Şimdi Ara

HD uydu alıcılarının artıları ve eksileri nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler HD uydu alıcıları normal yayınlarıda daha iyi gösterir mi ? yoksa sadece hd yayınları mı kaliteli gösterir ?

bunun dışında artı ve eksileride nelerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: forceonex

Beyler HD uydu alıcıları normal yayınlarıda daha iyi gösterir mi ? yoksa sadece hd yayınları mı kaliteli gösterir ?

görüntü işlemcisi iyi oldugundan tabikide normal yayınları bile iyi gösterecektir. fakat kullanıcı bunu pek az fark eder. tabi bu aldıgın uydu alıcı ile de alakalı bir durum. hd yayınlar zaten kalitelidir. ne kadar iyi bir hd uydu alıcısı alırsan görüntü o kadar iyileşir. hd uydu alıcısının görüntü olarak eksisi olmaz. özellik yada kalite olarak eksi alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 5 Temmuz 2012; 13:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Beyler HD uydu alıcıları normal yayınlarıda daha iyi gösterir mi ? yoksa sadece hd yayınları mı kaliteli gösterir ?

görüntü işlemcisi iyi oldugundan tabikide normal yayınları bile iyi gösterecektir. fakat kullanıcı bunu pek az fark eder. tabi bu aldıgın uydu alıcı ile de alakalı bir durum. hd yayınlar zaten kalitelidir. ne kadar iyi bir hd uydu alıcısı alırsan görüntü o kadar iyileşir. hd uydu alıcısının görüntü olarak eksisi olmaz. özellik yada kalite olarak eksi alabilir.

Teşekkürler. peki önerebileceğin bir model var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Teşekkürler. peki önerebileceğin bir model var mı ?

uydu alıcılar hakkında genel olarak bilgim var. herhangi bir model öneremem. forumugezersen muhakkak kendine uygun birşeyler bulabilirsin. ama ben arçelik as 950 kullanıyorum gayette memnunum

• uydu alıcılar hakkında genel olarak bilgim var. herhangi bir model öneremem. forumugezersen muhakkak kendine uygun birşeyler bulabilirsin. ama ben arçelik as 950 kullanıyorum gayette memnunum
  • uydu alıcılar hakkında genel olarak bilgim var. herhangi bir model öneremem. forumugezersen muhakkak kendine uygun birşeyler bulabilirsin. ama ben arçelik as 950 kullanıyorum gayette memnunum
  • quote:

Arkadaşım Hd uydu alıcalar genelde hd kanllarda iyidir sd kanllarda ne kadar iyisini alırsan al normal uydu gibi kaliteli görüntü alamasın ha görüntü kalitesi aldıgın uydunun kalitesine göre üzerindeki yazılıma göre artar eksilir ama tekrar ediyorum kaliteli bir dijtal uydudan aldıgın sd görüntü kalitesini hiç bir hd uyduda bulamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.