Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocabiyik222

arkadaşlar HD2 me dün wp7 kurdum.şarj süresi ve akıcılığı gayet tatmin edici , ayrıca marketplace yi aktif etmek için serial numarasını microsoft online destek hattından diğer forumlarda anlatılan yöntemlerle kolaylıkla alabiliyorsunuz.şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım , android romların muhakkak eksik bir yanı çıkıyordu 1 yada 2 gün içerisinde, ama bu rom bana kusursuz gibi geldi.Üstelik 720p video kaydı bile yapabiliyorsunuz sorunsuz bir şekilde.

bende hd2 me windows 7.5 mango v8 kurdum. ekran geçişleri ve telefonun hızı stabilliği android ten daha iyi geldi banada. fakat ses çıkışlarında çatlamalar vardı. kendi melodilerinde bile sesde çatlamalar yaptı. ama beni en çok rahatsız eden kısmı pil konusu, googlemaps yüklenememesi ve istediğim navigasyon programını yükleyemem oldu. tabi birde bilgisayara bağladığınızda sd kart olarak açılan kısmın 200mb olması çünkü diğer geri kalan kısım dahili hafıza olarak gösteriliyor. 200mb lık kısmada navigasyon programının sd karta atılası gereken dosyalar sığmadı. ama en çok pil problemdi benim için 10 küsür saat gidiyordu. sanırım.
    sizin kurduğunuz rom hangi rom ve pil süresi ne kadar gidiyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

• arkadaşlar şuanda tekrar NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.3 romuna geçtim fakat cihaz çok sık reset atıyor neden olabilir bir önerisi olan arkadaş var mı acaba...
  • @newcherry kurduğum rom linki :http://www.ctrlpda.com/showthread.php?81331-03-04-HD2-Pdaimatejam-Rom-Wp7.5-TANGO-7.10.8773-T%C3%BCrk%C3%A7e-V7.9-FUNLOCKED

dediğin ses cızırtısı bendeki romdada var , ayrıca arama tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor illa dokunmatik üzerinden çağrıları cevaplamak gerekiyor.şarj süresi gayet iyi bende 2 güne yakın gidiyor ama sanırım ben tekrar androide döneceğim :)
    hafıza kartı olarak kullanılmaması en büyük eksiği zaten bide mp3 playerden çıkmama rağmen telefon kilit ekranındayken şarkı çalmaya başlıyor ve androidde bedava indirdiğimiz çoğu oyun burda paralı

-- Nexus rom içinse şunu söyleyim Task29 ile telefonunu tamamen temizle , ondan sonra tekrar magldr ve cwm kur.öyle kurulumu gerçekleştir.bende tekrar NexusHD2 roma döneceğim bugün içerisinde.

• quote:

@newcherry kurduğum rom linki :http://www.ctrlpda.com/showthread.php?81331-03-04-HD2-Pdaimatejam-Rom-Wp7.5-TANGO-7.10.8773-T%C3%BCrk%C3%A7e-V7.9-FUNLOCKED

dediğin ses cızırtısı bendeki romdada var , ayrıca arama tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor illa dokunmatik üzerinden çağrıları cevaplamak gerekiyor.şarj süresi gayet iyi bende 2 güne yakın gidiyor ama sanırım ben tekrar androide döneceğim :)
    hafıza kartı olarak kullanılmaması en büyük eksiği zaten bide mp3 playerden çıkmama rağmen telefon kilit ekranındayken şarkı çalmaya başlıyor ve androidde bedava indirdiğimiz çoğu oyun burda paralı

-- Nexus rom içinse şunu söyleyim Task29 ile telefonunu tamamen temizle , ondan sonra tekrar magldr ve cwm kur.öyle kurulumu gerçekleştir.bende tekrar NexusHD2 roma döneceğim bugün içerisinde.

cevap için teşekkür ederim bende aynı romun v8.0 olanını kurmuştum.
    bahsettiğn sorunları aynen bende yaşadım hatta forumda ki arkadaşa da söyledim.
    birde normalde müzik yokken yes tuşuna bastığında hiç bir işlem yapmıyor ama eğer şarkı yüklü ise müzik player açık olmasa bile şarkı çalmaya başlıyor.
    ana ekranda yes bastığında bir anda şarkı çalıyor.
    şarj olayıda belki benim kurduğum romda sıkıntılıdır. bilemedim ics romda rahat 2 gün gidiyor yani pille ilgili bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum. bence rom da bir sıkıntı vardı.

• @newcherry evet bende yes tuşuna basınca müzik birden çalmaya başlıyordu , şimdilik wm7.5 rom kurmamak en mantıklısı telefonun hoparlörü bozulacak diye korktum açıkçası.ics ile pil süremiz aynı o zaman v8.0 romunda bir sıkıntı vardı.şuan ics kurulumu yaptım bende resetleme sorunu olmadı.
  • quote:

@newcherry evet bende yes tuşuna basınca müzik birden çalmaya başlıyordu , şimdilik wm7.5 rom kurmamak en mantıklısı telefonun hoparlörü bozulacak diye korktum açıkçası.ics ile pil süremiz aynı o zaman v8.0 romunda bir sıkıntı vardı.şuan ics kurulumu yaptım bende resetleme sorunu olmadı.

