Şimdi Ara

Hd Av Rgb Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirtmem gerekiyor ki normal av ile hd av rgb arasında dağlar kadar fark var. Normal scart kullananlar kesinlikle rgbye geçmeli. Şimdi sorunuma geleyim.

Sabah forza oynadım sonra dashboarda geçtim ve foruma birşeyler yazarken screensaver moduna geçti bi iki dakika sonra bi baktım ekran yeşil ağırlılı bir görüntü vermiş. Anaaam gidiyo mu xbox derken kapadım açtım düzgündü sonra yavaş yavaş tekrar yeşermeye başladı. Sonra kabloyu rgb scartından çıkartıp televizyonumun normal av scartına taktım. Ve sorunsuzca çalıştığını gördüm. Yani rgb ile açtığımda görüntü yeşeriyor hatta bir süre beklediğimde gittikçe kararmaya başlıyor. Internette değişik aletler kullanan insanların bu sorunla karşılaştığını gördüm.

Benim tahminim tvmin rgb katında bir problem olduğu. Kablodan da olabilir mi diye de düşünüyorum.
    Bu konu hakkında yardım edebilecek veya bilgilendirecek biri var mı acaba?

edit: yarım saat xboxı ve tvyi kapadım. Tekrar açtığımda normaldi görüntü bi 10 dakka sonra yine yeşile döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 8 Aralık 2009; 16:28:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.