Şimdi Ara

Hd Tv İzle (Silverlight) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve Dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hd Tv İzle (Silverlight) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve Dahası

1 : Gelişmiş arama kutusu ile istediğinize anında ulaşabilirsiniz.

2 : Haber menüsüyle en popüler haber sitelerini ( Haber ajansları , Popüler haber siteleri , İslami haberler , Spor haberleri , Teknloji haberlerini siteleri tek tek dolaşmanıza gerek kalmadan hepsini tek bir yerden takip edebilirsiniz.)

3 : Sevdiğiniz bir radyo kanalının sitesine gitmeden tek tıkla dinliyebilirsiniz. Tüm popüler radyo kanalları bi arada. ( Arama Özelikli )

4 : Türkiyenin , ve yabancı kanalların da bulunduğu canlı yayınlarla tv kanallarını kesintisiz izliyebilirsiniz. ( Microsoft Silverlight ve Flash Player Tabanlı )

5 :Eğlence bölümünde Film izliyebilir , gazete okuyabilir , video sitelerinden alınmış en popüler videoları izliyebilirsiniz. ( Sürekli
    güncellenecektir )

6 : Bir çok kategoride 3d ve flash oyunlar oynayabilirsiniz. Online Oyunlar Eklenmiştir ( Sürekli güncellenecektir )

7 : Birçok kategoride listelenmiş müzik listelerini dinliyebilirsiniz. Favori listenizi oluşturabilirsiniz.

8 : Bulunduğunuz şehrin anlık hava tahmin sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

9 : Ekstra olarak YolCu logosundan ( Araç Çubuğu Ayarları ) ını seçerek bir çok uygulamayı araç çubuğuna dahil edebilirsiniz.
    (örn: E-posta bildiricisi ni kullanarak size gelen maillere sesli uyarı alabailir oturum açmadan mailinize ulaşabilirsiniz.

10: Twitter , Facebook , Youtube bağlantı modüleri eklenmiştir.

11: İşinize yarar birçok eklenti , Lig yayını özetleri , Döviz Kuru , Günlük Burç , Online Sözlük . . .

National Geographic - Discovery World HD - Discovery Science - Animal Planet - Nasa HD - Euro Sport - Euro Sport2 - Cartoon Network - NBA - FIBA

ŞİMDİ İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neva12 -- 7 Haziran 2012; 12:53:37 >

• indirme linkinde başka bi site çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

indirme linkinde başka bi site çıkıyor ?
    Takipteyim. İndiren arkadaşlar yorumlarını yazarsa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earlofsandwich

Takipteyim. İndiren arkadaşlar yorumlarını yazarsa güzel olur.

Alıntıları Göster
    Toolbarın kendi sitesidir ordan Ücretsiz İndirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neva12

Toolbarın kendi sitesidir ordan Ücretsiz İndirebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Ben indirdim fena değil. Rss haber akışı güzel olmuş. Tv hiç de hd değil ama idare eder herşey derli toplu enazından. Radyoyu bulamadım bitek

Edit: Çok kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 23 Ocak 2012; 19:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Ben indirdim fena değil. Rss haber akışı güzel olmuş. Tv hiç de hd değil ama idare eder herşey derli toplu enazından. Radyoyu bulamadım bitek

Kullandığınız tarayıcı hangisi ? Mozilla Firefox ve Google Chrome da kasılma söz konusu değildir. İe da yeni arayüz çalışması var bu yüzden dediğiniz durum olmuş olabilir.

Sorun ve isteklerinizi bildirirseniz seviniriz . Herşeyi profesyonelce hazırlamaya çalışıyoruz ve gün geçtikçe yeni güncellemelerle daha iyi hale gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neva12 -- 23 Ocak 2012; 20:16:59 >
  • quote:

quote:

Kullandığınız tarayıcı hangisi ? Mozilla Firefox ve Google Chrome da kasılma söz konusu değildir. İe da yeni arayüz çalışması var bu yüzden dediğiniz durum olmuş olabilir.

Sorun ve isteklerinizi bildirirseniz seviniriz . Herşeyi profesyonelce hazırlamaya çalışıyoruz ve gün geçtikçe yeni güncellemelerle daha iyi hale gelecektir.

