Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamirci62

Zaten telefon bekleme modunda iken bataryadan tasarruf ediyor bu yolda.Yani normal kullanırken , normal hızında çalışıyor.
    Ben de min değer 192 çıkmadı bende min 245 vardı öyle ayarladım .Kullanıyorum.

Not:Farkındaysanız bende bir başka siteden alıntı yapmıştım.

Evet evet bendede 245 çıktı.Peki max minin altındaki set on boot'uda işaretledinizmi?Sanırım açılışta ayarları uyarlansın diyor...
  • evet aynen işaretledim.Her açılışta yeniden ayar yapmamak için
  • Arkadaşlar bu batarya mevzusunda anlatılanı bende önceden bu forumda yazmıştım. Fark ettiğim ve uyarmak istediğim birşey var; ekran kapalıyken cpu limitini çok düşürürseniz ekran açılması uzun sürebiliyor yada arkada çalışan çok program kaldı ram dolu ise vs. kilitlenebiliyor resete sebebiyet veriyor. Ben 350Mhz olarak kullanıyorum bu yüzden bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

Arkadaşlar bu batarya mevzusunda anlatılanı bende önceden bu forumda yazmıştım. Fark ettiğim ve uyarmak istediğim birşey var; ekran kapalıyken cpu limitini çok düşürürseniz ekran açılması uzun sürebiliyor yada arkada çalışan çok program kaldı ram dolu ise vs. kilitlenebiliyor resete sebebiyet veriyor. Ben 350Mhz olarak kullanıyorum bu yüzden bilginize.

Bilgi için teşekkürler.Bende en düşükte sorun çıkarmadı..

-Bu arada telefon kapalıyken alarm çalıyormu sizde?
  • arkdaşlar benim şöyle bir sorum olacak.
    bizim bu htc hd2 ler de usb otg kablosu ile flash bellek,mouse,klavye vs. bağlama olanağımız var mı?
    internette biraz araştırdım winmo 6.5 yüklü iken var diyorlar. fakat bir sitede de sadece bağlantı özelliği vardır demiş.
    geçenlerde bir abimle birlikte bir tane aparat aldık onda da sony table p var android 4.0 yüklü onun cihazda görmedi benim hd2 de.
    bazı yerlerde akım gelmedi için olmadığı yazılmış çift uçlu usb kablosu ile de denedim gene banamısın demedi.
    nasıl bir yöntem denemeliyiz. bazı yerlerde romun kernel inde bu özelliğe ait dosyaların olması gerektiğini okudum.
    ben cm7ite romunu kullanıyorum ve başaramadım birde usb host controller diye bir program yükledim onda da s3c usb driver not found diye bir uyarı veriyor.
    nasıl bir çözüm önerirsiniz ya da bu şekilde kullanabilen oldu mu? ya da kernelinde bu özellik olan bir rom biliyor musunuz ben gene araştırmaya çalışıyorum...

• ARKADAŞLAR,
    GECENLERDE ANDORİD 4 YUKLEMİSTİM DUNDE YANDEX SHELL YUKLEDİM. AMA YANDEX YUKLEYİNCE PİL COK HIZLI TUKENMEYE BASLADI. DAHA DOGRUSU DAHA ÖNCE 1-1,5 GÜN GİDEN PİL ARTIK 12 SAAT DAYANMAZ OLDU. SİMDİ SORUM SU BU YANDEXİN KENDİ KENDİNE SUREKLİ ACIK TUTTUGU BİR PROGERAM FALANMI VAR. SENKRONİZE AYARKLARININ SIKLIKLARINI UZATTIM AMA Bİ İŞE YARAMADI VARMI YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ:)
  • Herkese selam,
    Yeni kurulum yapmak istiyorum ama ilk sayfadaki recovery adresine ulaşamıyorum.

"önce recovery kurulumu: linkhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/jmj5yh18/Recovery_5_150_5.rar.html 'kendi uploadım "

Bu adres açılmıyor, bu dosyayı indirebileceğim başka bir adres varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

Arkadaşlar bu batarya mevzusunda anlatılanı bende önceden bu forumda yazmıştım. Fark ettiğim ve uyarmak istediğim birşey var; ekran kapalıyken cpu limitini çok düşürürseniz ekran açılması uzun sürebiliyor yada arkada çalışan çok program kaldı ram dolu ise vs. kilitlenebiliyor resete sebebiyet veriyor. Ben 350Mhz olarak kullanıyorum bu yüzden bilginize.

Bilgi için teşekkürler.Bende en düşükte sorun çıkarmadı..

-Bu arada telefon kapalıyken alarm çalıyormu sizde?

Şimdi kurdum alarmı denemek için açılmıyor ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandac

ARKADAŞLAR,
    GECENLERDE ANDORİD 4 YUKLEMİSTİM DUNDE YANDEX SHELL YUKLEDİM. AMA YANDEX YUKLEYİNCE PİL COK HIZLI TUKENMEYE BASLADI. DAHA DOGRUSU DAHA ÖNCE 1-1,5 GÜN GİDEN PİL ARTIK 12 SAAT DAYANMAZ OLDU. SİMDİ SORUM SU BU YANDEXİN KENDİ KENDİNE SUREKLİ ACIK TUTTUGU BİR PROGERAM FALANMI VAR. SENKRONİZE AYARKLARININ SIKLIKLARINI UZATTIM AMA Bİ İŞE YARAMADI VARMI YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ:)

yandex biraz fazla pil tüketiyor ama 12saat da değil. ekran parlaklığını düşür biraz istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukc79

Herkese selam,
    Yeni kurulum yapmak istiyorum ama ilk sayfadaki recovery adresine ulaşamıyorum.

"önce recovery kurulumu: linkhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/jmj5yh18/Recovery_5_150_5.rar.html 'kendi uploadım "

Bu adres açılmıyor, bu dosyayı indirebileceğim başka bir adres varmı acaba ?

kontrol ettim dosya iniyor, tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

Bugün Teknosadan 900 tl ye Desire HD aldım. HD2 den sonra gayet hızlı geldi bana. Şimdilik çok memnunum.

Hayırlı olsun güle güle kullan :) Eski hd2 kullanıcılarını teker teker kaybediyoruz :)

evet malesef teker teker kaybediyoruz :( Bende şu anda miui rom v47 development room kullanıyorum gayet memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
  • Arkadaşlar normalde çiçek vs çekerken odak denediğimde yani papatya felan netliği tam olarak alamıyor yani arka planı netliyor fakat yaprağın üzerindeki damla taneciklerini odaklayabiliyorum.Bu romdan kaynaklanan bir sorunmudur?Birde android kurduğumuzda video cam. Megapixeli düşüyor ya kalite olarak fotoğraf içinde aynı şey geçerlimi?
  • demornx cm7 rom kullanıyorum ve maillerde türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Bununla alakalı olarak app kullanmadan sorunu çözebilen oldumu_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: mandac

ARKADAŞLAR,

yandex biraz fazla pil tüketiyor ama 12saat da değil. ekran parlaklığını düşür biraz istersen

tam çok teşekkur ederim birde onu deneyeyim. Şu senkronize sıklıklarını da biraz daha uzatayım bakalım faydası olur sanırım

• arkadaşlar kolay gelsin hd2 bi telefon geçti elime bi süre kullanmak istiyorum üzerinde wm6.5 var ve ben bunu ilk öncelikli stabil çalışan daha sonrada hızlı görsel ve android in tüm nimetlerinden yararlanabilecegim bir rom ile degiştirmek istiyorum fantazi istemiyorum yani bugün ün en iyisi sizce hangisi kurup kullanmak istiyorum deneme amaçlı degil yani daha önce hiç bu işlerle uğraşmamıştım telefon 1.42 sürüm galiba eu olandan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_21

arkadaşlar kolay gelsin hd2 bi telefon geçti elime bi süre kullanmak istiyorum üzerinde wm6.5 var ve ben bunu ilk öncelikli stabil çalışan daha sonrada hızlı görsel ve android in tüm nimetlerinden yararlanabilecegim bir rom ile degiştirmek istiyorum fantazi istemiyorum yani bugün ün en iyisi sizce hangisi kurup kullanmak istiyorum deneme amaçlı degil yani daha önce hiç bu işlerle uğraşmamıştım telefon 1.42 sürüm galiba eu olandan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar

cm7ite romu kurabilirsin en hızlı ve stabil rom bu
  • arkdaşlar,Ben de HTC ONE x aldım.Kendimin ( KVK)) ve oğlumun /yurd dışı kayıtlı) HD 2 leri satıyorum.

KVK kayıtlı olanın hiç bir problemi yok tertemiz. 650 TL istiyorum.Yanında 1 adet 8 gb hafıza kartı kutu içeriği tam ve aliminyum kılıf üstü deri kaplı veriyorum.

yurd dışı kayıtlı olana da 600 TL istiyorum.onun da kutu içeriği tam.Geçen hafta komple ekranı yeni değiştirdim (dokunmatiği arızalı idi Sıfır gibi oldu.( tereddütü olan varsa garanti şartları altında 1 ay içerisinde telefona ekranla ilgili bir arıza çıkarsa parasını iade ederim)
  • Bende telefon arıyorum bu telefondan teklif edildi. Şimdi windows mobile yüklü geliyor galiba bu telefon. Android yüklersem bildiğimiz android telefon gibimi oluyor? Yani android uygulamalar,oyun vb yükleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

arkdaşlar,Ben de HTC ONE x aldım.Kendimin ( KVK)) ve oğlumun /yurd dışı kayıtlı) HD 2 leri satıyorum.

KVK kayıtlı olanın hiç bir problemi yok tertemiz. 650 TL istiyorum.Yanında 1 adet 8 gb hafıza kartı kutu içeriği tam ve aliminyum kılıf üstü deri kaplı veriyorum.

yurd dışı kayıtlı olana da 600 TL istiyorum.onun da kutu içeriği tam.Geçen hafta komple ekranı yeni değiştirdim (dokunmatiği arızalı idi Sıfır gibi oldu.( tereddütü olan varsa garanti şartları altında 1 ay içerisinde telefona ekranla ilgili bir arıza çıkarsa parasını iade ederim)

hayırlı olsun
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 29 Mayıs 2012; 22:50:39 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.