Şimdi Ara

Hd Tv İzle (Silverlight) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve Dahası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neva12

Hd Tv İzle (Silverlight) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve Dahası

1 : Gelişmiş arama kutusu ile istediğinize anında ulaşabilirsiniz.

2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsiniz.)

3 : Sevdiğiniz bir radyo kanalının sitesine gitmeden tek tıkla dinliyebilirsiniz. Tüm popüler radyo kanalları bi arada. ( Arama Özelikli )

4 : Türkiyenin , ve yabancı kanalların da bulunduğu canlı yayınlarla tv kanallarını kesintisiz izliyebilirsiniz. ( Microsoft Silverlight ve Flash Player Tabanlı )

5 : Eğlence bölümünde Film izliyebilir , gazete okuyabilir , video sitelerinden alınmış en popüler videoları izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir )

6 : Bir çok kategoride 3d ve flash oyunlar oynayabilirsiniz. Online Oyunlar Eklenmiştir ( Sürekli güncellenecektir )

7 : Birçok kategoride listelenmiş müzik listelerini dinliyebilirsiniz.

8 : Bulunduğunuz şehrin anlık hava tahmin sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

9 : Ekstra olarak YolCu logosundan ( Araç Çubuğu Ayarları ) ını seçerek bir çok uygulamayı araç çubuğuna dahil edebilirsiniz.
    (örn: E-posta bildiricisi ni kullanarak size gelen maillere sesli uyarı alabailir oturum açmadan mailinize ulaşabilirsiniz.

10: Twitter , Facebook , Youtube bağlantı modüleri eklenmiştir.

11: Lig yayınları eklenmiştir. ( Tv Yayını değildir. Yasaldır.)

ŞİMDİ İNDİR

Eset Nod32 Antivirüs 5 potansiyel tehdit buldu :S

• NE YAPMALIYIM
  • quote:

2 : Haberler menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsiniz.)

3 : Sevdiğiniz bir radyo kanalının sitesine gitmeden tek tıkla dinliyebilirsiniz. Tüm popüler radyo kanalları bi arada. ( Arama Özelikli )

4 : Türkiyenin , ve yabancı kanalların da bulunduğu canlı yayınlarla tv kanallarını kesintisiz izliyebilirsiniz. ( Microsoft Silverlight ve Flash Player Tabanlı )

5 : Eğlence bölümünde Film izliyebilir , gazete okuyabilir , video sitelerinden alınmış en popüler videoları izliyebilirsiniz. ( Sürekli güncellenecektir )

6 : Bir çok kategoride 3d ve flash oyunlar oynayabilirsiniz. Online Oyunlar Eklenmiştir ( Sürekli güncellenecektir )

9 : Ekstra olarak YolCu logosundan ( Araç Çubuğu Ayarları ) ını seçerek bir çok uygulamayı araç çubuğuna dahil edebilirsiniz.
    (örn: E-posta bildiricisi ni kullanarak size gelen maillere sesli uyarı alabailir oturum açmadan mailinize ulaşabilirsiniz.

ŞİMDİ İNDİR

KARDEŞ VİRÜSTOTAL SONUÇU ATABİLİRMİSİN.

• quote:

ŞİMDİ İNDİR

toolbarı indirdim ama canlı tv deilki ayarlayamadım :S

• güzel paylaşım :)
  • Son günlerde Eset tüm toolbarları virüs olarak algılıyor genel bir sorundur eset firmasına bilgi verilmiştir ve düzeltilecek diye bilgi alınmıştır.

Fox News Resmi toolbar

http://downloadmytoolbar.com/FoxNews/Download/FoxNews_LP.html indirmeye çalış aynı sorunu verecektir.
    ve
    Mesenger plus live
    http://messengerpluslive.ourtoolbar.com/ tüm toolbarlarda aynı sorun var .

Toolbarda kesinlikle virüs , yazılım , reklam kodları YOKTUR . Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz biz burdayız sorunlarınızı iletebilirsiniz.

