Şimdi Ara

HD 4870 x2 için Fan tavsiyesi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda sizlere danışmak istiyorum elimde HD 4870 x2 ekran kartı var fakat orjinal fanı çok yetersiz geliyor ve aşırı ses & sıcaklık yapıyor bu sebeplerden dolayı üstündeki soğutucu fanı değiştirmek istiyorum.

Araştırmalarım sonucu bu ekran kartı için en çok tavsiye edilen Arctic Cooling'in Acceleron Xtreme ürünü.

Fakat fireball da bu ürünün 2 tane farklı modeli var bir tanesi 2900 bir tanesi 9800 fiyat aralığı yaklasık olarak 20 tl fakat bunlar arasında ne fark var tam anlıyamadım ve hangisi HD4870 X2 için uyumludur bilen var mı

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

HD 4870 x2 için Fan tavsiyesi nedir ?

• Koskoca forumda kimsenin bu konuyla ilgili bir bilgisi yok mu arkadaşlar ?
  • Fireball dakiler uymaz, boşuna alma.
    Senin ekran kartına uyan linkteki model.
    Ancak bunu Tr. de nasıl bulursun bilemiyorum.

http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=218.%3F
  • peki bu modelin aynısını bulabileceğim herhangi bir yer var mı TR olması fark etmez sadece TR ye Ship etsinler yeter

Şimdi mail yazıam artic coolinge halen temin edebiliyormuyuz die

Teşekkür ederim arkadaşım bu arada
  • Rica ederim.
    Sıfırını kolay bulabileceğini zannetmiyorum,
    Hangi siteye baksam discontinued veya out of stock yazısı gördüm.
    Belki yurtdışında tanıdık varsa 2. elini veya bozulan karttan sökülmüşünü bulabilir.
  • Oralardada bir az aradım ama diger modellerinden var 4870x2 için olanına pek rastlamadım acıkcası :/
  • bunu yurt dışından getireceğiniz parayla vereceğinz kargo parası ve vergi ile bu kartı satıp yeni bi kart alabilirsiniz.

Hem daha iyi özelliklere sahip bir kartınız olur hemde sisteminizi uprage yapmış olursunuz.

Tabi benimkisi bi öneri siz daha iyi bilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

bunu yurt dışından getireceğiniz parayla vereceğinz kargo parası ve vergi ile bu kartı satıp yeni bi kart alabilirsiniz.

Hem daha iyi özelliklere sahip bir kartınız olur hemde sisteminizi uprage yapmış olursunuz.

Tabi benimkisi bi öneri siz daha iyi bilirsiniz

Aslında cok doğru söylüyorsun az kaldı bende öle yapıcam valla sıkıldım ara ara bulamıyorum en son çare öyle gözüküyor valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.