Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım , hd6870 ekran kartı , monitorum de lg full hd , hdmi kablo ile bağladım cam gibi bir görüntü bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım, ya da yapmadıgım eksik yaptığım bişeyler var, görüntü net değil yazılar bi acayip ,renkler bi acayip kurcaladım ama yapamadım bi türlü yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: qxN
Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım , hd6870 ekran kartı , monitorum de lg full hd , hdmi kablo ile bağladım cam gibi bir görüntü bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım, ya da yapmadıgım eksik yaptığım bişeyler var, görüntü net değil yazılar bi acayip ,renkler bi acayip kurcaladım ama yapamadım bi türlü yardımcı olursanız çok sevinirim.
çözünürlük ayarlarını değiştirmişindir muhtemelen,yazılardaki gölgelendirmeleri değiştirebiliyorsun yeni bir monitör aldığında eski monitörün veya arkadaşlarındaki monitör görüntülerinin aynısını alamazsın.her monitör farklı yapıya sahip.buda çoğu zaman yanılgıya düşürüyor insanları ,aynı durum arkadaşımda da olmuştu. ayarlarla oynaman lazım.teknik bir sorun varsa verdiğin bilgiler yeterli değil.
Renklerde sorun varsa kabloda bir sıkıntı olabilir.