bendeki sapphire 512 mb gddr5 var var 8 rop atinin referans tasarımı ise 16 rop bence tüketiciyi yanıltıcı olmuş
ozaman 6670 nasıl oc bakımından 5670 daha iyi bir kart olduğunu söyliye bilirmiyiz.Yoksa 7670 ekranakrtı gelecek onu beklemeyi düşünüyorum güç tüketimi daha az ve performansı fazla olabilir ? 7670 hakkıdna ne düşünüyorsunuz
alman gereken kart 5770
acaba bu arkadaştan rica etse performans testleri yapabilirmi merak ettim ilginç bir olay
niye ilginc olsun ki. bu forumda ati hd 5830 diye kart alan birinin karti 5870 cikmisti. :-D
bandwith doğrudur ama rop sayısı 8 dir ve texture fillrate 15.5 GTEXELDİR resim var yükleyemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: merickaraa
gpu juniper çıktı. Redwood olması gerekmiyor mu? ek güç girişi de var beni aydınlatırsanız sevinirim. kartın kutusunda ve kartın arkasında powercolor hd 5670 yazıyor.
pixel ce texture degerlerinin düşük olma sebebi ekram kartında ddr3 ram olmaswı ddr5 olsaydı o degerler yaklasık 2 katı olurdu
arkadaşalr sanırm şuan buu sadece power colar yapıyor buugn bir bilgisiyarcıda gördüm gdrr3 5670 ek güç girşi var dedi abi eminmisindedim.Açtı gösterdi.Arkdaşlar acaba bu uyarlama 5670 gdrr5 dede yapılmışmıdır onu merak ediyorum.5670 te gdrr3 gdrr5 fark ediyormu.2.si bu arkadaş acaba 3dmark 11 testi yapabilirmi saygılarıma
performans testlerini nerden bulabilriiz gdrr5 modeli ile arasında hangis idaha iyidir acaba juniperler gerçekten okadar performans arttırıyormu
akadaşalr bu kartın gdrr5 olanındada juniper kullanılmış mıdır ben bunu bir pc gördüm ada maçtı gösterdi
sanmıyorum gddr5 olanlarda redwood çekirdeği var
Bilmiyorum olur mu ama belki Juniper karışmıştır Redwoodların içine br tane o da sana gelmiştir... Defult ayarlarda 3dmark 2006 ve vantage testi yap... Puanları karşılaştır... Ona göre iyi misin kötü müsün anlaşılır...
. konuyu tesadüfen buldum. ya ben bugün birtane powercolor hd 5670 aldım. başka bir konuda da derdimi anlatmıştım ama burasını okuyunca biraz tedirgin oldum. aldığım powercolor hd 5670 bu konuyu açan arkadaşınki ile aynı heralde. kartı ek güç girişi yok diye aldım ama arkasında 6pin güç girişi var ayrıca.. kartın arkasındaki hdmi , dvi ce crt girişlerinin yerleri farklı powercolor sitesinde ve bütün sitelerdeki resimlerle karşılaştırdım elimdeki model kesinlikle diğerlerinden farklı sanki çakma gibi bişey:)) power'ımın 6 pin kablosu da yok. elimde kaldı kart öylece.. yani kartı değiştirsem mi ki ya konuyu da okuyunca kıllandım iyice bariz bir şekilde normal 5670 lerden farklı hem güç girişi var hem de şekli değişik arka soketlerinin. napcam ya bi yardım lütfen
bi kaç kere daha denk gelmişti böyle degişik kartlar . şansınıza işte kötü birşey degil aksine çok iyi birşey. daha az paraya daha fazla performas
abi ben bahtsız adamım ya iyi şey denk gelceğini sanmıyorum bana. acaba bu fizilsel olarak oynanmış 5670'ler normalde max. 61 watt güç harcayan diğer 5670'lerden daha mı fazla güç tüketecek ek güç girişte koymuşlar ?
2 tane ide girisini pcie 6 pin e donusturen kablolar var ondan alırsanız rahat rahat kullanabilirsiniz.
benim aldığım kart da böyle çıktı,daha bugün taktım kartı aha bu
ama 667 mhz ram clock olması şaşırttı beni,ayrıca biraz oc yaptım overdrive'la gayet sorunsuz kullanıyorum
nasıl bir 5670 o anlamadım gpu'su redwood olması gerekmiyormu
Bende aynı aldım ek güç girişi istiyor.550watt psum var ve taktım ek güç girişini.Ekran kartının fanı çalışıyor ama monitör gelmiyor neden olabilir Acilll yardımmmmmmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme