Şimdi Ara

HD Paketi Kaça Alıyorsunuz?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD almak dünya para olmuş eskiden Engelli paket indirimiyle ana odada tahütsüz 3,5 lira, yeni iptal ettirdiğim yan odada 12 ay tahütlü 4 lira veriyordum.

Taşınınca sinyal yetersiz gelince servisin tavsiyesiyle ana odayı iptal ettiler, yan odayı iptal ettirince HD'yi ana odada tekrar açtırayım dedim. Az önce MH'deki kız tahütle 7 lira, tahütsüz 12 lira fiyat çekti, Engelli indirimi dedim oda yok dedi. Şaka mı daha düne kadar kaça alıyordum şimdi ne fiyat veriyorsunuz. Milletin çoğuna bedava veriyorsunuz, İyi geceler diyip kapattım.

Siz kaça alıyorsunuz HD paketi?.

• Bende anlamıyorum şuan digitürk ün hd yayın bedelini ve reklamlarda hd yayının neden turksat 4a gecerken bu kadar artması merak ettırıyor ? Bende engellı ındırımı var ama hd bedelı 0 tl gozukuyor.Bakalım bu sene ne olacak merakla beklıyorum.
  • sadece hd yayın için 7 lira çok fazla önceleri 4 liraydı şimdi uçuşa geçmiş eğer türksat 4a ya geçerse bir iyileşme olursa hd de iyi olur ama pek olacak gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 paketimden birinde indirimli 4 tl diğerinde 1 yıl hediye .

Aralıkta biitnce ne olacak bilmiyorum.

Hangi çağda yaşıyoruz HD için ek para alıyorlar.

Dünyada tüm kanllar HD ve ek para isteyen yok komik bir şey aynı kanalın hd sine para ödemek uyduda beleş zaten çoğu.

Yılbaşında 2 paketi de iptal ettireceğim
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    güncel fiyatları burda bulabilirsiniz.
    http://www.of.gen.tr/digiturk-hd-kampanyasi.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.