Arkadaşlar bende şöyle dandik bi sistem vardı -Celeron işlemci -2GB ddr RAM -AGP 7300GT 512 mb Bunun anakartı arıza yaptı yenisini aldım bu sefer RAM'ler ve Ekran kartı uymadı benim ramlerle ddr2 ramleri takas ettim bide ekran kartı aldım PCI-E sistem şöyle oldu -Celeron işlemci -2GB ddr2 RAM -HD 5570 1GB İşte heves yaptım ekran kartı alınca gittim Splinter Cell Conviction yükledim oyun en düşük ayarlarda kasıyor donuyordu.Assassins Creed Brotherhood yükledim kapalı ortamdayken tam performans çalışıyor,açık ortama çıktımmı 10-15 fps arasında gidip geliyordu. Arkadaşlar ne dersiniz? Yeni işlemcimi alayım ne yapayım?Neden böyle bişey oluyo?
Merhaba ,
İşlemcin Oldukça Kötü Malesef Bende Celeron Üstü Olan Pentium 2160 Modeli Var Onda Bile Assassins Creed Kasıyordu + Hd 5670 ekran kartı olduğu Halde Bence Sen Pentium E6600 Üstü Bir İşlemci Al .
Evet bende bunu merak ediyorum yani işlemci alsam düzelir dimi? Mesela core 2 duo alsam düzelirmi?
Düşük Veya Orta ayarlarda kasmadan oynama ihtimali var bence .
Ekran kartı kaç bit?
Ekran kartında problem yok en yüksek ayardada en düşük ayardada aynı performans
UP!!!!
Hadi ama ya nası bi forum bu? yüzlerce kişi giriyor 1 kişi bile cevap yazmıo
quote:
Orijinalden alıntı: orkun224
Hadi ama ya nası bi forum bu? yüzlerce kişi giriyor 1 kişi bile cevap yazmıo
sadece ekran kartına bağlanamaz işlemcin kötü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme