Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackher

Merhabalar cm7ite kuracağım 2 gb lık hafıza kartım var ext3 part yapmama gerek varmıdır yoksa 512 mb lık telefon hafızam yeterli olurmu acaba

cm7 için gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Merhabalar cm7ite kuracağım 2 gb lık hafıza kartım var ext3 part yapmama gerek varmıdır yoksa 512 mb lık telefon hafızam yeterli olurmu acaba

cm7 için gerek yok

teşekkür ediyorum konu ve ilgi alakan için o halde 5. adımı geçip hafıza kartını pcde formatladıktan sonra cm7ite romunu kart okuyucuyla atıyorum ve kurulumu tamamlıyorum şimdi başlayacağım tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum
  • bütün adımları yaptım sd karta kart okuyucuyla cm7ite romunu atıp kurarken sdcard update hatası verdi üstte şu seçenekler mevcut
    -apply/sdcard/update.zip
    -choose zip from sdcard
    -toggle signature verification
    -toggle script asserts
    en baştakine tıkladığımda E: can't open /sdcard/update.zip ( no such file or directory installation aborted.) oluyor
  • ilk defa yüklüyorum ters bişey yapmayım diyede korkuyorum ekran böyle duruyor kaldım böyle yardım bekliyorum
  • sanırım sdcarta virüs bulaştı eski laptopum vardı ondan atmıştım kart okuyucu bi tek onda var ordan virüs bulaşmış off telefonada bulaşmış olabilirmi şu an yoksa sadece sdcarda temiz bi format atıp yüklesem yeterlimidir ?
  • arkadaslar yukledim romu gercekten cok hızlı. görsellik biraz zayıf ama sense cıkıncaya kadar idare edecez. ama sevdim romu kurmamda yardımcıo olan arkadaslarada tesekuurler
  • hallettim sorunu laptopu formatlayıp romu sdcarta attım kart okuyucuyla ama ftd üstadın dediği gibi 20 dk falan beklemedi hemen açıldı çözemedim ama şu an android olarak kullanıyorum :D
  • eksikm,i yüklendi acaba telin zil sesini değiştiremiyorum 1 tane gözüküyor kendi yüklediğim mp3 leride ayarlayamadım
  • quote:

eksikm,i yüklendi acaba telin zil sesini değiştiremiyorum 1 tane gözüküyor kendi yüklediğim mp3 leride ayarlayamadım

es file ile yapabilirsin markette var(dosya yöneticisi) programı açınca mp3 dosyasını bul ve üstünde basılı tut ordan zil sesi olarak ayarlayabilirsin
  • quote:

quote:

eksikm,i yüklendi acaba telin zil sesini değiştiremiyorum 1 tane gözüküyor kendi yüklediğim mp3 leride ayarlayamadım

es file ile yapabilirsin markette var(dosya yöneticisi) programı açınca mp3 dosyasını bul ve üstünde basılı tut ordan zil sesi olarak ayarlayabilirsin

eksik yüklenme olmamıştır dimi çünkü 2 dk bile sürmedi yüklenmesi romun öyle bişey olsa açılmazdı heralde kusura bakma yeni aldım teli ilk defa yükleme yaptım acemilik işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackher -- 10 Mayıs 2012; 19:29:11 >

• quote:

quote:

quote:

eksik yüklenme olmamıştır dimi çünkü 2 dk bile sürmedi yüklenmesi romun öyle bişey olsa açılmazdı heralde kusura bakma yeni aldım teli ilk defa yükleme yaptım acemilik işte

benimde ilk yüklememde çok kısa sürmüştü bende şaşırmıştım ama sorun olmuyor rahat olabilirsin..

• arkadaslar google maps turkiyeden yuklenmiyor mu? kurdugum romun icinde gelmedi marketten indiriyim dedim bulundugunuz ulkeden indiremezsiniz diyor. deneyen oldumu hic
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandac

arkadaslar google maps turkiyeden yuklenmiyor mu? kurdugum romun icinde gelmedi marketten indiriyim dedim bulundugunuz ulkeden indiremezsiniz diyor. deneyen oldumu hic

Dostum, Türkiye' den ne yazık ki izin verilmiyor google maps için. Bu sorunu aşmak için play store dan (android market) , Market Enabler uygulamasını indirip telefona kurman ve akabinde bir adet fake provider seçip tekrardan markete bağlanman yeterli olacaktır
  • quote:

quote:

quote:

cm7 romu çok sadedir. O yüzden kısa sürüyor yüklenmesi. Marketten yandex shell arayüzü yüklersen çok hoş görünümlü olur, üstelik türkiye için ücretsiz :)

