Şimdi Ara

HD 4870 Stabil OC Değerleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, forumda baya bi araştırdım ama böyle bi konu bulamadım. =) Stabil ocli değerleniriz nedir, en fazla ne kadar çıktınız çıkabiliriz?

Ben bu yeni soğutuculu sapphire ile voltajsız ccc den 840/1150 de oyunlarda stabil bi değer elde ettim..
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 15 Şubat 2009; 14:21:43 >

• Sendeki çok iyi çıkmış bendeki 830-1115 Mhz voltaj vermeden stabill. Ama GPU'daha fazla zorlamamıştım fakat Ram'ler 1115'den yukarıda artifac veriyor.
    Sıcaklıklar ne alemde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Sendeki çok iyi çıkmış bendeki 830-1115 Mhz voltaj vermeden stabill. Ama GPU'daha fazla zorlamamıştım fakat Ram'ler 1115'den yukarıda artifac veriyor.
    Sıcaklıklar ne alemde?

Boşta GPU 43 yükte 55'C falan, ram'ler de yükteyken 65-70'C yi geçmiyor. Ben ccc den test ederek ve oyunlarda denedim de siz hangi programla deneyip 'artifac' hatasını aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 15 Şubat 2009; 14:39:29 >
  • gosterdigin kart olmasi gerek kuzen 830 yapmisti zorlama bence 840'i.ben standart powercolor kullaniyorum diamond bioslu ve macununu sivi metal ile degistirdim.880 stabil degil, 865 test yapabiliyorum, 850 oyunlarda kullaniyorum ama surucu ve oyuna gore degisiyor warhead 830 uzerinde problem yapmisti surucuyu hatirlayamiyorum.oyunlar icin cok zorlamaya gerek yok bence benchmark merakiniz yoksa.
  • Ben sadece oyunlarda daha iyi perfermans istiyorum werhead da aa x4 de duraklıyodu şimdi tekrar bi deniyim.. =)
  • Warhead de Oyuncu Modunda ve AA 4 de oynayamıyordum duraklamalardan dolayı.. 840/1150 de açtı duraklamalarda çok çok azaldı ama 2,3 dakka sonra vista görüntü problemi diye uyarı vererek oyundan attı sanırım 66-70'C lerdeydi sıcaklık.. Şimdi 830/1100 e düşürdüm, normal ayarlarla aa 4 de denicem...

Ben bu oyunu bu kartla oyuncu modunda, aa 4 de rahatlıkla oynuyamıcak mıyım yani???

Denedim, 8 aa da hiç oynanmıyor zaten oyuncu modunda 4 aa da da duraklıyor en ideal normal mod ve 4 aa.. Oyunu kaydederken azcık takılıyo ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 15 Şubat 2009; 15:29:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gtx560 vs hd7770 oc
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.