Şimdi Ara

Hd 5850mi 5870mi yoksa Asus GTX560Ti dcu2 top mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize teşekkür ederim. Ben GTX560 iyimi demedim HD5870 ve GTX560Tİ hangisi daha performanslı diye sordum artık sen nasıl anlıyorsan dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

kart her türlü işini görür güle güle kullan

Ne biliyim ekran kartı tamamda işlemci konusunda pişman ettiler x6 1100T aldığıma .
  • alana kadar aklın neredeydi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

demekki bu ekran kartı işi tamamen psikolojik, adama kazık yedin denilse adam karttan soğuyacak ve ufak bir fps düşmesinde kartı sorumlu tutacak.

adamın birinin de atıyorum 9600gt si olsa, çok iyi fiyata almışsın çok iyi kart desek. adam için dünyada ki en hızlı kart o kart olacak.

Aklıma yine Mete Can'ı getirdin. 5770 almıştı bir aralar forumda neler yazıyordu 5770 için...
  • Hocam 5870 kullanıcısı olarak benim görüşüm doğru kartı aldığınız yönünde, overclok ve yeni sürücülerle bence 5870 e fark atarsınız.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam 5870 kullanıcısı olarak benim görüşüm doğru kartı aldığınız yönünde, overclok ve yeni sürücülerle bence 5870 e fark atarsınız.

Hayırlı olsun.

Legolas sağolasın kardeşim. Alana kadar aklın nerdeydi hocam diyen adam. Diyorumki ben isteyerek aldım millet çekemiyor anladınke Yani ben memnunum şuan herşeyden
  • quote:

demekki bu ekran kartı işi tamamen psikolojik, adama kazık yedin denilse adam karttan soğuyacak ve ufak bir fps düşmesinde kartı sorumlu tutacak.

adamın birinin de atıyorum 9600gt si olsa, çok iyi fiyata almışsın çok iyi kart desek. adam için dünyada ki en hızlı kart o kart olacak.

İçim karardı dediğim kartın performansından değil fiyatı kötü dediler 530TL ye alıncak en iyi karttı bu artık nerenle dinliyorsan beni bilmiyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

quote:

Aklıma yine Mete Can'ı getirdin. 5770 almıştı bir aralar forumda neler yazıyordu 5770 için...

Ben hiçbirşeyi abartmam

• İki kart normal ayarlarda denk gibi görünse de overclock ile Asus 560 Ti arayı açar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 16 Şubat 2012; 19:41:13 >
  • gtx560 ti daha iyi bir karttır içiniz rahat olsun..

hd5870 de harika bir kart ancak gtx560ti ı ancak 2-3oyunda geçebiliyor gerisinde 560ti daha iyi ki sizin kartı TOP olan modeli..

dx11 de ise hiç tartışmaya bile gerek yok..

hayırlı olsun
  • başlıkta yazdığın kartlar içinden benim seçimim de 560Ti olurdu. ancak aynı fiyata vatanda sapphire 2 gb 6950 modeli vardı. ben olsam onu alırdım.
  • http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=330

aradaki fiyat farkını kesinlikle haketmez dx11 felan diyip güldürmeyin ayrıca almadan soracaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=330

aradaki fiyat farkını kesinlikle haketmez dx11 felan diyip güldürmeyin ayrıca almadan soracaktın

5870 mi var piyasada kardeş ?

bi ara satıldı felan demeyin,her kart bi ara satılıyor eski teknolojiler tüketilmesi için..

bu fiyata daha iyi bir kart göster bakalım

zamanında hd5870 ne kadardı haberin var mı?

• 5870'e dx11'de tırt diyen adama ancak gülerler.5870 her ne kadar eski olsada gtx560ti ve 6950 ayarındadır.5000 serisi dx11 oyunlarında

iyi değil diye şehir efsanesi dolaşıyo bu forumda ne zamandır. 5870 eğer 360tl'ye alınabılıyorsa 500tl verip ne 6950 alınır ne de gtx560ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

quote:

Ne biliyim ekran kartı tamamda işlemci konusunda pişman ettiler x6 1100T aldığıma .

o degılde ıslemcı konusunda cıdden ıyı etmemıssın.

x61055t alsaydınız az bır oc ıle 3.5-4 ghz arası rahatca kullanırdınız.ekran kartı konusundada nvıdıa tarafında f+p olayında en ıyısını almıssınız.1 ghz stabılse yemede yanında yat.ıkıncı el alsaydınız verecegınız rakam zaten 450 tl dı.80 daha verıp sıfır kız gıbı kart aldınız bu bıle yeter.

• Aldığın Gpu ve markayı çok fazla kullanan vede memnun olan kullanıcı var merak etme.Bende dahil..Takılma söylentilere gayet iyi bir kart.(ben 530 tl karşılığında düz olan dc2 almıştım,bugün olsa yine alırım aynı fiyat aralığın da,henüz bu segmente yeni model teşrif etmedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 16 Şubat 2012; 22:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

quote:

o degılde ıslemcı konusunda cıdden ıyı etmemıssın.

x61055t alsaydınız az bır oc ıle 3.5-4 ghz arası rahatca kullanırdınız.ekran kartı konusundada nvıdıa tarafında f+p olayında en ıyısını almıssınız.1 ghz stabılse yemede yanında yat.ıkıncı el alsaydınız verecegınız rakam zaten 450 tl dı.80 daha verıp sıfır kız gıbı kart aldınız bu bıle yeter.

Hepinize teşekkür ederim işlemci konusundada pişman değilim.

• f/p olarak 5870 yanına yaklaşamaz gtx 560ti oc olur arayı açarmış 5870 olmuyormu

560 tı daha iyi olabilir(2-3 fps)fakat fiyat farkını kesinlikle haketmiyor.
  • hayırlı olsun
  • güzel seçim yapmıssın, güle güle kullanman dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.