• ARKADAŞLAR 400MHZ ÜSTÜ CPULARDA BİLİYORSUNUZ BATARYA SORUNLARIYLA ÇOK KARŞILAŞILMAKTA BUNUN ÖNÜNE GEÇİP BATARYANIZIN STANDBY SÜRESİNİ BİRAZDAHA UZATMAK İÇİN BELİRTTİĞİM YÖNTEMİ UYGULARSANIZ EN AZ %50 GÜÇ TASARRUFU ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

BUNUN İÇİN YAPMAMIZ GEREKEN İLK ÇÖZÜM CPU HIZINI PDA'MİZİ KULLANMIDIĞIMZ ZAMAN OLACAK ŞEKİLDE DÜŞÜRMEK
    QUALCOMM CPULARDA 1200 -1500 MHZ OLAN HIZI TELEFON BEKLEMEDEYKEN 192 MHZ E ALARAK BATAYRADA BAYAĞI BİR GÜÇ TASARRUFU ELDE ETTİM
    BUNUN İÇİN AŞAĞIDAKİ PROGRAMI YÜKLEYİN :

yeni link 27 02 2012 :http://www.4shared.com/zip/jSv_7CJ9/setcpu_224.html

SONRASINDA PDANIZA KURUN VE ONDEMAND SEÇENEĞİNİ TIKLAYIN

2 BAR MEVCUT MAX 1200 yada 1512 MİN 192 OLACAK ŞEKİLDE AYARLAYIN
    PROFİLES KISMINI TIKLAYIN
    ENABLE TIKLAYIN
    ADD PROFİLE TIKLAYIN VE 4 DEĞER GİRİN

SCREEN OFF MAX 192 MİN 192

BATTERY MAX 300 MİN 192

CHARGİNG MAX 300 MİN 192

CHARGİNG USB MAX 300 MİN 192

BUKADAR..

ŞİMDİ 2İNCİ PROGRAMI YÜKLEYİN

yeni link :http://depositfiles.com/files/9kjrypnwl

PROGRAMI KURUN ANA EKRANA WİDGETİ YERLEŞTİRİN ÇOK PROGRAM KULLANDIĞINIZDA widget üzerine BASIN VE RAMİ BOŞALTIN
    BU ŞEKİLDE PDA'NIZ BOŞTAYKEN CPUNUZ MEŞGUL OLMAZ BATARYANIZDA YORULMAZ

TÜM ANLATIM BANA AİTTİR
    SNATCHER

HE BİRDE ŞU TEŞEKKÜR BUTONUNA ARTIK BASMAYI ÖĞRENİN ARKADAŞLAR

http://www.shiftpda.com forumundan "SNATCHER" adlı arkadaşımın yazısından alıntıdır.

• özür dilerim iki kere aynı mesaj gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakperes -- 10 Mayıs 2012; 23:23:53 >
  • Arkadaşlar 2.2.1 sürümünü kurdum sorunsuz çalışmakta.Recoveryden romun yedeğini alayım dedim fakat recoveryde takııyor bootloaderden açarken.Acaba USB flasherden tekrardan recovery150 programını kursam telefonun açılmamasına neden olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkadaşlar 2.2.1 sürümünü kurdum sorunsuz çalışmakta.Recoveryden romun yedeğini alayım dedim fakat recoveryde takııyor bootloaderden açarken.Acaba USB flasherden tekrardan recovery150 programını kursam telefonun açılmamasına neden olurmu?

hocam neden hep eski romları kuruyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkadaşlar 2.2.1 sürümünü kurdum sorunsuz çalışmakta.Recoveryden romun yedeğini alayım dedim fakat recoveryde takııyor bootloaderden açarken.Acaba USB flasherden tekrardan recovery150 programını kursam telefonun açılmamasına neden olurmu?

hocam neden hep eski romları kuruyorsun :)

Baştan deneyerek gidiyorum dostum.Şimdihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1333106 vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1603494 deneyeceğim kullandınmı acaba? Bu arada alıntıdaki sorumun cevabını biliyormusun Recoveryi tekrar kursak Usb Flashdan sistem gidermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 11 Mayıs 2012; 12:26:33 >

• Ya arkadaşlar bir türlü beceremedim Mesut Çevik'in videosunu izleyerek 6.5 i silip 2.2 yi kurmuştum fakat bir türlü bu 2.2 yi silip başka bi romu kurmayı beceremedim bununda bi videosunu çekebilecek bir arkadaş yardımcı olup koyarsa çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.