Şimdi Ara

HD - HDD dedikleri nedir ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ocak ayında, uzun zamandır beklediğim HD yayın kalitesini ve PVR HDD li bir cihazım olsun diye DigitürkPlus alma gafletinde bulundum. Uzun bir zaman müşteri temsilcileriyle uğraştıktan sonra yaklaşık 20 gün önce kaydımı iptal ettirdim. Digikutunun elimde kalmasıda cabası tabi. Şimdi PVR özelliğine alışkın bir aile olarak sıkıntı yaşamaktayız. Her akşam "bu akşam diziyi kayıt edemiyoruz değil mi ?" eleştirisiyle karışık sorusuna muhatap oluyorum. Digitürk ü tekrar açtırmak istemiyorum, HD yayın adı altında zaten bir sürü paramızı aldılar PVR özelliği adı altında her ay 7 ytl para alıyorlar ama cihazın yayını kayıt edip etmeyeceği kimsenin kontorülünde değil :) hasılı sevgili arkadaşlar ben uzun zamandır bu forumu takip ederim. biraz komik olacak ama yeni birşey almadan önce mutlaka burda bir inceleme, eleştiri var mı diye bakarım. Şimdi sizden bir ricam var hem HD Ready hemde PVR özelliği yanı Hdd olan bir Uydu alıcısı var mı varsa bunlardan hangisini bu arkadaşınıza tavsiye edersiniz ? birde HD ve PVR özellikli uydu alıcılarını int. araştırırken DremBox isimli bir ürün çıktı karşıma. Sayfalarca yazılar, anlatımlar bilen varsa "donanım haber" kalitesiyle ne olduğuna dair bikaç cümle yazarsa biz de faydalanmış oluruz :)
    teşekkürler...

• Dreambox 800 HD Kulübü (İnceleme Yapılacak) (HD destekli ve PVR özellikli)
    http://forum.donanimhaber.com/m_23880474/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.