Şimdi Ara

HD Kanalların Şifrelenmesine Karşı Mail Organizasyonu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece dh alemi tepki koyuyor gibime geliyor.Diger yerlerden destek az.Cok daha dikkat ceken bir tepki gostermek lazim bu adilere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaldenAnlayanAdam

Sadece dh alemi tepki koyuyor gibime geliyor.Diger yerlerden destek az.Cok daha dikkat ceken bir tepki gostermek lazim bu adilere

Türklerin tepkisi saman alevi gibidir. Bir anda parlar sonra hemen söner. Zaten bunu bildikleri için sessiz kalıyorlar. 1 2 aya unuturlar diziler de başlıyor zaten oturur eşek gibi izlerler sd sd diyorlar
  • aynen gönderdim bakalım
  • Amma uzattınız yahu. Beyin küfleten dizileri biraz daha net görseniz ne olacak. İki platformada üyeyim, uzun zamandır birçok ulusal kanalın HD versiyonları var bende. Ama günde 1 dakika bile izlemişliğim yok bu kanalları. Bu kanalları izleyip beyin kanseri olacağınıza kapatın televizyonu elektrik tasarrufu yapın. Ekonomiye katkınız olur en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 4 Ekim 2014; 22:54:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu değil ama benzer şeyleri yazdım, gönderdim.
  • adamlar dizileri şifreliyor kanalı değil dizi manyağı bir ülke, kültür abidesi halıkımıza belgesel satmaya kalksalar batarlar, strateji değiştirdiler millet gerek kalmadı diye kapatmaya sıraya girince doğal bir hamle oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ekim 2014; 0:52:27 >
  • Bu kanalların izleyiciyi kandırmaya hakkı yoktur!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.