Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi eski kerneli recoveryden kurabiliriz değil mi? Yoksa sil baştan mı başlamalıyız?
  • @ikarayel, rom kurar gibi kerneli zipli şekilde sd karta atın ondan sonra recovery e girip adrecoveryden install zip from sd card ile kurulumu yapın
  • energy 13 ocak yeniden kurulum yaptım test etmeye başladım kapanıp açılma sorunu için....
    Enrgy ile olan power menüsü sorunum hala devam ediyor. şöyle telefonu kapatmaya çalıştığımda güç düğmesine uzun bastığınızda kapama,restart vb. bir pencere geliyor.Bu pencere bazen gelmiyor.Telefonun pilini çıkartmak zorunda kalıyorum neden acaba...

marketten quick restart tarzı bir pro yükledim yemedi yardımlarınızı bekliyorum.
  • Telefonu başlatmak için quick boot kullanabilirsin.Burdaki çoğu kişi kapatma tuşunu telefonu yeniden başlatmak yada kapatmak için kullanmıyor(( Energy rom için geçerli bu)).Energy rom kullananlar kapatma tuşunu ekran kilitleme ve çağrı sonlandırma için kullanıyor.Bu romda eksik olan bir nokta bu ben kapatma tuşuna uzunda bassam kısada bassam sadece ekran kilitleniyor.Senin için çok önemli değilse rom için bu ufak sorunu benim gibi gözardı edebilirsin.Nacizane fikrim budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 21 Ocak 2012; 1:21:22 >
  • Su ram olayi can sıkıcı programlar ile 400küsür gorunuyor halbuki 1gb olmasi lazim tmous benim hd2
  • Arkadaslar benim kapanip açilma sorunum devam ediyor ne yapabilirim sizce...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altincayir

Arkadaslar benim kapanip açilma sorunum devam ediyor ne yapabilirim sizce...

telefonla ilgili bir problem gibi gözüküyor. Son olarak başka sdkart takıp kurulumu yap, olmazsa servise vermen gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: altincayir

Arkadaslar benim kapanip açilma sorunum devam ediyor ne yapabilirim sizce...

Dostum benzer sorun bir arkadaşımda oldu, önce kilitleniyor sonrada reset atıyordu cihaz. Officl win mo 6.5 kullanırken hemde, Sorunun youtube,opera vs. gibi programları sık kullandığında olduğunu anladık. Son olarak netleştirdik ki 3g kullanınca oluyormuş. Cihaz sorunluydu servise gitti. Seninde böyle bir durumun söz konusu olabilir bence. Farklı kişilerin yaptığı romlar da aynı sıkıntıyı verme ihtimali çok düşük bence.
  • arkadaşlar ilk defa cwm ile kurulum yapıcam sorularım var her rom için ayrı cwmler mi var ve de telefonuma bi romu kurduktan sonra onu silip başka bir rom kurmak için hangi yolları izlemem gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim
  • 1. Sayfaya bakın.
  • Mevcut WM telefonu ingilizce kullanmaya alıştığım için örneğin energy rom'u ingilizce olarak kurarsam telefon rehberi, mesaj,notlar vb şeylerde türkçe karakter sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Mevcut WM telefonu ingilizce kullanmaya alıştığım için örneğin energy rom'u ingilizce olarak kurarsam telefon rehberi, mesaj,notlar vb şeylerde türkçe karakter sorunu yaşar mıyım?

hayır klavye ing olunca sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Mevcut WM telefonu ingilizce kullanmaya alıştığım için örneğin energy rom'u ingilizce olarak kurarsam telefon rehberi, mesaj,notlar vb şeylerde türkçe karakter sorunu yaşar mıyım?

Klavye ingilizce oluncayla ne kastettiniz tam anlayamadım. Şu anki WM ingilizce ama klavyeden Türkçe karakterleri de yazabiliyorum. Android'de de aynı şekilde olacak mı?
  • Arkadaşlar merhaba, ilk defa cw mode ve ex3 ile rom yüklüyorum, telefonumda 1,5 senedir nand froyo vardı 1337 arkadaşın romu, artık ben de sıkıldım ve yeni nand romlar yüklemeye karar verdim.

arkadaşlar ilk önce 2 gb lık hafızamı tam olarak ikiye böldüm. 900 mb 900 mb olarak, sonra recovery ye sıra gelince gerekli değiyiklikleri yaptım.
    boot yboot|ro 5M
    system ya 200M
    cache ya 2M

programını kurdum. yani şu MAGLDR_CWM_Recovery_v3.2.0.0_for_NexusHD2_135M

ardından rom yüklemeye sıra geldi. ROM olarak da NexusHD2-ICS-CM9_V1.1.zip I KURMAK için instal from sd kart diyorum instilation aborted diyo, tekrar ettiğimde de yine aynı sorunla karşılaştım.

ana menüye geldiğim de ise nand kernel open failed yazıyo bir türlü yüklemiyo, arkadaşlar ban abu konuda yardımcı olabilirmisiniz rica etsem. Tel şuan magldr 1.13 ekranda duruyo ne yapacağımı bilmiyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Klavye ingilizce oluncayla ne kastettiniz tam anlayamadım. Şu anki WM ingilizce ama klavyeden Türkçe karakterleri de yazabiliyorum. Android'de de aynı şekilde olacak mı?

Evet
  • ROM kurma işlemlerine başlamadan mevcut telefon rehberi ve smslerimi gmail gibi başka bir konuma aktarmadan bilgisayarım üzerine nasıl yedekleyip android kurulumundan sonra bu yedeği geri yükleyebilirim?
  • Smsleri nasil yedeklersiniz bilmiyorum ama rehberi telefin uzerinden sd karta aktarark yedeklemek cok basit ve saglam bir yontemdir. Sahsen bunu kullaniyorum.
  • arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyodum. kac defa niyetlendim ama cesaret edemedim androide geçmeye. ama artık kafaya koydum geçecem bugun. ama önce bir kaç soru 20 ocak energy android.hd2rom sitesinden indirdiğimde kernelle ilgili ilave bir ayar yapmam gereklimi? birde sd'yi ext4 yapmak için işlemlere başlamadan bilgisayardan yapmammı gerekiyor yoksa kurulumda anlatılan adımlardaki ext3 yapma asamasında ext4 seceneği gibi bisey varmı? ilk defa kuracağım düşünülürse 1. sayfadaki adımların dısında herhangi bir şey yapmam gerekli.mi ?
    şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandac

arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyodum. kac defa niyetlendim ama cesaret edemedim androide geçmeye. ama artık kafaya koydum geçecem bugun. ama önce bir kaç soru 20 ocak energy android.hd2rom sitesinden indirdiğimde kernelle ilgili ilave bir ayar yapmam gereklimi? birde sd'yi ext4 yapmak için işlemlere başlamadan bilgisayardan yapmammı gerekiyor yoksa kurulumda anlatılan adımlardaki ext3 yapma asamasında ext4 seceneği gibi bisey varmı? ilk defa kuracağım düşünülürse 1. sayfadaki adımların dısında herhangi bir şey yapmam gerekli.mi ?
    şimdiden teşekkurler

Ext3 de yapabilirsin sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.