Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofvural1

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

[16 MAY 2012][MAGLDR/cLK]TyphooN CyanogenMod 7.2 RC2 v3.8.3[2.3.7][A2SD+][tytung r14]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

bu rom birinci sayfadaki typhoon romun yeni versiyonu mu? ona göre kuracağım. birinci sayfadaki bende kurulu olanda versiyon 3.8.1 yazıyor bu 3.8.3

evet en son bu 16 may

Hocam bir soru daha recovery 5-150-5 mi olucak yine tesekkurler yardimin icin

Evet

• arkadaşlar nihayet sense 4.0 çıktı HD2 için ama şimdilik sadece T-Mobile. link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658936
    yakında bizim teller için çıkar :)
  • quote:

arkadaşlar nihayet sense 4.0 çıktı HD2 için ama şimdilik sadece T-Mobile. link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658936

bunda wifi ses kamera çalışmıyor sanırım dogrumu anlamışım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

quote:

quote:

[16 MAY 2012][MAGLDR/cLK]TyphooN CyanogenMod 7.2 RC2 v3.8.3[2.3.7][A2SD+][tytung r14]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

bu rom birinci sayfadaki typhoon romun yeni versiyonu mu? ona göre kuracağım. birinci sayfadaki bende kurulu olanda versiyon 3.8.1 yazıyor bu 3.8.3

evet en son bu 16 may

Hocam bir soru daha recovery 5-150-5 mi olucak yine tesekkurler yardimin icin

Evet

romu kurdum daha guzel calısmaya basladı fakat hala mms gonderemıyorum ne yaptıysam olmuyor bı cozum bulabılen varsa yardımcı olabılırmı apn turkey felan hep denedım

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

arkadaşlar nihayet sense 4.0 çıktı HD2 için ama şimdilik sadece T-Mobile. link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658936

bunda wifi ses kamera çalışmıyor sanırım dogrumu anlamışım..

sense 4.0'te çalışmayanlar:
    Kamera
    SD Mount
    USB Storage
    Data
    Ses
    Wifi

Bu HD2 için ilk rom, Sense 4.0 merak edenler için, günlük kullanım için henüz uygun değil. Ama sensenin daha hızlı çalıştığını söylüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: djshadow007

Ya arkadaşlar bir türlü beceremedim Mesut Çevik'in videosunu izleyerek 6.5 i silip 2.2 yi kurmuştum fakat bir türlü bu 2.2 yi silip başka bi romu kurmayı beceremedim bununda bi videosunu çekebilecek bir arkadaş yardımcı olup koyarsa çok memnun olurum

Bende bekliyorum bir sorunumda var teli,açarken siyah ekranda bekliyor başlamıyor pili cikartip takınca sorunsuz başlıyor her seferinde böyle neden olur acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Ya arkadaşlar bir türlü beceremedim Mesut Çevik'in videosunu izleyerek 6.5 i silip 2.2 yi kurmuştum fakat bir türlü bu 2.2 yi silip başka bi romu kurmayı beceremedim bununda bi videosunu çekebilecek bir arkadaş yardımcı olup koyarsa çok memnun olurum

Bende bekliyorum bir sorunumda var teli,açarken siyah ekranda bekliyor başlamıyor pili cikartip takınca sorunsuz başlıyor her seferinde böyle neden olur acaba

hiç bir fikrim yok bu sorunu bende bir türlü aşamadım bi ilerleme kaydedersem yardımcı olmaya çalışırım
  • Merhaba Arkadaşlar
    IceCreamTosti v1.1 kullanıyorum çok memnunum yeni versiyonu çıkmış verilerimi kaybetmeden nasıl güncelleyebilirim yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3mania

Merhaba Arkadaşlar
    IceCreamTosti v1.1 kullanıyorum çok memnunum yeni versiyonu çıkmış verilerimi kaybetmeden nasıl güncelleyebilirim yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.

full wipe yapmazsan üstüne kurarsan programların aynen kalır, ama en sağlıklısı full wipe yapıp sıfırdan kurmak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

hiç bir fikrim yok bu sorunu bende bir türlü aşamadım bi ilerleme kaydedersem yardımcı olmaya çalışırım

romu indirip hafıza kartına at recovery ayarlarını yapıp kurulum yap sadece 3 adım yapacaksın

1.recovery 5-150-5 ayarlıyarak kurun
    2. full wipe yapın(wipe fact.reset...cache)
    3.romu kurun

bu kadar..

• Bugün Teknosadan 900 tl ye Desire HD aldım. HD2 den sonra gayet hızlı geldi bana. Şimdilik çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

Bugün Teknosadan 900 tl ye Desire HD aldım. HD2 den sonra gayet hızlı geldi bana. Şimdilik çok memnunum.

o paraya evo 3d alırdın daha hızlı ve 1GB ram var
  • quote:

quote:

Bugün Teknosadan 900 tl ye Desire HD aldım. HD2 den sonra gayet hızlı geldi bana. Şimdilik çok memnunum.

o paraya evo 3d alırdın daha hızlı ve 1GB ram var

O 1100 lira civarında idi. Hd yeterli benim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan :) Eski hd2 kullanıcılarını teker teker kaybediyoruz :)
  • Arkadaşlar şu batarya sorunu hepimizin ortak sorunu.Acaba bataryayı biraz daha uzun tutmak için İnternet ve Wifi kapatma, parlaklık kısma dışında neler yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan :) Eski hd2 kullanıcılarını teker teker kaybediyoruz :)

Teşekkür ederim. HD2 den sonra çok iyi geldi bana. Takılma vs hiç olmadı.
  • Rehber çok işime yaradı, elinize sağlık.
  • quote:

Arkadaşlar şu batarya sorunu hepimizin ortak sorunu.Acaba bataryayı biraz daha uzun tutmak için İnternet ve Wifi kapatma, parlaklık kısma dışında neler yapabiliriz?

Bir önceki sayfada bir alıntı yapmıştım ben uyguladım.Baya fark ediyor.Tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_56176229/mpage_21/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

quote:

Arkadaşlar şu batarya sorunu hepimizin ortak sorunu.Acaba bataryayı biraz daha uzun tutmak için İnternet ve Wifi kapatma, parlaklık kısma dışında neler yapabiliriz?

Bir önceki sayfada bir alıntı yapmıştım ben uyguladım.Baya fark ediyor.Tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_56176229/mpage_21/key_/tm.htm

Teşekkürler.Peki oyun vs yada program kullanırken kendisi tekrardan yükseltiyor değilmi cpu hızını?

Edit:Min 192demişsin bende min 216mhz kadar inebiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 22 Mayıs 2012; 23:27:38 >

• Zaten telefon bekleme modunda iken bataryadan tasarruf ediyor bu yolda.Yani normal kullanırken , normal hızında çalışıyor.
    Ben de min değer 192 çıkmadı bende min 245 vardı öyle ayarladım .Kullanıyorum.

Not:Farkındaysanız bende bir başka siteden alıntı yapmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.