720p film izlerken ekran takılıyor ve ağırlaşıyor. bu yüzden 720p ve olursa 1080p yi bile takılmadan izleyebileceğim bir ekran kartı tavsiye etmenizi isteyeceğim. bu sistemle oyun oynanmaz zatenoyunları ps3ten oynadığım için sistemi güncellemedim. sadece film izleme ve internet amaçlı kullanıyorm. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
şu anki ekran kartım 6200 imiş
4650-3650 ama hd film işlemciyede bakar
bu işlemciyle yürümez yani? acaba grafik işlerken(720p yada 1080p de) cpu-gpu dağılımı nasıldır? elimdeki işlemcinin alacağım karta darboğaz yaratacağı aşikar sanırım. ama bu sistem ile 1080p izlenemez mi?
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
kararımı verdim. hd3650 alıcağım olmazsada satarım ikinci elden.en fazla 20 tl zararım olur
Merhaba, Ben de hemen hemen aynı ihtiyaç içindeyim, P4 e4500 işlemcili ve P35 anakartlı bilgisayarım var ve sadece HD film izlemek için ekran kartı arıyorum, oyun hiç oynamam, sadece internet, fakat HD filmlerin hiç takılmadan çok kaliteli ayarlarda oynamasını istiyorum. incelediğim kadarıyla HD5450 yeni nesil kartlar var, fiyatları da 70-80 tl civarı... Siz neden HD3650 tercih ettiniz, yoksa 5450 ler daha yeni olmasına rağmen pek de iyi değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: fightthepower
bu işlemciyle yürümez yani? acaba grafik işlerken(720p yada 1080p de) cpu-gpu dağılımı nasıldır? elimdeki işlemcinin alacağım karta darboğaz yaratacağı aşikar sanırım. ama bu sistem ile 1080p izlenemez mi?
quote:
İşlemci değişimine gerek yok, splash pro, splayer gibi video oynatıcılar, hd filmleri işlemciye gerek kalmaksızın, işlemciden çok daha iyi bir şekilde oynatabiliyor...
hd ekran kartı alırsanız gpu hızlandırmalı player kullanarak en ucuza halledebilirsiniz.
quote:
DXVA denen şeyi biraz araştırın derim.
Yukarda sormustum ama net bir cevap alamadım, hiç oyun oynamayıp sadece HD film izlemek için kullanacağım için mümkün olan en ucuz kartı arıyorum, HD5450 tavsiye eder msisiniz ( ayrıca fansız olması da benim için çok cazip kılıyor ) HD465o gibi 128 bitlik bir kart alsam HD filmler için bir katkısı olur mu yoksa sırf film için 64 bitlik HD5450 ler yeterli mi? cevap için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: eros68
Yukarda sormustum ama net bir cevap alamadım, hiç oyun oynamayıp sadece HD film izlemek için kullanacağım için mümkün olan en ucuz kartı arıyorum, HD5450 tavsiye eder msisiniz ( ayrıca fansız olması da benim için çok cazip kılıyor ) HD465o gibi 128 bitlik bir kart alsam HD filmler için bir katkısı olur mu yoksa sırf film için 64 bitlik HD5450 ler yeterli mi? cevap için teşekkürler...