Şimdi Ara

HD 7850'e İşlemci Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok bişey olmaz 4 çekirdekli işlemci de darboğaz yapmaz phenom lar da hiç yapmaz
  • bak yine bişey demeye daha unuttum neyse ben söliyim phenom x2 555 BE bun da darboğaz yapmaması lazım bu da profosyonel işlemci olduğu business serisi sanallaştırılmış senin anakart eğer am3 soketse senin amd fx 6350 almana gerek phenom x6 6 çekirdekli l3 turbo işlemci bu senin çok rahat görür dar boğaz hiç yapmaz i7 le tek çekirdek hızları aynı bu işlemci nin tek çekirdek hızı amd fx ler den daha iyi ama genel olarak değil sana şu işlemci yi yazıyım AMD Phenom II X6 1100T
  • bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhAnS-

yok bişey olmaz 4 çekirdekli işlemci de darboğaz yapmaz phenom lar da hiç yapmaz

Teşekkürler hocam.stok fanla kac ghz kadar cıkayım oc de ? Macun yenilemeyi bilmiyorum , macunlamadan yapsam sorun olur mu ? Kasanın yan flexinde 2 , önüde 1 tane fan ile hava akışı sağlıyorum.Arkada da egzos fan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    kardeşim zaten oc iyi birşey değil sana hiç tavsiye etmem 4 çekirdekli işlemci nin yapamayacağı hiç bişey yok güç kaynağı nın hem çok yıpranıyor hemde ömrü azalıyor allah korusun evde mazzallah el bombası gibi patlaması da var bu güç kaynakların hepsinin yeni macun sür yada iyi bir fan bile yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 14 Şubat 2014; 18:47:29 >
  • bütçeye göre seç bence kısıtlı ise bütçe FX4100 al o da yeter o ekran kartına FX6100 de düşünebilirsin bunlar iyi işlemciler ama imkan varsa FX6300 daha iyi tabiki ama çok zorlamaya da gerek yok bence
  • kartım GTX660 fx6100 işlemci ile 4.2ghz de yardırıyorum..
  • şunu herkese sölüyorum anakart nız am3 se ben hiç anakart almıcam sadece işlemci alıcam diyorsanız bunu alın AMD Phenom II X6 1100T yada am3+ var kullanıyorum diyorum işlemci alıcam diyorsanız amd fx 6350 işinizi çok rahat görür 6 çekirdekli
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan kardeşim
  • quote:

güle güle kullan kardeşim

ben diğer mesajlarımı göremiyorum yoksa kendi kendine mi konuşuyorsun ? (yanlış anlama)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    ulan rahatsız mısın sen ilk önce yazmayı ören sana bişey diyen mi oldu kardeşimiz amd fx de darboğaz yapmadığını sölemiş ben onu dedim dengesiz dengesiz konuşmanın anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 14 Şubat 2014; 21:02:06 >
  • Hayır ben çok kısa süre arayla bir sürü mesaj yazmana ve bu mesajlarda sanki karşılıklı konuşuyormuş gibi bir hava olduğu için böyle yazdım. bana sanki mesaj sayını artırmaya çalışıyorsun gibi geldi. kullanıcı adımın nasıl anlaşıldığı kişiden kişiye değişir...

7850 için 2 çekirdekli bir işlemci ilerde oyunlarda sıkıntı oluşturabilir bence fx serisinden işlemci ve uygun bir anakart f/p açısından daha uygun olur. zira intel işlemci ve anakartlar çok daha pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    tmm da hayır onların hemen bana cevap vermesi önemli değil kardeşim buraya gelip sormuşlar bende hepsine tek tek mesaj attım benim amacım mesaj sayısını artırmak değil amacım sadece onlara yardımcı olmak onların bana saniye de mesaja atması önemli değil onlar görüp okumuşlardır
  • KhAnS- K kullanıcısına yanıt
    aynı mesajın içinde yazıp haberdar et yaparsan daha iyi olur
  • amd fx 6300
  • amd fx 6350 yani o amd fx 6300 biraz daha hızlı oc farkıy la yine hiç bişey yok daha yeni teknolojiler eklenmesi içinsoket değişmesi lazım
  • melikulupinar kullanıcısına yanıt
    kardeşim bir şey sorcam eskiden amd athlon fx hyper transport vardı intel Pentium 4 de hyper thread mimarisi vardı o zaman amd athlon fx ler daha iyi doru mu bana göre amd athlon fx ler daha iyi yine sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 15 Şubat 2014; 16:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoch

Merhaba arkadaşlar, birkaç ay önce hd6850'im bozulunca garantiye gönderdim ancak tamir edemediler ve para iadesi yaptılar. Bende üstüne ekleyerek bir hd7850 aldım. Ancak şimdiki cpu'm karta uyum sağlayamıyor. Performansını düşürüyor. İşlemcim intel e7200, anakartım ise gigabyte ep35-ds3r. Herneyse, 350-400 liraya kadar bütçem var. Gerekirse anakart içinde bütçe oluştururum. Hangi işlemciyi almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

i5 3570 veya oc yaparım dersen k modelinden al kafan rahat olsun çok iyi işlemcidir yada fx 8320 veya fx 8350 alabilirsin
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    onun elinde am3 anakart varsa bir tek işlemci varsa amd phenom x6 1100t 6 çekirdekli işlemci alabilir ama anakart para vermeden tabiki hiç masraf yapmak istemiyorsa ben bunu anlatmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 15 Şubat 2014; 16:21:07 >
  • quote:

onun elinde am3 anakart varsa bir tek işlemci varsa amd phenom x6 1100t 6 çekirdekli işlemci alabilir ama anakart para vermeden tabiki hiç masraf yapmak istemiyorsa ben bunu anlatmaya çalışıyorum

ilanı çok dikkatli okumadım.Bence yeni nesile geçerse daha iyi olur ankartı satıp tabi tercih kendisinin biz bilgi verebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.