Şimdi Ara

HD 6850 iyimi indirim ne zaman? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir kullanırım sağlam karttır ama artık vadesi doldu daha yeni nesil bir kart tavsiye ederim almışken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes_baspinar

Herkeze tesekkurler yorumlar icin r7 260 a yonelicem peki gtx 460 nasil ?

Yahu ne ci-ti-ex dörtyüzaltmışı nerden buluyorsun yıllar öncesinin kartlarını.
    O düzeyde kart arıyorsan re-yedi ikiyüzaltmış ve ci-ti-ex yediyüzelli şu an alabileceğin en güncel kartlar.

lol oynatsın yeter diyorsan da o kartların ikinci eline bakacaksın 150₺ civarına, kesinlikle sıfır alınmaz.
  • quote:

sıfır alacaksan r7-260 2.el alacaksan GTX460 özel soğutmalı bir kart al ki o.c yaparsın performansı r7-260 seviyesine gelir ama 170TL den fazla verilmez sanırım HD6850 dx12 desteklemeyecek sanırım
  • quote:

Hocam siz neyden bahsediyorsunuz??? Sıfır mı alacaksaınız ikinci el mi?Tam bir bilgi vermeden tavsiye istiyorsunuz.Verilen tavsiyeleri de görmezden geliyorsunuz.6850 dediğiniz kart gtx 460 seviyesinde zaten.Sıfır alacaksanız bütçe 300 civarıysa R7 260 değil,R7 260X almaktan başka seçeneceğiniz yok.Sıfır almam şart değil diyorsanız forumda ikinci el alacaksanız R9 270 ya da gtx 660 alacaksanız hepsi bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Ekim 2014; 13:03:16 >
  • Onun yerine R7 260X alırsanız daha iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gormezden gelmiyorum tum yorumlari tek tek okuyorum ve pek bilgim yok kartlarla ilgili. Ve her an telefon basinda olamiyorum yorum yapan herkeze tekrardan tesekkurler . 2 . el e guvenemiyorum pek cok kararsiz kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_baspinar -- 7 Ekim 2014; 19:15:54 >
  • quote:

Gormezden gelmiyorum tum yorumlari tek tek okuyorum ve pek bilgim yok kartlarla ilgili. Ve her an telefon basinda olamiyorum yorum yapan herkeze tekrardan tesekkurler . 2 . el e guvenemiyorum pek cok kararsiz kaldim.

Dostum ben sana en uygun olanını şuan kısaca yazayım 2.el alırsanız sanalpazar üzerinden alabilirsiniz biraz araştırın o siteyi 160-180 arası HD6870-GTX460 özel soğutma alabilirsiniz gtx460 o.c ile baya performansı artar stok halde hd6850 seviyesindedir sıfır alacaksanız r7-260x düşünün yanı 6xxx serisi almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTgcm

quote:

Gormezden gelmiyorum tum yorumlari tek tek okuyorum ve pek bilgim yok kartlarla ilgili. Ve her an telefon basinda olamiyorum yorum yapan herkeze tekrardan tesekkurler . 2 . el e guvenemiyorum pek cok kararsiz kaldim.

Dostum ben sana en uygun olanını şuan kısaca yazayım 2.el alırsanız sanalpazar üzerinden alabilirsiniz biraz araştırın o siteyi 160-180 arası HD6870-GTX460 özel soğutma alabilirsiniz gtx460 o.c ile baya performansı artar stok halde hd6850 seviyesindedir sıfır alacaksanız r7-260x düşünün yanı 6xxx serisi almayın.

Siteye bakicam tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.