Şimdi Ara

HD Uydu alıcısı tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakında 45" veya 50" TV alicam buna uygun full hd özellikli uydu alıcısı önerileri istiyorum
    Bu arada lnb ve kablo tavsiyesi de yaparsanız iyi olur hepsi için bütçe 500 TL

İstediğim özellikler:
    sd/hd yayınlarda çok net takılmasız kasmasız görüntü(resim kalitesi oluyor sanırım)
    Çok hızlı kanal değiştirme ve cihazın açılması
    biss key girme

İstemediğim özellikler: (laptop tv ye bağlı olacağı onun için ivir zivir islere hiç gerek yok)
    iptv wifi internet usb server modul kayıt özelliği (hatta girişlere bile gerek yok bir hdmi ve optik giriş yeterde artar :D )

Emektar next 8 senedir çalışmaktadır bi kerelik 20 lira sıkışmış o kadar da olur makine alındığı günden beri 7/24 çalışıyor.
    onun için next e saygım var. machina iyi diyorlar ama kullanmayacağım bir sürü özelliğe para ödemek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harik -- 6 Ağustos 2014; 16:36:18 >

• www.hepsiburada.com/liste/next-minix-blackplus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr-/productDetails.aspx?productId=evnextminixblackp&categoryId=155057 al kardeşim hiç tereddüt etme ben aldım süper zaman durdurma özelliği ve oto şifre kırma
  • www.hepsiburada.com/liste/next-minix-blackplus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr-/productDetails.aspx?productId=evnextminixblackp&categoryId=155057 al karde?im hiç tereddüt etme ben aldym süper zaman durdurma özelli?i ve oto ?ifre kyrma özelli?i evinde çanak var dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklimda mini uydu alicisi fikri hic yoktu. butce dahilinde daha iyi bir makine alinamaz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harik

aklimda mini uydu alicisi fikri hic yoktu. butce dahilinde daha iyi bir makine alinamaz mi?

DOSTUM KUŞkun olmasın al ben sana yardımcı olurum en iyisi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.