Şimdi Ara

HD Görüntü Kaynağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim. Açıkcası ben bile kendime o sıfatları uygun görmemiştim

Bu kadar agresif mesajlara karşı hala espri yapabildiğim için kendimi tebrik ediyorum; demek ki bazı şeyleri aşmışım.

Dediğim gibi, artık orada burada fırsatını kollayıp, gerekli gereksiz rencide etmeye uğraşmak yerine, açacağım konuya içinizi dökebilirsiniz.

Kalın sağlıcakla...
  • oha oldum yani bu kadar üst seviyede birbirini eliştiren ve birbirlerine hakaret etmeden bunu yapan tüm arkadaşlara selam olsun... arada ustalarda birbirlerinin gardlarını kotrol ederler ki! kendi tekniklerini daha iyi bir seviyeye getirebilmek için amacımız bilgi paylaşımı ve birbirimizi BİLİNÇLENDİRME.
    her ne pahasına olursa olsun bundan vazgeçmemek
  • Walla ben egomu tatmin ettim beyler :)

Konu buralara geldiği için üzgünüm ama ofiste çektiğim demoları evde cd'ye yazıp az da olsa eğlendim...

Tabii ki izlediğim görüntü asla ve asla gerçek HD değil ve donanım manyağı olarak bunu da beklemiyordum ancak tv den menun olduğumu yinelemeliyim sanırım. (sadece NFS - Ug için 500 USD harcayıp makinemi upgrade etmem bile yeterli sanırım bu sıfat için ve 3 ay sonra tüm bilgisayarımı 350 usd' ye satışım gibi, yerie turion cpu ile bir laptop aldım ve upgrade imkanı olmadığı için lcd tv param birikti)

Öneri, destek ve yönlendirme için teşekkürler dandini2000.

Herkese selam, saygı ve hürmetlerimi iletirim.

Şu anda yapılacak en iyi şey sanırım HD yayın için gün saymak yada donanımların ucuzlamasını beklemek sanırım.

• arkadaşım memnun kalmana sevindim.bundan sonraki dönemde de sanırım cihazı test etme maceralarına girişeceksin belli ki!digitürkün hd yayına geçmemesi ve buna uygun bir receiver ının olmaması şu için insana saç baş yoldurtuyor öyle değil mi?biz ikimiz ya dt sevdamızdan vazgeçeceğiz yada gidip kendimize iyi bir receiver alacağız(ama buna da kaynak ayırmak lazım o da şimdilik bizde mevcut değil)
    senin dediğin gibi olanlarla idare edeceğiz artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 6 Ekim 2006; 12:12:34 >
  • birazdan kadıköy'e gidip alternatif arayacağım (fiyat araştırması vs.)

kaşıntı fena boyutta, bir baytara gidip pire tasması almak bana daha ucuza mal olacak şüphesiz ancak bu beni tatmin etmeyecek gibime gliyor...

Bir de DT'yi componet bağlasam yada bir kaç film bulup bir yerlerden external HD-DVD player bulup kutu ile lap-topa oradan da tv'ye aktarsam mı diye kıvranıyorum...

Son alternatif dewww.dvdo.com adresindeki ilginç alet, yanını sanal ortamda işeyip HD eden cihaz ki 1500 usd gibi fiyatı var.

yok, pire tasması beni kesmeyecek de böyle gidersem hanım kafamı kesecek gibi, hayırlısı artık.... Cumartesi sayısal çıkarsa alrım hepsini yoksa pire tasması.

Ucuz bir çare buşursam bilgileri ileteceğim ve bir süre sesim çıkmaz ise kafamı tamire gitmiş olabilirim

• mesele orada zaten!digitürkü component bağlama şansımız yok.(bende eski receiverdan var philips,yeni verdikleri receiverda var mı bilmiyorum,bilen arkadaş varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim)
    geriye kalan seçenekler scart ve compozit bağlantılar!dolayısıyla sen ve ben altın uçlu scart v.s kullanarak dg ü lcd mizde seyrettiğimizde "vay be" diyeceğiz ama belki de performansın 1/10 nu görüp bu işe çok sevineceğiz aslında!!!
    şu an tek yapabileceğiz dvd player ve bilgisayardan hd filmleri seyredip "vay be adamlar yapmış" diyebilmek olacak galiba...

teşekkürler,iyi seyirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 6 Ekim 2006; 12:11:49 >
  • hem eski, hemde yeni DT cihazinda,
    component cikis yok.

hatta eskisi (philips) yenisinden (Vestel'in bi markasi)
    cok daha iyidir.Menu, kanal gecis hizi, vs...acisindan.
  • hayır eski receiver ın kanal gecisleri yenisine nazaran cok yavastır, ustelik coak cıkısı yoktur eski cihazın
  • aslında ben digitürk ün eski receiver ını zaten beğenmiyordum.yenisi de öyleyse ne diyeyim yani?
    dg bu işte sınıfta kalıyor bence
  • ben hala eskisini kullaniyorum.
    kanal gecisleri, bana daha yavas geldi.
    ama sonucta, benim kiyaslama imkanim olmadi,
    arkadasim kullaniyor, ordan gordugum kadari ile soyluyorum
    coax icinde su an ihtiyacim yok.ama bu ciddi bir arti tabiki.

ama menusu cok dandik geldi bana,
    belki eskisine alismis olmaktan.
    birde 2 farkli DT servisi de sakin degistirme, eskisi daha kaliteli dedi.

neyse, neticede ikisindede component cikis yok.
  • tourologist: ucuz alternatif ariyorsan -->

sana benim laptop'u + 1 hd dvd'yi (ultraviolet) + 20 adet HD trailer'i.... bir gunlugune kiralayayim, izle sira sira.. bundan ucuz alternatif bulamazsin :p

(benim aletin DVI cikisindan (max 1920x1200 cozunurlukte) gelen HD video, senin tv'nin max cozunurlugu neyse o kalitede izlenebiliyor)
  • Bende de digiturkun vestel receiveri var. Bağlayan servisde eskisinin daha iyi olduğunu ama ellerinde olmadığını söylemişti.
  • ilginç fikir :)

bakarsın olur

ben de konser kovalıyorum eğer varsa yurt dılından 1-2 tane isteyip tozutacağım ve durum olumlu sonuçlanırsa kira için sana ağlayacağım gibi :)
  • yav bu digitürk bizi kazıklıyor mu acaba ne dersiniz?
    lig tv:69ytl(spor paketi)
  • Merhaba,
    Easynews serverında (paralı bir servistir.Bazen 1 aylık deneme hesaplarıda veriyorlar)
    2 tane ciddi kaynak var.
    http://members.easynews.com/group.html?group=alt.binaries.hdtv.repost
    http://members.easynews.com/group.html?group=alt.binaries.hdtv.x264

Genelde HDTV filim dizi vs ler var.Hepsi güncel.wmv ve diğer formatlarda.24-Smallville,Lost vb hepsi ve bir çok filim.Benim gördüğüm bildiğim en iyi kaynak burası.Tavsiye ederim.Çoğunun kalitesi çok iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Merhaba,
    Easynews serverında (paralı bir servistir.Bazen 1 aylık deneme hesaplarıda veriyorlar)
    2 tane ciddi kaynak var.
    http://members.easynews.com/group.html?group=alt.binaries.hdtv.repost
    http://members.easynews.com/group.html?group=alt.binaries.hdtv.x264

Genelde HDTV filim dizi vs ler var.Hepsi güncel.wmv ve diğer formatlarda.24-Smallville,Lost vb hepsi ve bir çok filim.Benim gördüğüm bildiğim en iyi kaynak burası.Tavsiye ederim.Çoğunun kalitesi çok iyi.

Reklama girer mi bilmiyorum , girerse silin lütfen ama easynews'i 2000'den beri kullanmaktayım , aklınıza gelebilecek her türlü film , dizi , müzik , oyun her şey var.Aylık 22gb veriyo mak. download da çektiriyo daha ben dc++ , edonkey , bittorrent hiçbirini kullanmaya gerek bırakmıyo.Yalnız paralı tabii :D

• quote:

Orjinalden alıntı: rancor
    Reklama girer mi bilmiyorum , girerse silin lütfen ama easynews'i 2000'den beri kullanmaktayım , aklınıza gelebilecek her türlü film , dizi , müzik , oyun her şey var.Aylık 22gb veriyo mak. download da çektiriyo daha ben dc++ , edonkey , bittorrent hiçbirini kullanmaya gerek bırakmıyo.Yalnız paralı tabii :D

Konuyu dağıtmak istemem ama, yeri gelmişken bazı görüşler bildirmek istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Easynews gibi firmalar, USENET sunucularına ulaşmak ve download yapabilmek için bir nevi aracılık hizmeti veriyorlar.
    Dolayısıyla, NZB dosyasını bulduktan sonra, bu hizmeti mutlaka "Easynews"den almak zorunlu değilsiniz. Zaten aylık 10 Usd'ye kotalı hizmet veriyorlar.
    10 Usd'ye (1 Mbit hız sınırlı) veya 15 Usd'ye tamamen hız sınırsız ve kotasız üyelik verenler var.

NZB bulmak için de aylık 1-2 Usd'ye özel arama motorlarına abone olabilirsiniz.

USENET'in benim gördüğüm en önemli dezavantajı, Emule'de olduğu gibi aklınıza ne gelirse bulamamak; gönderilen dosyalar sunucularda belirli zaman diliminde kalıyor. Ama bulduğunuz herşeyi de ta internet hızınız ile indirmek ayrı keyif.

• acoustic research altın kaplama scart aldım DT için ve bir fark gömedim eski kabloya kıyasla desem bana tepki vermez değil mi kimse?

ancak bence saçılan para o riske değerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourologist

acoustic research altın kaplama scart aldım DT için ve bir fark gömedim eski kabloya kıyasla desem bana tepki vermez değil mi kimse?

ancak bence saçılan para o riske değerdi

arkadaşım bir çözemedin şu işi yav.ama gayretin takdire değer bence.kolay gelsin iyi seyirler
  • DT HD lamadan yada sırf kaşıntıdan HD satalite sistem kurmadan olayacak gibi bu iş :)

Ekstra bir gelir olursa şans oyunlarından gözümü kapatıp DVD-o alacağımwww.dvdo.com

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.