Şimdi Ara

hd uydu tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Protos56

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Dostum istersen aşağıdaki linkten bilgilerini tazele!!! sanırım ihtiyacın var...

http://en.wikipedia.org/wiki/Video_scaler

Kusura bakmayın, size zaman ayıramam.

Paşa gönlün bilir :) amma öğrenmek için doğru bilgiye ulaşmak için zaman ayırmak herseyden öncesi gerçekten paylaşmak gerekir...

Bak bu sözünüz çok doğru...

Mesleğim elektronik enstrümanlardır.

Yurtdışında bir üniversite'de branşımda çalışmaktayım.

Uyduculuk ise, 14 yıldan bu yana hobimdir.

Bu arada, İstanbul'da 15 Şubat'ta bir seminerimiz olacak. Gelirseniz tanışmaktan memnuniyet duyarım.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum istersen aşağıdaki linkten bilgilerini tazele!!! sanırım ihtiyacın var...

Paşa gönlün bilir :) amma öğrenmek için doğru bilgiye ulaşmak için zaman ayırmak herseyden öncesi gerçekten paylaşmak gerekir...

Bu arada, İstanbul'da 15 Şubat'ta bir seminerimiz olacak. Gelirseniz tanışmaktan memnuniyet duyarım.

Saygılar, sevgiler.

Ben de Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bitirdim, Deniz elektroniği ile uğraştım , Telsiz zabitliği vs...
    Gerçekten tanışmak isterim...
    Seminer ne ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verirsen katılmak isterim ve sevinirim...

• serkan hocam capraz oglanlar sarmış senıde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

serkan hocam capraz oglanlar sarmış senıde

Yardıma mı geldin ilahi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar, sevgiler.

Ben de Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bitirdim, Deniz elektroniği ile uğraştım , Telsiz zabitliği vs...
    Gerçekten tanışmak isterim...
    Seminer ne ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verirsen katılmak isterim ve sevinirim...

Siz özel mesaj olarak, irtibat bilgilerinizi bırakınız. Seminerimiz Maçka'da olacak. Firma ismi de bırakırsanız, firma temsilcisi olarak size yer ayıralım.

Ad, soyadı,

Firma adı,

İştigal alanı,

Telefon

Saygılar, sevgiler.

• İyi de ne semineri, maçkada nerede hiltonda mı , swisste mi sabanıca da mı maçka otelinde mi :) , konu ne _?
    Bilgilendirirsen öncelikle daha iyi olmaz mı _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protos56 -- 30 Ocak 2012; 15:58:08 >
  • quote:

Valla kardeş, Türkiye'ye izine geldiğime pişman oldum. Mevsim kış olduğu için evden dışarıda çıkamıyorum.

Hiç olmazsa forumdaki katılımcıları bilgilendireyim diye kendime bir uğraş buldum.

Yalnız son bir haftadır, forumda ilginç birşeyler oluyor !... Kim yeni üyelik alsa, hemen bana sarıyor.

Daha dün iki kişi ban'landı... Adam iki değil tam üç nick kullanıyormuş.

Sonrası, aklına estiği gibi sarıyorda, sarıyor bizlere... Ne için?

Aklı sıra malını satacak. Satsın ona da sözümüz yok. Hiç olmazsa, sizin gibi firma temsilciliği alıpta dürüstçe
    paylaşımda bulunsa, bizde rahat edeceğiz.

Yani anlatnaya çalıştığım husus, adam satıcı mı? Satıcının elemanı mı? Satıcı müsveddesi mi? Kullanacı mı? hiç belli değil...

Sonra sarıyorda, sarıyor bizlere...

Saygılar, sevgiler.

• Vallahi benim kimseye sardığım falan yok :) diyorsun ki seni de banlatırım iyiymiş :) ee seminer ne oldu şimdi anlamadım ben _?
  • quote:

Vallahi benim kimseye sardığım falan yok :) diyorsun ki seni de banlatırım iyiymiş :) ee seminer ne oldu şimdi anlamadım ben _?

Yok hocam size hitaben yazmadım.

Son bir haftadır yaşadığımı anlattım.

Siz irtibat bilgilerinizi bırakınız litfen.
  • quote:

quote:

Yardıma mı geldin ilahi

serkan beye yardım etmeme gerek yok telsız zabıtlıgı baska bır dal ,elektronık baska bır dal
    herkes kendı meslegınde hunerlıdır

dayım elektrık zabıti dıyelım yanı dayım uydudan anlarmı yok anlamaz

ben elektrıkten anlarmıyım yok anlamam

ama akdenız,karadenız her hangı bır yerınde gemı ustunde elımle uydu ayarı yaparım
    herkes kendı ısını yapıcak karsınızdakıne empatı,saygı duyalım

saygılar sevgıler

• quote:

quote:

quote:

Yardıma mı geldin ilahi

serkan beye yardım etmeme gerek yok telsız zabıtlıgı baska bır dal ,elektronık baska bır dal

ama akdenız,karadenız her hangı bır yerınde gemı ustunde elımle uydu ayarı yaparım

saygılar sevgıler

Dostum Lise eğitimimin Gemi Elektroniği ve Haberleşme üzerine yani sonrasinda Telsiz Zabitliği yapıyorsunuz tabi sınavını geçip ehliyetinizi alabilirseniz ki :
    Telsiz Zabiti Elektrik zabitinden farklıdır :) Bir çok gemide 3 eksenli hareketli uydu alıcısı kurdum bilgine :) cayrolu gpsli kendi kendine uyduya kitlenen ve sinyal seviyesini sürekli maksimumda tutan cihazlar:)

Ve sonrasında Elektonik ve Haberleşme Müh. üzerine Lisans eğitimi aldım... Muhakkakki sizlerin sahip olduğu tecrübelere sahip olmam eğitimle olacak bir şey değil...
    Çok basit bir tecrübenin bile yıllarca alınan eğitimlere bedel oludğunu biliyorum... Ben art niyetli değilim sadece anlamaya ve paylaşmaya çalışıyorum...

Kesinlikle emeklerinize saygım sonsuz...

• quote:

quote:

Vallahi benim kimseye sardığım falan yok :) diyorsun ki seni de banlatırım iyiymiş :) ee seminer ne oldu şimdi anlamadım ben _?

Serkan hocam hala ne semineri ne üzerine söz etmedin._/
  • quote:

quote:

quote:

Serkan hocam hala ne semineri ne üzerine söz etmedin._/

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=57060312

• Serkan Hocam teşekkür ederim... Büyük ihtimalle o gün orada olacağım :)
  • quote:

Serkan Hocam teşekkür ederim... Büyük ihtimalle o gün orada olacağım :)

Bekleriz efendim.
  • Next cıs tiger kullanıyorum.Tp eklerken QSPK veya 8PSK seçimi var.Tp özellikler ile ilgili sanıyorum.Her tp için de bu biligiyi sadece internetten edinebiliyoruz. Bu özelliği yanlış seçersek ne olur, çok önemli midir?Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvadordali03

Next cıs tiger kullanıyorum.Tp eklerken QSPK veya 8PSK seçimi var.Tp özellikler ile ilgili sanıyorum.Her tp için de bu biligiyi sadece internetten edinebiliyoruz. Bu özelliği yanlış seçersek ne olur, çok önemli midir?Teşekkür ederim.

Yanlış seçerseniz, kanal taramada, ilgili kanalı bulamazsınız.

8PSK DVB-S2 transponder'lerinin taranmasında kullanılır. Bu tip transponder'den HD kanallar yayınlanır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yardıma mı geldin ilahi

saygılar sevgıler

Dostum Lise eğitimimin Gemi Elektroniği ve Haberleşme üzerine yani sonrasinda Telsiz Zabitliği yapıyorsunuz tabi sınavını geçip ehliyetinizi alabilirseniz ki :
    Telsiz Zabiti Elektrik zabitinden farklıdır :) Bir çok gemide 3 eksenli hareketli uydu alıcısı kurdum bilgine :) cayrolu gpsli kendi kendine uyduya kitlenen ve sinyal seviyesini sürekli maksimumda tutan cihazlar:)

Ve sonrasında Elektonik ve Haberleşme Müh. üzerine Lisans eğitimi aldım... Muhakkakki sizlerin sahip olduğu tecrübelere sahip olmam eğitimle olacak bir şey değil...
    Çok basit bir tecrübenin bile yıllarca alınan eğitimlere bedel oludğunu biliyorum... Ben art niyetli değilim sadece anlamaya ve paylaşmaya çalışıyorum...

Kesinlikle emeklerinize saygım sonsuz...

haha cayrolu ve gpslı anten! bızım turk gemılerınde ne arar
    hıc sıfır gemıye cıkma fırsatım olmadı
    bızım cıktıgımız gemılerde bırak antende gemıde cayro bozuktu yunanıstanda kayalara gırdıler gemıde bılırsın işler turk işi yurur cem yılmazın dedıgı gb
    meme yapmıstır o zımparala yerıne koy mısalı

not :telsız zabıtlıgı 4 senedır bıttı dıye bılıyordum sanırım uzun zaman ayrı kaldın

• Dostum haklısın, bizim Türk gemilerinde pek olmuyor böyle son teknolojili , cayrolu, gps li her koşulda yüksek performansla çalışan cihazlar maliyet yönünden ağır geliyor...
    Ama yolcu gemileri ve özellikle yatlar epey kullanmakta :) ve neredeyse olmazsa olmazlar arasında,,,
    Telsiz zabitliğine gelince haklısın, 4 sene değil 14 senedir bitti sayılır telsiz zabitliği çünkü 1996 da GMDSS ile yani morsun ortadan kalkıp yerine radyo telefon sistemleri ve Inmarsat uydu sistemleri geldiğinden beri gemide artık Telsiz Zabitlerine gerek kalmadı... Ayrı bir telsiz zabiti yerine iki tane Kaptana kıytırık bir telsiz operatör ehliyeti alıyorlar ve bu gereksinimi hallediyorlar:)

Böyle işte hangi konudan hangi konuya geçtik... Sanırım zaten bu forumların amacı da bu her telden alandan paylaşımlar almak...
  • LİNX NE 1071

FULL HD uydu alıcısı, hızlı kanal geçişi, kaliteli Full HD desteği, USB kayıt özelliği ile USB kayıt ve USB den oynatma özelliği olan, basit şifreli kanalları açan NTV spor/ star gibi... Serverlarla işim yok ama cihazım güzel bir HD cihaz olsun diyen arkadaşlar mutlaka bu cihazı incelemeliler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/linx-ne-1071-full-hd-dijital-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evlinxne1071&categoryId=155057

hd uydu tavsiyesi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.