Alıntıları Göster
    Chrome kullanıyorum ilk açılışta iyi ama bir süre sonra kasmaya başlıyor. Düzeltilmeyecek şey değil.
    Genel olarak güzel olmuş herşey bir arada. Radyo da olsaymış keşke:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lg nin web tarayıcısına silverlight kurmamız mümkün müdür?

lg42lw650s tv ye silverligt kurabilirsem süper olacak. mümkünatı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

lg nin web tarayıcısına silverlight kurmamız mümkün müdür?

rss ve oyunlar bölümü dikkatimi çekti güzel paylaşım eline sağlık
  • quote:

Chrome kullanıyorum ilk açılışta iyi ama bir süre sonra kasmaya başlıyor. Düzeltilmeyecek şey değil.
    Genel olarak güzel olmuş herşey bir arada. Radyo da olsaymış keşke:)

Radyo Chrome da test aşamasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neva12 -- 26 Ocak 2012; 9:37:27 >
  • quote:

Silverlight tarayıcıya yüklenmez Sisteme yüklenir tarayıcı Silverlightı eğer destekliyorsa zaten çalışır.

Bi dene çalışabilir.
  • quote:

quote:

Silverlight tarayıcıya yüklenmez Sisteme yüklenir tarayıcı Silverlightı eğer destekliyorsa zaten çalışır.

Bi dene çalışabilir.

Alıntıları Göster
    Fena değil, elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Fena değil, elinize sağlık.

Alıntıları Göster
    Başlangıç için güzel. Daha da geliştirilirse vazgeçilmez olabilir.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yorumlar iyi.bizde bir indirip deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

yorumlar iyi.bizde bir indirip deneyelim

Alıntıları Göster

Maç Sonuçları , İdaa Programı ve puan durumu eklendi.

• quote:

İlk başta beğenmiştim ama sorunlar çıkmaya başladı.. Örneğin bazı kanallarda "connection failed" uyarısı alıyorum.. Ör : Ntv
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

İlk başta beğenmiştim ama sorunlar çıkmaya başladı.. Örneğin bazı kanallarda "connection failed" uyarısı alıyorum.. Ör : Ntv

Toolbarla ilgili bir sorun bulunmamaktadır.

Tv yayınları yeni yayın dönemiyle birlikte yayın adreslerini gdeğiştiriyor. Bu adresler tarafımızca sürekli güncellenmektedir.

connection failed - Bağlantı başarısız

Ntv yayın adresi güncellendi. Sürekli Güncelleniyor. Tarayıcıya otomatik yansıyacaktır. Eğer tarayıcınıza gelmediyse Logodan Çubuğu Yenileyin.

(Yeni eklentiler ekliyerek sürekli güncel tutuyoruz . Online Photoshop eklendi.

Saygılar . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neva12 -- 1 Şubat 2012; 14:36:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Toolbarla ilgili bir sorun bulunmamaktadır.

Tv yayınları yeni yayın dönemiyle birlikte yayın adreslerini gdeğiştiriyor. Bu adresler tarafımızca sürekli güncellenmektedir.

connection failed - Bağlantı başarısız

Ntv yayın adresi güncellendi. Sürekli Güncelleniyor. Tarayıcıya otomatik yansıyacaktır. Eğer tarayıcınıza gelmediyse Logodan Çubuğu Yenileyin.

(Yeni eklentiler ekliyerek sürekli güncel tutuyoruz . Online Photoshop eklendi.

Saygılar . . .

Alıntıları Göster
    Bende açılmadı hiçbir şey
    Tıkladım indirdim next dedim kapandı tarayıcı tekrar açıldı
    sonra spor kanallarını seçtim
    Birşey indirdi yine :) herşeye ulaşabilir vs dedi yükle dedim yükledi
    Ama nereye tıklasam tekrar aynı işlemi yaptırıyor hiç bir şey açılmıyor anlamadım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

Bende açılmadı hiçbir şey
    Tıkladım indirdim next dedim kapandı tarayıcı tekrar açıldı
    sonra spor kanallarını seçtim
    Birşey indirdi yine :) herşeye ulaşabilir vs dedi yükle dedim yükledi
    Ama nereye tıklasam tekrar aynı işlemi yaptırıyor hiç bir şey açılmıyor anlamadım valla

Bazı kanallar Silverlight eklentisi ister spor kanalarına girdiğinizde tekrar indirdiğiniz şey Silverlight eklentisidir.

Tekrar yüklemeyi deneyin On binlerce kullanıcı sorunsuz yükleyip kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neva12 -- 3 Şubat 2012; 9:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

spor kanalları bir işe yaramıyor canlı olarak vermiyor çünkü

Mecut Spor kanalları canlı olarak verilmekte. Lig yayınlarını canlı olarak aktarsak forumlardan banlanırız vede mahkemelik oluruz eklenti sayesinde 4 5 saat içinde maç ile ilgili videolar yayınlanıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.