Bildirim
HD set top box vs conax modül kullanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Modülde problem yaşayan çok. Komşumda yaşadı. 4 kişi set box olarak geçtik hiç sorun yaşamıyoruz. Modülün hesaplı olduğu doğru ama problem yaratıyor. TD nin verdiği set box ile problem yaşamadık halen. -
modul kullanıyorum ve hiçbir sorun yok tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Styric
Modülde problem yaşayan çok. Komşumda yaşadı. 4 kişi set box olarak geçtik hiç sorun yaşamıyoruz. Modülün hesaplı olduğu doğru ama problem yaratıyor. TD nin verdiği set box ile problem yaşamadık halen. -
Bir kaç farklı modül markası var. Fark ediyor mu? Technisat en pahalısı.quote:
Orijinalden alıntı: .Kara.
modul kullanıyorum ve hiçbir sorun yok tavsiye ederim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bwhiteshark
Bir kaç farklı modül markası var. Fark ediyor mu? Technisat en pahalısı.
İleride problem yaratmaması için markalı,garantili modül tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Fiyatından ve Technisat'ın kanal geçişlerinde yavaş kalması nedeniyle Neotion tercih ettim.Ancak henüz TD kartı gelmediği için kullanmadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: eytoses
Arkadaşlar ben tüplüden lcd ye geçdim yayınımı da hd ye geçirmek istiyorum..Bunun için conax modül ve hd set top box arasında kararsız kaldım.Modül daha ucuz ama görüntü kalitesi olarak hangisi önde ne tavsiye edersiniz?
Modül ve Set top box ile elde ettiğiniz görüntü kaliteleri aynıdır. LCD niz DVB-C uyumlu ise conax daha avantalıdır. (tv nizin tüm özelliklerini ve sadece kendi kumandasını kullanırısınız, kablo, receiver, kumanda kalabalığı olmaz, ekstra elektrik tüketimi olmaz, TV niz daha estetik görünür....) -
Hakikaten modülün kanal geçişine etkisi var mı? Birde Technisatın üzerindeki biber simgesi düz olan eğiği var. Bu orjinalliğini gösterir mi?quote:
Orijinalden alıntı: kabloteknikquote:
Orijinalden alıntı: eytoses
Arkadaşlar ben tüplüden lcd ye geçdim yayınımı da hd ye geçirmek istiyorum..Bunun için conax modül ve hd set top box arasında kararsız kaldım.Modül daha ucuz ama görüntü kalitesi olarak hangisi önde ne tavsiye edersiniz?
Modül ve Set top box ile elde ettiğiniz görüntü kaliteleri aynıdır. LCD niz DVB-C uyumlu ise conax daha avantalıdır. (tv nizin tüm özelliklerini ve sadece kendi kumandasını kullanırısınız, kablo, receiver, kumanda kalabalığı olmaz, ekstra elektrik tüketimi olmaz, TV niz daha estetik görünür....)
-
Sanırım set top box ile kanal geçişleri daha hızlı oluyor. Modül ile 4-5 saniye kanal geçişi için bekleyenler vardı forumda. -
Çokmuş . Samsung ile sorun yaşamam umarım. Bu biber konusuna açıklık getirebilecek biri var mı ? Kazıklanmak istemiyorum :-)quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Sanırım set top box ile kanal geçişleri daha hızlı oluyor. Modül ile 4-5 saniye kanal geçişi için bekleyenler vardı forumda. -
Ben modül kullananlardanım,çok memnun olduğumu söyleyebilirim.Aslında önemli olan tv miz.çünki onun içindede bir setbox gömülü,onun performansı sizin kullandığınız modülle bağlantılı oluyor.Bu yüzden modül kadar tv nin içindeki setbox da bir okadar önemlidir.Tv mizi iyi seçmeliyiz bence.quote:
Orijinalden alıntı: bwhiteshark
Çokmuş . Samsung ile sorun yaşamam umarım. Bu biber konusuna açıklık getirebilecek biri var mı ? Kazıklanmak istemiyorum :-)
Alıntıları Göster -
teknisat modül kullanmaya başladım şimdilik memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: ahmefe
Ben modül kullananlardanım,çok memnun olduğumu söyleyebilirim.Aslında önemli olan tv miz.çünki onun içindede bir setbox gömülü,onun performansı sizin kullandığınız modülle bağlantılı oluyor.Bu yüzden modül kadar tv nin içindeki setbox da bir okadar önemlidir.Tv mizi iyi seçmeliyiz bence.
Alıntıları Göster
-
Bende stb de var modül de... Modül kesinlikle çok yavaş ve asla stb nin işlevselliği yok. Hatta isteyen olursa benim Technisat modülü satayım.quote:
Orijinalden alıntı: s@ndok@n
teknisat modül kullanmaya başladım şimdilik memnunum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 29 Aralık 2010; 16:37:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: izmirbay
Bende stb de var modül de... Modül kesinlikle çok yavaş ve asla stb nin işlevselliği yok. Hatta isteyen olursa benim Technisat modülü satayım.
STB ile kanal geçişi kaç saniye sürüyor yaklaşık olarak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 29 Aralık 2010; 19:59:13 > -
Modul ile kullaniyorum. Mukemmel. Kanali seçip ok tuşuna bastiktan sonra en fazla 1-1,5 sn bekleniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fairness
Modul ile kullaniyorum. Mukemmel. Kanali seçip ok tuşuna bastiktan sonra en fazla 1-1,5 sn bekleniyor.
Hangi marka modül kullanıyorsunuz? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fairness
Modul ile kullaniyorum. Mukemmel. Kanali seçip ok tuşuna bastiktan sonra en fazla 1-1,5 sn bekleniyor.
Hangi marka modül kullanıyorsunuz?
Yaklaşık 1 haftadır conax biberli modülden kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım çok da memnunum. Görüntü kalitesi gayet yeterli kanal geçişleri SD kanallarda yaklaşık 2.5 saniye HD Kanallarda 3 saniye civarı. Bence çok şikayet edilecek durum değil. Nation modül kanal geçişinde daha hızlıymış. Onu deneyebilirsin. Bence modülün en güzel tarafı kanal sıralamasını yapabilmen çünkü çok sayıda gereksiz kanal ön sıralarda çok izlenen popüler kanallar ön sıralarda bu durum kanal geçiş hızından daha rahatsız edici.
Kısaca ben çok memnunum tavsiye ederim...
-
@demiray68:
Kanal sıralaması demişken aklıma geldi. Kanal sıralamasını yaptıktan sonra yeni kanal eklenirse ve yeniden taratırsak yaptığımız kanal sıralaması bozuluyor mu? -
quote:
@demiray68:
Kanal sıralaması demişken aklıma geldi. Kanal sıralamasını yaptıktan sonra yeni kanal eklenirse ve yeniden taratırsak yaptığımız kanal sıralaması bozuluyor mu?
Ben daha 1 haftadır kullanıyorum. Bu süreçte bir kanal eklemesi olmadığı için tam bilemiyorum. Kanal otomatik olarak çıkmazsa en baştan kanalları taratmak gerekirse bozulabilir. Ancak kanal sıralamasını kaydet gibi bir seçenek vardı galiba şimdi tam hatırlayamadım. Akşam bakıp bilgi veririm. -
Ben kayacenter dan orjinal garantili technisat conax modül aldım daha öncesinde eskişehirde bir elektronikçiden ne idüğü belirsiz bir modül aldım fakat baktım ki adam bana el altından faturasız garantisiz hem de 120 tl ye satınca derhal onu iade edip kayacenter dan internet aracılığı ile orjinal conax modül aldım.quote:
Orijinalden alıntı: demiray68quote:
@demiray68:
Kanal sıralaması demişken aklıma geldi. Kanal sıralamasını yaptıktan sonra yeni kanal eklenirse ve yeniden taratırsak yaptığımız kanal sıralaması bozuluyor mu?
Ben daha 1 haftadır kullanıyorum. Bu süreçte bir kanal eklemesi olmadığı için tam bilemiyorum. Kanal otomatik olarak çıkmazsa en baştan kanalları taratmak gerekirse bozulabilir. Ancak kanal sıralamasını kaydet gibi bir seçenek vardı galiba şimdi tam hatırlayamadım. Akşam bakıp bilgi veririm.
Alıntıları Göster
Gayet de memnunum öncekinde ve technisat da da 2 3 saniyelik hd kanallarda geçişte bekleme yapmakta.
Ben şahsen aşırı zap bağımlısı birisi olmadığımdan ve de 2 3 saniye beklemek bana ömrümden bir şey kaybettirmeyeceğinden.Conax modülün avantajlarından dolayı gayet de memnunum.
Conax ın Set top box a göre avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştırmak gerek bence
Stb da Geçişler daha hızlı - Conax da geçişler biraz daha yavaş
Stb belirli bir yer kaplıyor- Conax sadece bir kart yuvasını doldurmakta
Stb ile tv izlemek için 2 kumanda ile kontrol gerekiyor - Conax da kendi tv kumandanız ve tv arayüzünüzü kullanmak mümkün
Bu artıları ve eksileri iyi değerlendirip ona göre alın arkadaşlar bana göre önemli olanlardan biri de modül alınacaksa merdiven altı ürünlerinden almayın en azından sorun çıktığında geri dönebileceğiniz bir yerden alın başta 20 30 tl fazla verseniz de bir problem olunca faydasını emin olun ki göreceksiniz.
-
Samsung C6000 tv Me yeni tec. conax modul aldım ve teledünya bağlantısı yapıldı. Kanal sıralamasını yapamadım, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Muhetmelen menülerde gezinirken bir şeyleri kaçırıyorum (analog yayın sıralamasında sorun yok onu yapabiliyorum)quote:
Orijinalden alıntı: Recotto
Ben kayacenter dan orjinal garantili technisat conax modül aldım daha öncesinde eskişehirde bir elektronikçiden ne idüğü belirsiz bir modül aldım fakat baktım ki adam bana el altından faturasız garantisiz hem de 120 tl ye satınca derhal onu iade edip kayacenter dan internet aracılığı ile orjinal conax modül aldım.
Gayet de memnunum öncekinde ve technisat da da 2 3 saniyelik hd kanallarda geçişte bekleme yapmakta.
Ben şahsen aşırı zap bağımlısı birisi olmadığımdan ve de 2 3 saniye beklemek bana ömrümden bir şey kaybettirmeyeceğinden.Conax modülün avantajlarından dolayı gayet de memnunum.
Conax ın Set top box a göre avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştırmak gerek bence
Stb da Geçişler daha hızlı - Conax da geçişler biraz daha yavaş
Stb belirli bir yer kaplıyor- Conax sadece bir kart yuvasını doldurmakta
Stb ile tv izlemek için 2 kumanda ile kontrol gerekiyor - Conax da kendi tv kumandanız ve tv arayüzünüzü kullanmak mümkün
Bu artıları ve eksileri iyi değerlendirip ona göre alın arkadaşlar bana göre önemli olanlardan biri de modül alınacaksa merdiven altı ürünlerinden almayın en azından sorun çıktığında geri dönebileceğiniz bir yerden alın başta 20 30 tl fazla verseniz de bir problem olunca faydasını emin olun ki göreceksiniz.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- analog kablo tv ne demek
- kablo tv 2 televizyon bağlantısı
- kablo tv kumanda uygulaması
- kablo tv kartı nasıl takılır
- kablo tv manuel kanal arama
- trt 1 frekans
- çanaksız uydu alıcısı
- tivibu blutv
- exxen de neler var
- türksat frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X