Şimdi Ara

Hd 5870 fps sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPU-Z programını indirip bir ekran görüntüsü koyabilir misiniz? 3d markta işlemci testinde 1-2 fps normaldir. Onu dert etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 4 Şubat 2011; 6:50:32 >
  • Anakart ayarlarında darboğaz ayratan bir ayar var sanırım. Optimal' e alıp bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Anakart ayarlarında darboğaz ayratan bir ayar var sanırım. Optimal' e alıp bir deneyin.

Daha ayrıntılı bilgi verirseniz hemen denicem çok merak ettim.
  • wow un bechmark ı varsa ındır gorursun kım ne kadar yoruluyor bırde :d fln vurus olur eger arsıv yapıyorsan yada oyunun dosyası bozuktur baska bir yerden kur acıl git bir crysıs cd si al bence fark ıcın en idealı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhsacit -- 4 Şubat 2011; 11:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratatuie

quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Anakart ayarlarında darboğaz ayratan bir ayar var sanırım. Optimal' e alıp bir deneyin.

Daha ayrıntılı bilgi verirseniz hemen denicem çok merak ettim.

sanırım arkadaş demek istediği optimize için sistem için en iyi ayarları seçin

bana ekran kartınızda bir sorun var gibime geliyor ekran kartınızı hızlandırmayı denediniz mi hiç en azından düşüşleri engellemek için
  • 8600 gt 512 mb 128 bit gddr3 ile aldığım fps hd 5870 1gb 256 bit gddr5 kart ile aynı offffffff
  •  Hd 5870 fps sorunu

kartın yukardaki programla bilgilerini kontrol et.

bus interface bölümündeki değerlerin pcı ex.16x olup olmadığını kontrol et.

programı buradan indirebilirsin:

http://de1-dl.techpowerup.com/SysInfo/GPU-Z/GPU-Z.0.5.1.exe

• Arkadaşlar bu vatandaşın sorunu ekran kartı değil. İşlemcisi yetmiyor istediği ayarlara. Ya ayarları düşürecek yada sistemi değiştirecek bütçesi varsa.
  •  Hd 5870 fps sorunu

ulaire diğer konuya yazdığım soruya cevap verirsen sevinirim madem iyi biliyorsun anladın sorunumu mantıklı bir açıklama bekliyorum.
    quote:

Peki bişey sorucam 2,4 ghz q6600 u 3,3 ghz yükselttiğimde 1 fps bile artmıyorsa işlemciden olmadığını göstermez mi? ekran kartındanda değil diyorsun? e ne o zaman bu oyun rame mi bakıyor fpste?
  • Bu arada oyunda iken işlemci kullanımı %20 lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ratatuie -- 4 Şubat 2011; 22:29:50 >
  • quote:

Bu arada işin garibi ekran ayarlarını lowa alsamda en fazla 4 5 fps artıyor.

Durum böyleyse eğer bence işlemcin darboğaz yapıyor, o kadar az farketmemeli ama işin ilginci işlemcinde en iyi 20 işlemci arasına girer yani dardoğaz yapmamalı...
    Belki de sorun ramlerdedir ?
  • 3gb ram var oyunda iken 2 gb falan kullanılıyor benimde artık kafam durdu sorunun neyde olduğunu araştırmaktan.
  • 5870 kullanan arkadaşlar varsa furmark 3dmark gibi testlerini benimle paylaşırsa çok makbule geçer karşılaştırmak istiyorum.
  • Bence sen charı migrate et boş bir server da takıl kafana göre bide Horde dan Ally e geç daha iyi olur :)
    Umarım çözülür sorunun !!
  • Benim sistem HD5870 ile 3dmark11 4225 civari puan almisti puan sonucu evedeki sistemde link i kayitli atarim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroKeNSaFeTy

quote:

3dmark ile 12231 puan aldım bu değer nasıl?

Puanınız o kart için oldukça düşük en azından 20k civarı olması gerektiğini düşünüyorum

puan düşük cpuyu bi 3400mhz alıp cpu puanı ve diğer puanın olan 3dmark 2006 ss at görelim sorun nerde

dediğim ayarda yaklaşık 18000 civarı alman lazım aldığın o puan 8800gt performansı sanki.
  • arkadaşım sen niye başka bir oyunda kartı test etmeyi denemiyorsunda milleti burda sıkboğaz ediyorsun? önce bir dene bakalım her oyunda aynı şeyi yapıyormu ondan sonra işlemcidenmi ekrandanmı bakar millet. önce bir emin ol ondan sonra yardım iste.
  • bence guc kaynagi yetmiyor
  • driverda sorun var dead space 2 gibi bir oyunu full ayarlarda 10 fps nin altinda oynuyorum ayni kartla :) sonra cözünürlügü düsürüyorum aa af kapatiyorum yinede 25-30 fps aliyorum resmen komedi... ati driver yapmayi bilmiyor önceki driver daha iyiydi
  • hd5870 wow oynuyorum ultra ayarlarda 5040x1050 çözünürlükte yağ gibi akıyor. fps 50-60 kapalı alanlarda 100 üzerine çıktığı oluyor.

sürücüleri denetim masasından sildikten sonra driver sweeper ile temizleyip yeniden kurun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.