Mağazada televizyon tanıtımı yapmak için HD kalitesinde müzik klipleri indirmem gerekiyor.. İndirecek site bulamadım, habire o siteden bu siteye link vermişler.. Bi download yapamadım gitti
Nereden bulalım da **** arkadaşlar bi el atuverin insanlık öldü mü bu forumda?
Youtube den Klibi bul Keepvid e yapıştır(Keepvid Youtube den Klip ve şarkı indirmek için site) 240p 360p 480p 720p 1080p çıkar ordan indirebilirsin
veya Internet download manager yükleyim youtube de kaliteyi 1080p ye al.Sonra da idm nin bi tane kutusu çıkacak ona bas.İndirmeyi başlat
quote:
Orijinalden alıntı: Besim Ersan
Merhaba arkadaşlar..
Mağazada televizyon tanıtımı yapmak için HD kalitesinde müzik klipleri indirmem gerekiyor.. İndirecek site bulamadım, habire o siteden bu siteye link vermişler.. Bi download yapamadım gitti
Girdikten sonra sayfa adresini yapıştırdığında 1080p olarak saniyeler içinde indirebilirsin.
torrent diye bir indirme programı var. ares de var ona benzeyen. torrent daha iyidir ama. kullanma şeklini anlatırım bi ara ilgilenirsen. bi iki detayı var o kadar. normal bir indirme programı gibi onun dışında.
veya Internet download manager yükleyim youtube de kaliteyi 1080p ye al.Sonra da idm nin bi tane kutusu çıkacak ona bas.İndirmeyi başlat
I D M programının deneme sürümü vardı bende ama süresi dolmuş.. Tekrar indiremiyorum
Yine de teşekkürler hocam, sağolasın..
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
quote:
Orijinalden alıntı: Besim Ersan
Merhaba arkadaşlar..
Girdikten sonra sayfa adresini yapıştırdığında 1080p olarak saniyeler içinde indirebilirsin.
Galiba en pratik yol bu.. Teşekkür ederim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: kadiryildiz86
torrent diye bir indirme programı var. ares de var ona benzeyen. torrent daha iyidir ama. kullanma şeklini anlatırım bi ara ilgilenirsen. bi iki detayı var o kadar. normal bir indirme programı gibi onun dışında.
Torrent'i bi çözemedim gitti Şu keepvid.com üzerinden daha pratik olacak gibime geliyor.. Bi deneyeyim olmazsa yardımını isterim hocam, çoook teşekkürler
Orada videonun sahip olduğu tüm pikseller görülüyor 240'tan 1080'e ne kadar varsa. İndirebiliyorsun.
Vay be neler varmış bilmediğimiz Süpermiş.. Çok teşekkür ederim hocam, saygılar..
teşekkürler kardeş +rep teraziye tık tık
keepvid'den video indiremiyorum. daha doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum. youtubedaki linki keepvid'e mi yapıştırıyoruz. nasıl oluyor biri bana anlatsın lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme