Samsung C6000 tv Me yeni tec. conax modul aldım ve teledünya bağlantısı yapıldı. Kanal sıralamasını yapamadım, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Muhetmelen menülerde gezinirken bir şeyleri kaçırıyorum (analog yayın sıralamasında sorun yok onu yapabiliyorum)
Bende de c6600 var. Aynıdır herhalde menüleri. Yer olarak şöyle:
Kanal / Kanal Yöneticisi / Tümü kısmındayken Tools duşuna basınca "Kanal no düzenle" seçeneği var.
Deneyeceğim, teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: igtx
quote:
Orijinalden alıntı: waterslager1
Samsung C6000 tv Me yeni tec. conax modul aldım ve teledünya bağlantısı yapıldı. Kanal sıralamasını yapamadım, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Muhetmelen menülerde gezinirken bir şeyleri kaçırıyorum (analog yayın sıralamasında sorun yok onu yapabiliyorum)
Bende de c6600 var. Aynıdır herhalde menüleri. Yer olarak şöyle:
Kanal / Kanal Yöneticisi / Tümü kısmındayken Tools duşuna basınca "Kanal no düzenle" seçeneği var.
sorunu hallettiniz mi ? ve TD yı conax moülle kullanmaktan memnunmusunuz bende düşünüyorum. aynı tv bende de var da. teşekkürler.
conax modülü ile sadece kablolu yayın mı izlenebiliyor? yoksa hd uydu alıcı olarak kullanma şansımız varmı? samsung 40c650 lcd için extra uydu alıcı olmasını istemiyorum, bu nedenle conax modül önerdiler ancak, nedir?, neye yarar? tam bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Merhaba, Digital Teledünya yayınlarını HD olarak izleyebilirsiniz.Televizyonunuzun uyumlu olması gerekmektedir. Conax modül Teledünya kartınızın okunmasına yarayan bir cihazdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme