Şimdi Ara

Xiaomi TV Box S 2nd Gen vs Next Start 4K Tv Box! Depolama her şey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android TV Box modellerinde özellikle depolama alanı fazlasıyla önemli. Bunu bilen kullanıcılar tercihlerini yaparken depolama alanını ön plana alabiliyor. Bu videomuzda da 16 GB depolama alanına sahip Next Start 4K modelinin aslında o kadar da avantajlı olmadığı, depolama hızı ve işlemci performansının önemli olduğunu sizlerle paylaşıyoruz. 

Xiaomi TV Box S 2nd Gen modeli 8 GB depolama alanıyla geliyor ancak okuma ve yazma hız değerlerinde rakibi Next modeline göre oldukça önde sonuçlar veriyor. Sizler bu iki model arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz? İyi seyirler! 

• kafaya bak 8 gb 250.000 m okuma yazması olsa ne olur hepi topu 8 gb
    şakamısın ne yükleyeceksin 8 gb a kafaya bak yaa araban cok hızlı
    eee ama yol 300.m de bitiyor

• İki çöpün kiyaslamasi. Al apple tv box keyfine bak??

• 8 GB ile 16 GB arasındaki farkı çok önemsemezken işlemci hızını önemsiyorsun
    Eyvallah da

Oyun mu oynuyorsun arkadaş, oyun oynayanlara söyle o hızı

Uygulama açma hızını gördük, saliselik farklar var, hatta youtube uygulamasını next daha çabuk açmış

100 metrelik yol var hızlı gideceğim diye Porsche alınmaz, seninkini o hesap olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelegu -- 1 Ağustos 2024; 10:48:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1tblık telefonlar hatta 2 tblik ipad varkej halen depolamayı 8gb yapmak tek anlamıyla saçmalık. En azından 32gb olması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazlar uygun fiyatlı ve birçok insanın ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede. Yorumlara bakıyorum linç linç. Herşeyin en iyisini kullanmak zorunda değiliz. Elimde appletv de var mibox ta. İhtiyaca göre cihazlar bunlar. Çoğu eski nesil tv leri akıllandırmak için birebir. Bu işten para alsam bu kadar savunmazdım herhalde :)

• Next Start 4K Android TV Box aldım gayet akıcı, kullanışlı bir cihaz. Yapamadığım bir işlem oldu ama; cihazla mı yoksa kullandığı Google TV arayüzüyle mi ilgili bilemedim.

Denediğim bütün File Manager (dosya yönetimi) uygulamalarında Google Drive'a bağlanmak istediğimde hata verdi. Google'ın kendi arayüzünü kullanan bir aletten yine Google'ın bulut servisi olan G.Drive 'a erişememek tuhaf geldi bana. Bu sorunu yaşayan oldu mu, varsa nasıl çözüyor.

Mi TV Stick de kullanmıştım daha önce, o da google arayüzü içermesine rağmen bu sorunu yaşatmadı. Yeni nesil cihazlarını bilemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi box 2 de gelen hdmı kablo dolby atmosu destekliyormu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.