hd4890 cf önermiyorum
harun neye göre 4890 biz 300 tl lık kart diyoruz senın soyledigin kart 490 tl 4890 güzel kart ama parasıda güzel Cf yi neden önermiyosun peki