Şimdi Ara

Hd 6950 93-94 derece neden Olabilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasa yan kapağını açık bırakıp aynı oyunları vs oynayarak ölçüm yapabilir misin?
  • http://gpuz.techpowerup.com/11/10/06/bnm.png
    fan hızını %46 yaptım 69-60 derece arası na düştü. fan hızı sorun yaratmaz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayfunGuN -- 6 Ekim 2011; 16:46:49 >
  • Fan hızı eskiden ne idi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Fan hızı eskiden ne idi?

30 du. en fazla 35 e cıkıyodu ekran kartı fan hızı. 90 derecede %35 calısıyo hangi akla hizmet yapmıslarsa bunu
  • Epeydir takip etmiyorum ancak sanırım daha da ilerlemiştir ki eskiden GPU'lar belirli bir sıcaklıkta kendilerini kapatırdı, mavi ekran yerdin.
    Tahminimce şu anki son teknoloji VGA'nda da bu var. 90C karta birşey yapmıyor, bunu umursamadan fan sesi duymak istemeyenler için fan hızını sabit ayarlayabiliyorsun.

Sen ses duymamak için %35 ayarladıysan kartın senin talimatına uyarak fanı öyle tutuyor ama arkada GPU 90C oluyor.
    Auto modda kullanırsan sanırım en güzeli olacaktır.
  • Valla kardesım eger sende o ekran kartı varsa kasayı degıstırmen yada bıraz modlayıp fan sayısını arttırmak koymaz bence bırde oyle dene derım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Benimde ekran kartım bu, 96 97 derece civarı oluyor bf3 te. Bu ısılar bu kartlar için normal olsa gerek

Hd 6950 93-94 derece  neden Olabilir.

96 -97 cok dostum bence naaptınız yaa bendede var dıger makınede modlu kasam 8 adet fan var 50'nin ustunu gormedım daha

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

quote:

Benimde ekran kartım bu, 96 97 derece civarı oluyor bf3 te. Bu ısılar bu kartlar için normal olsa gerek

96 -97 cok dostum bence naaptınız yaa bendede var dıger makınede modlu kasam 8 adet fan var 50'nin ustunu gormedım daha

Bf3 aç full ayarda + full hd bakalım kaç derece olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

quote:

Bf3 aç full ayarda + full hd bakalım kaç derece olacak

Walla bf3'u daha oynamadım Full'unu beklıyorum ama Crysis 2 MW 2 yada bu statude oyunlarda max. 50-55 derece gordum Bf'de de fazla oynayacagını zannetmıyorum..

• hava akımını bozmussun
  • Format atıcam. ay sonuna akasa venom fan ve xigmatek utgard kasa alcam inş. arkadaşa topladım aynı kasayı süper ötesi. almak isteyenlere tavsiye ederim. tam bi performans kasası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.