VirusTotal Taraması : Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neva12 -- 21 Şubat 2012; 22:21:58 >

• Chrome'da sorunsuz Ntvspor'u izleyebildim.Genel hatları da iyi gibi.Programı firefoxta da kullananılabiliyor.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 22 Şubat 2012; 8:58:40 >
  • Valla ben çok beğendim, her şeyi bir toolbar'da toplamışlar, emeği olan herkese çok teşekkür ederim...
  • merak ettiğim şu , internette gezinirken bu toolbar gezinmemi yavaşlatacakmı?
  • Ben dün kurdum, çok hoşuma gitti, her şey derli toplu, bence faydalı bir çalışma olmuş,

fakat benim firefox bunu bi türlü sevmedi, sürekli çöktü, firefox'u açıyorum, daha ilk sayfada firefox çöktü, çökme raporunu gönder şeklinde hata mesajları almaya başladım,

Kaldırdaktan sonra sorunum düzeldi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ben dün kurdum, çok hoşuma gitti, her şey derli toplu, bence faydalı bir çalışma olmuş,

fakat benim firefox bunu bi türlü sevmedi, sürekli çöktü, firefox'u açıyorum, daha ilk sayfada firefox çöktü, çökme raporunu gönder şeklinde hata mesajları almaya başladım,

Kaldırdaktan sonra sorunum düzeldi.....

bende bunu merak ediyordum , çünkü chip pcnet gibi dergileri takip ederim ne zaman okusam reklamlı şeylerden ve toolbarlardan uzak durun. gereksiz eklentiler kurmayın gibi yazılar yazıyorlar.

O yüzden soruyorum yavaşlatma varmı diye. programı paylaşandan biraz daha bilgi almak istiyorum.
  • Öncelikle kendimiz taryıcılarda kullanır test ederiz . Sorun olmadığı zaman güncellemeyi yayınlarız .

Bazı kullanıcılarımız problemler yaşıyabilir biz bu problemleri en kısa sürede çözmeye çalışırız
    Kullanıcımızın ( Mozilla Firefoxta ) Yaşadığı sorunu direk olarak Firefox yetkililerini bilidirdik.

Ie deki yeni arayüz çalışması sebebiyle menüler yavaş açılabilir.

Mozilla firefoxta kullanan kullanıcılarımızdan yavaşlama var kasıldı gibi şikayetler çok nadir rastladığımız bir durum buda muhtemelen sistemlerinin düşük olmasına bağlıdır.

Teknoloji dergilerinin bahsetiği toolbarlar ( Bir program kurulduğunda ona entegre bir şekilde sizden habersiz kurulan toolbarlardır)

Bizde böyle bir şey söz konusu değildir arkadaşlarımız tarafından burda olduğu gibi internet ortamında paylaşılır beğeninize sunulur kullanmak isteyen yükler. Hiçbir Reklam kodu , zararlı yazılım barındırmaz.

Sorunlarınızı görüşlerinizi bize iletebilirsiniz . Bu sayede sorunlar çözülür ve gelişmiş bir araç çubuğu olur.

• Ben çok beğendim emeğinize sağlık
  • Süpermiş gerçekten teşekkürler.
  • Firefoxta ben de sık sık çökme uyarısı alınca kaldırmak zorunda kaldım toolbarı..

Eğer düzeltebilirseniz yeniden yüklerim..
  • Waterfox a kurdum.Çok iyi bir toolbar teşekkürler.Yalnız radyo yayınlarını dinleyemiyorum.Bir ünlem işaretin çıkıyor ve diğer radyolar seçilmiyor sürekli alem fm de kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Firefoxta ben de sık sık çökme uyarısı alınca kaldırmak zorunda kaldım toolbarı..

Eğer düzeltebilirseniz yeniden yüklerim..

Firefox yetkililerine bu konu bildirilmiştir. En kısa zamanda çözüm üretilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Waterfox a kurdum.Çok iyi bir toolbar teşekkürler.Yalnız radyo yayınlarını dinleyemiyorum.Bir ünlem işaretin çıkıyor ve diğer radyolar seçilmiyor sürekli alem fm de kalıyor.

Waterfox üzerinde test edilmedi . 64 bit üzerinde test etmemiz lazım bilgilendirme için teşekkürler.
  • Ben beğendim görüntü kaliteside iyi şimdilik bi sorun yok.

EDİT:mozilla çöktü raporu gelip duruyor sildim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali 1907 -- 28 Şubat 2012; 9:43:27 >
  • Mozilla Firefox ve Conduit sorun giderme bilgilendirmesi.

Bazı arkadaşlar çökme raporuyla karşılaşıyordu , bunu bildirmiştik bugün mail geldi sorunu çözdüklerini ve güncellediklerini söylüyorlar.

Toolbarı güncelleyip kullanın. Sorun olursa bildiriniz.

Gelen mail.

We released a fix to the crash problem, please update your toolbar and let me know if you experience any crashed after.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.