Şimdi Ara

HD 5670 - Driver problemi (Windows 7 Ultimate 64 bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şu ki kartıma driver yükleyemiyorum.AMD'nin sitesinde kendi sistemime uygun güncellemeleri bulduğumda o güncelleme yüklemiyor; Mavi ekran veriyor ve hdmi'de sorun çıkarıyor.Aygıt yöneticisinden baktığımda AMD HDMI ve HD 5670'de ünlem işaretleri beliriyor.

32 bit işletim sistemi kullanırken bu driver'ı sorunsuz kurmuştum.64 bit'e geçince bunlar başıma gelmeye başladı.Driver'ın 64 bitlik versiyonunu yüklüyorum da halbuki.AMD'den yükleyemediğim için Driver Solution'dan indirdim bir driver'ı, ama hangi driver'ı yükledi kim bilir.Şimdi kullandığım driver güncel değil sanırım ama oyunları oynayabiliyorum en azından.

dxdiag'dan da bir görüntü vereyim:

HD 5670 - Driver problemi (Windows 7 Ultimate 64 bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Oberyn Martell -- 12 Eylül 2013; 9:31:34 >

• en güzeli driver max programını indir o uygun olanı söyler ücretli olduğu için günde 2 driver indirmeye izin verir sınırsız kullanmak isteyenlerde videoyu izleyebilir...

http://www.youtube.com/watch?v=dFhs2Verxbc
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

en güzeli driver max programını indir o uygun olanı söyler ücretli olduğu için günde 2 driver indirmeye izin verir sınırsız kullanmak isteyenlerde videoyu izleyebilir...

http://www.youtube.com/watch?v=dFhs2Verxbc

Teşekkürler dostum da anlamadığım sorun niye AMD'nin sitesinden yüklerken problem veriyor? -13.4- yüklerken yani?

Driver yüklerken kararıyor,gidip geliyor sonra mavi ekran verip bilgisayarı yeniden başlatıyor.Ve sonrası malum aygıt yöneticisinden baktığımda hdmi'de ünlem işareti çıkıyor,ekran kartında da öyle.Anlayamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Oberyn Martell -- 12 Eylül 2013; 10:00:57 >

• bende de nvidia var güncelleme yaptığım zaman pc performansı düşüyor.cUNKU her güncellemeyi yapmak zorunda değiliz diye düşünüyorum pc markalarına gore değişiyor bu yüzden en güzeli pc nin sitesinde verilen driverleri yuklemek..
  • quote:

bende de nvidia var güncelleme yaptığım zaman pc performansı düşüyor.cUNKU her güncellemeyi yapmak zorunda değiliz diye düşünüyorum pc markalarına gore değişiyor bu yüzden en güzeli pc nin sitesinde verilen driverleri yuklemek..

İşte benim anlamadığım 32 bitte kurdum sorunsuzca.Net framework yok diye mi böyle yaptı acaba anlamıyorum pek bu işlerden.

64 bite formatladığımda ekran kartı driver'ını cd'sinden yükledikten sonra yine bu 13.4'ü yüklemeyi denedim.Aynı hatayı verdi.CD'den yüklemeden direk amd'nin sitesine girip 13.4'ü yükledim yine aynı hatayı verdi.O zaman net framework var mıydı yok muydu hatırlamıyorum.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-10WINBetaDriver.aspx

Beta driver'ı kurmamı önerir misiniz peki?

• Ya cd den yükledim diyorsunda driver 64 bit driver 32 bitemi kurmaya calsııyorsun anlamadım...Sen en güzeli dediğim gibi driver max programını kur o sana doğru yolu gösterir...
  • quote:

Ya cd den yükledim diyorsunda driver 64 bit driver 32 bitemi kurmaya calsııyorsun anlamadım...Sen en güzeli dediğim gibi driver max programını kur o sana doğru yolu gösterir...

64 bit'lik sisteme 13.4'ün 64 bit'e uyumlu olanını yükleyemiyorum özeti bu.Driver Max programını deneyeyim dediğin gibi.Haberdar ederim buradan ne olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.