Şimdi Ara

Hd 5870 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işlemci: intel core 2 quad q6600
    anakart: gigabyte ga-p35-ds3
    ram: kingston hyperx 3 gb ddr2 800 mhz
    ekran kartı: ati radeon hd 5870
    psu: bluestorm 500w
    kasa: feel hurcane
    cpu soğutucu: sunbeam ccf

Kartı yeni aldım wow oynuyorum 15-20 fps falan alabiliyorum ultra ayarlarda halbuki bu oyunda çok daha yüksek fpslerden söz ediliyor
    http://www.mmo-champion.com/content/2110-Raid-Progression-Cataclysm-Performance-Blue-Posts-Wallpapers
    http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6870/22.html

Denemediğim şey kalmadı
    Format
    Oyuna repair
    Directx ve ekran kartının son sürüm yüklü
    İşlemci darboğaz oluyordur diye 3,3 ghz oc yaptım fps aynı

Başka oyunla test etme şansım yok şuan 3dmark06 yükledim ama testten sonra puan vermiyor sanırım trial diye.

• Bu arada işin garibi ekran ayarlarını lowa alsamda en fazla 4 5 fps artıyor.
  • ekran kartınızın sürücüsünü yenileyin şuanda 11.1 sürücüsü mevcut aşadaki adresten indirin

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

sorun devam ediyorsa kartı başka yerde deneyin

fps düşüklüğünü sadece bu oyundamı yapıyor diğer oyunlardaki durum performans nasıl
  • Ekran kartı güncel driverı yüklü
    Şuan için başka yerde deneme şansım yok
    Tek bu oyunu oynadığımdan yorum yapamıyorum ama başka oyunda denicem bana şöyle sağlam bir oyun söylermisiniz test edebiliceğim.
  • elinizde ne gibi oyunlar var bilemem

ama elinizdeki kartı bir bencmark testine sokun

kartınızı biraz zorlayın güncel oyunları yada eski crysis vede benzeri türü

kartınızda sorun var gibime geliyor
  • bende de fps azalması vardı 15 20 işlemcide cıktı sorun.
    İşlemci iyi sogutulamıyor altındakı sogutmaya yarayan macun azalmıstı.. Heralde kasayı temizlerken onuda silmiştim..
  • İşlemci sıcaklığı normal %100 yükte 35 dereceyi geçmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    1080 SLI problemi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar wow forumunda islemciden dedik hala 5870 fps sorunu diye konu acıyorsun
  • Çok bilmiş arkadaş işlemciyi 3,3 ghz yaptım kaç yapayım 10ghz mı?
  • hala çok bilmiş diyor,q600 süper islemci 3.3 yapınca sorun cıkmaz buna mı inandırıyorsun kendinii ? ekran kartını unut
    ana şehirlerde zaman zaman 1000e yakın insan oluyor hepsini hesaplamak islemciye acayip yük bindiriyor 3d fps oyunu degil bu 5870in gücünü görmek istiyorsan git crysis oyna
    ben de phenom2 x4 965 var @3.7 ghz yapsam bile stormwindde en kalabalık yerinde fps 25e düsüyor
    önemli olan bu fps değil bu fps herkezde düsük
    sen oyunda pvp yaparken pve yaparken fpsler nasıl raide girdiğinde asırı bir yavaslama yoksa dert etme kendine bosuna
  • Boş yerlerde 40ın üzerinde fps göremiyorum sırf orgrimmarda olduğunu nerden çıkarıyorsun işlemcimde kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli işlemci pentium 4 celeron olarak falan mı görüyorsun anlamadım
  • Sadece wow için 5870 ha?,vay be biz burda nelerle oyun oynamaya çalışıyoruz crysis ,bc2 için :D
  • Yok sadece wow için değil şu sıra sırf onu oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratatuie

Boş yerlerde 40ın üzerinde fps göremiyorum sırf orgrimmarda olduğunu nerden çıkarıyorsun işlemcimde kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli işlemci pentium 4 celeron olarak falan mı görüyorsun anlamadım

wow bölümünde actıgın konuda orgrimmardaki fpsden bahsetmissin, bu konuda mekan belirtmemissin ondan dedim
    cidden fps 40ı gecmiyorsa bir sorun var demektir ama ekran kartıyla ilgili de olabilir
    en cok etki eden seyler shadow ve multisamplingdir onları tamamen kapatıp deneyin
    olmadı wowun offical forumlarında da yazın güzel öneriler gelebiliyor
  • 3dmark ile 12231 puan aldım bu değer nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratatuie

3dmark ile 12231 puan aldım bu değer nasıl?

Puanınız o kart için oldukça düşük en azından 20k civarı olması gerektiğini düşünüyorum
  • Cpu ocsiz aldım bide tekrar 3,3e çıkarıp öyle denicem
  • İşlemci standart 2,4 ghzta iken 12231 puan
    3,3ghz oc 17189 puan
    Anlayamadığım bişey var 3dmark ile testlerde ekran kartı testleri gayet güzel geçerken 60 fpsin altına düşmedi cpu test 1 cpu test 2 diye işlemci testi yapıyor ikisindede fps 1 ya da 2 ekran dona dona kare kare geçiyor test?
  • işlemcinin oluşturabileceğim değerler okadar olur zaten 1-2 fps etkisi oluyor demektir bu ... puanda ciddi artış var
    zaten oc li kullanmanızı tavsiye ederim oyunda cpu cok yükleniyor belli oluyor fps kasması erkan kartından kaynaklı değil cpu kaynaklı
    birazda oyunu optimize eden tayfanın işgüzarlıgı desek yeri olur
    bence sistemde bi sıkıntı yok başka bi oyunda deneyin kartı indirin bi oyun 3saat51 dk olmuş konuyu acalı bi oyun inmişti
  • Bendede WoW oynarken benzer sorunlar oluyor. O anki fps düşmesinin sebebini tahmin etmemize bir program var mı? Demek istediğim o an işlemci ve ekran kartı yüzde kaç kullanılıyor. Bunu gösteren bir uygulama lazım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.