Xiaomi TV Box S (3rd Gen) 2025 - Ana Konu

-
-
1 haftadır gen2 bakınıyordum iyi ki almamışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S905x5m.Yine 2gb ram,yine ethernet yok.mübarek yap 4gb ram koy etherneti.Ama yok yapmazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Tamam bu 70$’lık cihazın alıcısı var diyelim ama Pro diye bir versiyon daha yap, koy 4GB Ram, Gigabit ethernet, USB-C, sat onu 120$’dan onun da alıcısı var…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E, ne kadar doğru...
-
S905X5M’de yeni bir SOC değil ama en azından next-gen, lisanslı TV Box’lara donanımı tabiri caiz ise gıdım gıdım veriyorlar, artık Google mı böyle diretiyor yoksa kar marjı vs. gibi başka erkenler mi var bilmiyorum ama Xiaomi’nin 120$-170$ aralığında bir versiyonu olmaması çok saçma…
Maalesef, Apple TV 4K ilk nesil cihazımı da benzer nedenle sattım. Her türlü kısıtlamala keyfi kaçırıyor. Aslında dediğiniz gibi farklı ürün farklı fiyat düşünülebilirmiş.
-
2018 yılında aldığım Mi box 3 cihazını, bununla değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım bir gelsin, değerlendireceğim. Belki televizyonu da değiştiririm, büyük ekranlı bir şey alıp, donanım özelliklerine pek takılmayı düşünmüyorum, mi box ile kullanacağım için.
-
TV panel özelliklerinin kullanacağınız TV Box ile bir ilgisi yok yalnız.
Hocam konunun uzmanı değilim, demek istediğim işlemci gibi donanımların box ile kullanırken bir öneminin olmaması. Box kullanıyorsanız tek önemli olan şey panel. Ben mi box'ı, sanıyorum 7 senedir büyük boyutlu bir monitör ile kullanıyorum. Box değiştirirken televizyonu da değiştireceğim, ve büyük panelli bir TV alacağım fakat chipsetine fazla bakmayacağım.
Bilmem doğru mu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır pek öyle değil, panelin kontrol edebileceğiniz ve kontrol edemeyeceğiniz bazı önemli özelliklerini işlemci yönetiyor diyeyim basitçe…
Turksat'tan TV Box (KF-1500) aldım ethernet portu ve 4 gb ram mevcut. Mi Box da vardı ona göre gerçekten daha akıcı bir deneyim sunuyor.
-
Güncelleme aldı mı bilmiyorum ama ilk çıktığında saçma sapan yazılım problemleri vardı o cihazın her ne kadar donanımı iyi görünse de…
Araya girmem doğru olur mu bilemiyorum ama 4-5 aydır bu tv yi kullanıyorum. Firestick-Mibox ve Apple TV ilk Nesil 4K kullanıcısıydım yakın zamana kadar. Tv ( teknik özellikleri bilmeden yazıyorum) android tarafında ve stream de bence çok çok iyi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Mibox'a ya da başka bir media oynatıcısına ihtiyaç duymayabilirsiniz gibi geliyor. ( Oyun ihtiyacınızı ve Tv'nin oyun performansını bilmeden yazıyorum. ) Aklınızda bulunsun istedim. Tabi bütçe kısmını da bilemiyorum.
Benzer içerikler
- mi stick internete bağlanmıyor
- iptv apk
- tivimate premium fiyat
- next 2000 hd wifi bağlanma sorunu
- h264 player
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X