Şimdi Ara

HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
9
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş crysis 3te fpsleriniz ne alemde ?

Bende 1080p çözünürlükte alçak ayarlarda smaa x1 açık motion blur açık şekilde 30-55 kare alıyorum. Fakat açık alanlarda 30-35 arası gidip geliyor hatta bazen dahada düşüyor.[optimizasyon ile bir sıkıntı var %60a kadar düşüyor ekran kartı.]

Kapalı mekanlarda ise orta ayarlarda 60fpsye kadar yükseliyor aldığım fpsler. Sizler kaç fps alıyorsanız paylaşın bakalım. [gpu:1100/mem:1300]

Oyunu oynayacak arkadaşlar ise mutlaka o.c yapın. Özellikle belleklere. Oyunun O.c Tepkisi oldukça iyi.
  • inceleme falan göremiyorum ben hani inceleme.
  • 3D Mark 11 Extreme Testini İlk Mesaja Ekledim

Başka test isteyen varsa yazsın bakalım.
  • 1440x900 yüksek ayarlarda 4x aa ile min kaç fps?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı aldım incelemelerde yardımcı olurum.
    Bellekler şansıma çok çok iyi o.c oluyor gpu 1125 bellekler 1500 mhz sıkıntısız.
  • bende aldım bu karttan. Yakında test verilerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Nisan 2013; 15:05:19 >
  • Bioshock : İnfinite Oyun İçi Fpsler : [ultra ayarlar / gpu:1100 / mem 1250]

HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi  HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi  HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi  HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi
     HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi  HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi  HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi

• http://www.3dmark.com/3dm11/6317536
     HD 77xx Kullanıcı Külübü / 3DMark 11 Testi Geldi

1125/1510 oyunlarda 10 saat denemeyle bile sıkıntı çıkarmayan saat hızlarında.

(SaLVaToRe) Volkan abi belleklere baktın mı bu seride mi koymuşlar 6 ghz'lik GDDR5'leri yoksa benim karta özel bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 2 Nisan 2013; 16:39:25 >

• 210 liraya geçen vatan indiriminden aldım

inanılmaz F/p ürünü hakikaten

200 liraya bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

210 liraya geçen vatan indiriminden aldım

inanılmaz F/p ürünü hakikaten

200 liraya bedava

Aynen öyle hocam nakit ihtiyacından 7850'yi satmıştım idare etsin diye aldım 210 liraya canavar gibi kart 2 gb bellekleri olsa bir tane daha alır cf yaparım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

Hocam kartın markası nedir acaba ? sapphire marka kullanıyorum 1300 mhz üstünde stabil kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki06

quote:

Hocam kartın markası nedir acaba ? sapphire marka kullanıyorum 1300 mhz üstünde stabil kalmıyor.

sapphire sayfa başındaki aynı model.

1550 mhz ile 3dmark11 bitirebiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

sapphire sayfa başındaki aynı model.

1550 mhz ile 3dmark11 bitirebiliyor.

Karta bios üzerinden mi oc yapıyorsunuz yoksa afterburner vs? birde voltaj değerlerini paylaşırsanız diğer arkadaşlar açısından da örnek olabilir.
  • quote:

Ben de normalde 1150/1250'de kullanıyorum,güç kaynağım sorun çıkardı.Yenisi gelince editlerim mesajı

Ve GHz Edition kullanıyorum İyi akşamlar
  • sapphire trixx programını kullanıyorum.
    Gpu VDDC 1.2v
    Board Power Li +10
    Ramler 7790 da kullanılacak ramlerden sanırım
  • benide ekleyin yaklaşık 2 aydır 7770 ileyim :)
  • quote:

sapphire trixx programını kullanıyorum.
    Gpu VDDC 1.2v
    Board Power Li +10
    Ramler 7790 da kullanılacak ramlerden sanırım

gpu voltajını yükseltince 1500 mhz denedim. Sorun Çıkarmadı fakat kasamda soğutma sıkıntısı olduğu için yeri geliyor 74 dereceyi görüyor kart. hem oyunlarda direk işime yaramadığı için hemde kartın ömrünü yememek için eski değerlere döndüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Ben de normalde 1150/1250'de kullanıyorum,güç kaynağım sorun çıkardı.Yenisi gelince editlerim mesajı

Ve GHz Edition kullanıyorum İyi akşamlar

Güç kaynağınız neydi hocam ? çok güç çeken bir kart değil aslında oc dahil olsa bile.

• quote:

Güç kaynağınız neydi hocam ? çok güç çeken bir kart değil aslında oc dahil olsa bile.

Güç kaynağım kasa içinde gelen dandik,12V kanalından 300W veren bi' güç kaynağı
    Chrome'dayken bile donuyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

benide ekleyin yaklaşık 2 aydır 7770 ileyim :)

Ekledim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.