Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mandac

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar Tytung yeni ics romunu denedim, nihayet artık ics romlar çok hızlı ve stabil çalışıyorlar. Yandex shell arayüzünü de kurdunuz mu yepyeni telefon gibi çalışıyor :)
    link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

hocam ben romu kurucam ama şu sense romdaki cafcaflı hava durumu widgeti gidecek diye kurmuyorum :)

yandex shelli kurabilirsin üstüne hava durumu onun da güzel

2-3 Aydır kullanıyorum ama sense'in tadını vermiyor. Yandex yukleyince yer kalmıyor baska programları zar zor yukluyosun. Zorlama bi guzellik oluyor anlıyacagın. 4 gözle sense cıkmasını bekliyorum. Ama hızınada bisey demiyorum. Her guzelin bir kusuru oluyor iste ya hız ya estetik. Siz üstatların yanında cok fazla diyecek sözümüz olmaz ama tecrübeleri paylaşıyım istedim

katılıyorum sana başka romlar sense tadını vermiyor ice cream falan kurmak istemiyorum cihaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Whatsapp hd2 de android olmadan kullanılabiliyor mu?
  • arkadaslar bende htc touch diamond 2 var android kurulumu yaptım fakat dokunmatik çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar, 20 ocak energy rom kullanıyorum bugün telefonumun şarjı bitti eve gelip şarja takıp açtıktan sonra sd karta yüklü programları görmemeye gmail, dropbox, facebook, youtube gibi uygulamarda android işlemi durduruldu hatası vermeye başladı. Bu sorunun çözümü var mıdır? Yoksa yeniden rom mu yüklemem gerekiyor?
  • Selam dostlar,
    Bir sorum olacak.. HTC HD2 T-mobile versiyonu 1024leo diyorlar xda gibi sitelerde vs.
    cihaz henüz elime geçmedi ama... Android yükleme yaparken konuda anlatılan adımların dışına çıkmak gerekmiyor degil mi? Yani bi farklılık yok yüklemede?
    teşekkürler.
  • yazılanları kontrol ederek yüklemeni tavsiye ederim

ayrıca yeni rom incelemeleri bekliyoruz arkadaşlar ben çok sevdim bu HD2 yi
  • yeni bir versiyonu çıkmış arkadaşlar cm9'un hwa v2.3 diğeri 2.2 idi galiba çok fark varmı bilmiyorum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860
    edit : yukarda ftd üstadın verdiği linkte aynı yere çıkıyor geçen hafta indirdiğimde 2.2 idi şimdi 2.3 e güncellemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackher -- 10 Haziran 2012; 12:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexflood

Selam dostlar,
    Bir sorum olacak.. HTC HD2 T-mobile versiyonu 1024leo diyorlar xda gibi sitelerde vs.
    cihaz henüz elime geçmedi ama... Android yükleme yaparken konuda anlatılan adımların dışına çıkmak gerekmiyor degil mi? Yani bi farklılık yok yüklemede?
    teşekkürler.

sadece recovery degerlerini degiştireceksin 5-150-5 degilde 5-400-5 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: crackher

yeni bir versiyonu çıkmış arkadaşlar cm9'un hwa v2.3 diğeri 2.2 idi galiba çok fark varmı bilmiyorum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860
    edit : yukarda ftd üstadın verdiği linkte aynı yere çıkıyor geçen hafta indirdiğimde 2.2 idi şimdi 2.3 e güncellemişler

2.1 den 2.2 ye çok şey değiştirilmişti. 2.2 den 2.3e geçmek için çok fazla bir neden yok. Zor geliyorsa yüklemeyin. Ben temiz kurulum yapıcaktım. Ondan 2.2 den 2.3 e geçtim. Ama çokta elzem değil.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 linklerinde ki cm9'un hwa v2.3 ve 2.2 rom larını kurdum.
    v2.2 de çok fazla reset attı cihaz bir önceki v2.1 e oranla nedeni bilemiyorum ama sanırım şebeke ile ilgili durumlarda takıldığında reset attı gibime geldi.
    bugün sabahta v2.3 ü kurdum onda da bıraz tutuk gibi geldi birde cihaz şarj olurken aşırı ısındı. v2.2 de v2.3 de telefonun şarjı v2.1 e göre daha çabuk bitiyor.
    v2.2 de de ısınıyordu şarj olurken. birde bu son iki versiyonda da cihaz çok geç şarj oluyor, daha önce böyle değildi.

bu arada daha önce usb bellek bağlamak ile ilgili bir soru sormuştum onu da çözdün daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama burada paylaşıyım istedim.
    cihaz da ics bir rom yüklü olması gerekiyor (ics 4.0.4 v2.1 yüklüydü) daha sonra usb-host controller programını yüklüyorsunuz. xda da var. hatta orada nasıl kullanılacağı da anlatılıyor. progaramı kurduktan sonra settingste start wiriless ADB yi işaretliyoruz.
    yalnız htc hd2 ler usb portundan akım vermediği için dışardan akım vermemiz gerekiyor. ben şöyle yaptım eski çift uçlu harddisk kablosunun bir ucunu (kısa olan veri aktarımını sağlayan) telefona (arada micro usbyi dişi usb portuna dönüştürücü olacak şekilde) diğer ucunuda akım alması için bilgisayara bağladım. daha sonra normal mini usb ucunuda bir usb çoklayıcıya taktım. usb belleğimide o çoklayıcıya bağladım.
    daha sonra programda usb sekmesinde taktığımız cihazı görüyor. hatta 320gb fat32 biçiminde ki hddi de gördü. burada tabiki usb belleğin formatı fat32 olmak zorunda.
    cihaz programda görüldüğünde üzerine tıkladığımızda hangi dosya yolunda açmak istediğimizi soruyor.
    ben sanırım mount\sd\ehdd seçmiştim tam hatırlamıyorum daha sonra herhangi bir file explorer programı ile bu dosya yoluna gittiğimizde bağladığımız cihazın dosyalarına ulaşmış oluyoruz.
    fakat bunu kullandığımızda usb tethering, mass storage ve usb şarj olayları iptal oluyormuş.
    bence direk porttan akım vermediği için çok pratik değil yanınızda sürekli bir kablo olması gerekiyor. o yüzden ben kullanmıyorum.
    fakat usb bellek, fat32 hdd, klavye,mouse hepsini bir arada bağladım ve hepside çalıştı.

biraz araştırdım ama tam bir wp7 rom u bulamadım daha önce denemiş arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newcherry -- 12 Haziran 2012; 10:15:11 >

• Takip :)
  • Meraha bende şuan dha önceki başlıktaki enerji rom kurulu.. ama miyadı doldu sanırım. Telefonda donmalar çok sıklaştı ve artık telefon kapandığı zaman açılmıyo bataryayı çıkarıp taktıkdan sonra 6 yada 7 ci denememde açlılıo ancak..
    şimdi bu yeni başlığınızdaki romu kurmak istiyorum hangi adımdan başlamam gerekio acaba ??
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen.. recovery linkinde hata var kuramıyorum...

Yeni bi link verebilirmisiniz.. Telefonsuz kaldım :)
  • bugün uğraşırken iice bozdum sanırım...

Bine rom linki alabilirmiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebediro

bugün uğraşırken iice bozdum sanırım...

Bine rom linki alabilirmiyim :)

recovery linkhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/jmj5yh18/Recovery_5_150_5.rar.html
    rom için cm7 romu kur 1. sayfada var
  • yüklemeyi yaptım.
    4.0.4 olanı.. ama bunda telefon rehberim görünmüo o problemi nasıl çözebilirim ? Simcard da numaralar duruo.. onu nasıl aktarcam ??
    Gmaile yedeklemeyi nasıl yapıcam ? Eğer bu konulardada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
  • selam arkadaslar soyle bı sorunum var uzun suredır android 2.3.7 kullanıyordum ama guıncelleyeyim dedim ICS rom larını denemeye basladım ancak Denedıgım Romlar hep yuklenıyor ama acılışa geldiği zaman rom un kendı android yazısı yazıyor ve orda kalıyor 20 dakika da bekledim yarım saat de ama orda kaliyor sürekli bir tavsiyeniz var mı ? Demediğim Rom lar

NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.3
    paranoidandroid_hd2_v1.2a
    UrDroid_2.6.1_NO_AROMA_Fixed_Network_Trasp_quick_m_BeatsBost_marc1706_0.2.1_kernel

bu 3 rom da da yukarıda yazığım sorunlar oldu yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

selam arkadaslar soyle bı sorunum var uzun suredır android 2.3.7 kullanıyordum ama guıncelleyeyim dedim ICS rom larını denemeye basladım ancak Denedıgım Romlar hep yuklenıyor ama acılışa geldiği zaman rom un kendı android yazısı yazıyor ve orda kalıyor 20 dakika da bekledim yarım saat de ama orda kaliyor sürekli bir tavsiyeniz var mı ? Demediğim Rom lar

NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.3
    paranoidandroid_hd2_v1.2a
    UrDroid_2.6.1_NO_AROMA_Fixed_Network_Trasp_quick_m_BeatsBost_marc1706_0.2.1_kernel

bu 3 rom da da yukarıda yazığım sorunlar oldu yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler

hocam recovery ayarlarini dogru yaptigina eminmisin

• yüklemeyi yaptım.
    4.0.4 olanı.. ama bunda telefon rehberim görünmüo o problemi nasıl çözebilirim ? Simcard da numaralar duruo.. onu nasıl aktarcam ??
    Gmaile yedeklemeyi nasıl yapıcam ? Eğer bu konulardada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
  • arkadaşlar HD2 me dün wp7 kurdum.şarj süresi ve akıcılığı gayet tatmin edici , ayrıca marketplace yi aktif etmek için serial numarasını microsoft online destek hattından diğer forumlarda anlatılan yöntemlerle kolaylıkla alabiliyorsunuz.şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım , android romların muhakkak eksik bir yanı çıkıyordu 1 yada 2 gün içerisinde, ama bu rom bana kusursuz gibi geldi.Üstelik 720p video kaydı bile yapabiliyorsunuz sorunsuz bir şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.