Oturduğumuz apartmana uydu anteni takıldığından receiver ihtiyacı ortaya çıktı. Uydu anteni satan firma babama 2 adet receiver kataloğu vermiş. Bunlardan biri Redline BR-2000 X diğeri BR-1500 X. Ben 1500'ü direkt olarak eledim. BR-2000 X alacak gibiyiz. ama son kararı vermeden önce sizlere danışmak istedim.
Aslında bütçe geniş olsa Dreambox 800 alırdım fakat durum sıkışık olduğundan daha hesaplı bir alet almak durumundayız. 200 TL üst limit olmak üzere tavsiye edebileceğiniz HD uydu alıcısı nelerdir?
Şimdiden teşekkürler...
220 liraya hiremco titan x hd plus aldım bugün görüntü kalitesinden çok memnunum sd kanallarda bile tv'in full hd ise hd kanallar o biçim :)
Sunny 14200HD. Çalıştığım mağazada teşhirdeki tvler bu alete bağlı, görüntü güzel. Çok iyi diyemem tabi ama fiyatına göre gayet iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_silvan
220 liraya hiremco titan x hd plus aldım bugün görüntü kalitesinden çok memnunum sd kanallarda bile tv'in full hd ise hd kanallar o biçim :)
trt 1 dışında şifresiz hd kanal yok .
quote:
Orijinalden alıntı: k35
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_silvan
trt 1 dışında şifresiz hd kanal yok .
haklısın trt 1 dışında hd kanal çekmiyor. Ama tv'im full hd bu yüzden hd olmayan bütün kanallarn bile görüntüsü o biçim dehşet bi görüntüsü var aldığım için kesnlikle pişman değilim. Bu arada makine için server aldım lig tv hd kanalı dahi çok sayıda hd kanal ve normal dijitürkün kanalları var süperde izliorum