Şimdi Ara

HD 7510 ve HD 6670

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün media markt'a gittim bir kasa gördüm (Aslında kasayı kendim toplamak isterdim fakat işletim sistemi konusunda sorun çıktı). Neyse oradaki satış elemanı bana hd 7510 güzeldir crysis 3 medium oynarsın(Antialiasing kapalı) dedi. Bende bu işlere daha önceden eğilimli olduğum için az buçuk bir bilgi sahibiyim ve 7xxx serisindeki "10" işaretini görünce tereddütte kaldım ve size bir danışayım dedim.

Aklımda kalan özellikleri :
    İntel core i5 3330 3.0 ghz
    4gb ram 1333mhz (markayı bilmiyorum)
    Radeon hd 7510 dx11 (ekran kartı üreticisini bilmiyorum)
    500 gb hdd
    Pro2000 kasa (psu bilmiyorum
    Windows 8 64 bit işletim sistemi Fiyat :1300 tl

Birde gold mağazasına gittik ve ordaki satış elemanına bir liste hazırlattım. Sistemin çıktısını almayı unuttum nedense sistemin bir kısmı şöyleydi:

Amd fx 6100
    Asus anakart ( model aklımda değil)
    4 gb cl9 1333mhz kingston ram
    Asus radeon hd 6670 1gb ddr3 dx11
    Cooler master 400 watt midt kasa (80 plus)
    Seagate 500 gb barracuda 7200 rpm hdd
    İşletim sistemi yok Fiyat : 1200 tl

Ben iki ekran kartı arasında kaldım ve ayrıca toplamada işletim sistemi yok ve gold direk olarak başka bir firmaya yönlendiriyor garanti sorunu olabilir bu yüzdende en doğru yer vatan bilgisayar mı ?

• 2. sistem daha performanslı olur.

Ama mümkünse ekran kartını HD7750yapın.

Ayrıca 7510 ile Crysis 3'ü medium ayarda düzgün oynamak hayalden öte değil.
  • Arkadaşım senin adresin neresi sistemi vatanda alırsan topluyorlar zaten. Toplamasalar bile ben gelir toplarım işletim sistemini de yüklerim. Ama asla hazır sistem alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dediğinizi bende düşünmüştüm hem vatanda garantide var. Sonradan sisteme upgrade yapacağım fakat fx 6100 atıyorum 3 sene sonranın ekran kartlarına darboğaz yapar mı ? İşletim sistemim var fakat lisans kodu yok.
  • 7510 ile crysis'i lowda anca 20fps ile oynarsın.
  • Sistem tavsiyelerine konu aç 1300 liram var pc toplayın yaz onlar sana en iyi sistemi toplarlar boşuna bu hazır pclere para verme.
  • Sağolasınız hepiniz bilgilendirdiniz. Bu konuda tecrübem vardı fakat nedense hd 7xxx serisinin "10" sayısı beni tereddütte bıraktı (böyle bir model olduğunu bile bilmiyordum). Yinede sağolun.
  • 7510 diye bir model bile yok. Buyuk ihtimalla hd 5550 nin yeniden isimlendirilmis halidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.