benim genelde gsm ile ilgili işlemlerden sonra yaptı fakat bugüm gps açıp kapattığımda ve bir kez de usb den bağladığımda resetledi.
    gsm işleminden kastım 2g den 2g/3g ye geçiş ve hücresel veri kullanımını kapatıp açma işlemleri.
    telefonu genelde 2g de kullanıyorum internete gireceğim zaman 2g/3g ye alıp hücresel veri açıyorum.
    her zaman olmasa da sıklıkla bu işlemden sonra ya da hücresel veri kapatıp 2g ye geçtikten sonra resetliyor ve yeni sim kart takıldı cihazı yeniden başlatmanız gerek diyor. tamam dersen tekrar yeniden reset atıyor iptal dersem aynen kullanmaya devam ediyorum.
    ama dediğim gibi bugün gpsi açıp kapattığımda reset attı daha sonra bilgisayara bağladığımda depolama birimi seçtikten sonra reset attı.
    dediğin gibi bir temiz kurulum yapıp deniyim bakalım ne olacak ama bu romu ilk kurduğumdan beri bu şekilde wp7 yi kurmadan önce de bunu kullanıyordum aynı sıkıntı vardı fakat bu kadar sıklıkla değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newcherry -- 21 Haziran 2012; 12:12:52 >

• @newcherry ben bu romdan önce paranoidhd2 romunu kullanıyordum(Arayüz vs. fln olarak aynısı).O romda senin bahsettiğin resetleme sorunları olmuyordu.Şuan bu romdada ben mobil veri kullanırken 3g den 2g ye geçerken bi sıkıntı yaşamıyorum resetleme olmuyor ama bilgisayardan internete girmek için wifi üzerinden tetheringi açarken bendede resetleme oldu ve sim kart bulundu diyip telefonu yeniden başlatmamı istedi.Sanırım bu romunda sorunu mobil veri çekerken sorun yaşaması ve resetlemesi.
  • Ben Energy_3.15.2012.SensationXL romu kulanıyorum hiç bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_21

Ben Energy_3.15.2012.SensationXL romu kulanıyorum hiç bi sıkıntı yok

hocam o romlar güzel fakat no tuşuyla aramayı sonlandıramama olayı yüzünden soğudum.
  • Dorimanx V5.7 CM7 romu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum, çalışmayan bir özellik yok. Fakat bu yeni romlardaki donanım hızlandırıcı özelliğini merak ettim. CM9 ları önceden denediğimde stabil değillerdi şuanda kullanmaya değer 3 5 ay sıkıntısız götürecek rom varmıdır_?
  • evet cm9 un hw 2.3 versiyonunu yükledim bende çok tutuk geldi banada kasıyor biraz gerçi cm7ite çok hızlı bir rom galiba ondan sonramı tutuk geldi bilemedim :) şimdide paranoid v1.4a çıkmış onu bi deneyeceğim bakalım kasmazsa onu kullanırım
  • arkadaşlar arada takip ediyorum ama hala 1.sayfada paylaştığım romlardan daha performanslı rom çıkmadı. Tavsiyem cm7 ve yandex shell arayüzü kullanın. Bu kombinasyonla bendeki ONE X ile aynı menü geçişleri hızı veriyor.
    Bu arada WP7 çok geride kaldı. WP8 ile canlandırmaya çalışacaklar ama çok zor gözüküyor. IOS en çok uygulamalardan dolayı tercih ediliyordu ama android nerdeyse yakalamış durumda. Piyasayı bu ikisi paylaşacak WP pek yer yok :)
  • herkese merhaba ,

HTC HD2 kullanıyorum. windows 6.5 dan Android ' e geçtik ama şu anda telefon sürekli donuyor ve saatlerce açılmıyor. Bazen arama yapmıyor ve ses problemi var.

telefondan çok yüksek bir performans beklemiyorum. Açıkcası Android yüklememin tek sebebi "Viber" kullanabilmek. O yüzden sorunsuz kasmadan çalışabilecek bir sürüm önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RogerDodger

herkese merhaba ,

HTC HD2 kullanıyorum. windows 6.5 dan Android ' e geçtik ama şu anda telefon sürekli donuyor ve saatlerce açılmıyor. Bazen arama yapmıyor ve ses problemi var.

telefondan çok yüksek bir performans beklemiyorum. Açıkcası Android yüklememin tek sebebi "Viber" kullanabilmek. O yüzden sorunsuz kasmadan çalışabilecek bir sürüm önerebilir misiniz ?

hocam size bu romu tavsiye ediyorum :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662881

bende kullandım.anlatılan adımlara göre kurarsanız ,eminim performansı ve hızı tatmin edici olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftd

arkadaşlar arada takip ediyorum ama hala 1.sayfada paylaştığım romlardan daha performanslı rom çıkmadı. Tavsiyem cm7 ve yandex shell arayüzü kullanın. Bu kombinasyonla bendeki ONE X ile aynı menü geçişleri hızı veriyor.
    Bu arada WP7 çok geride kaldı. WP8 ile canlandırmaya çalışacaklar ama çok zor gözüküyor. IOS en çok uygulamalardan dolayı tercih ediliyordu ama android nerdeyse yakalamış durumda. Piyasayı bu ikisi paylaşacak WP pek yer yok :)

bu kadarda mütevazi bi arkadaşımız one x le aynı demiş :D bende olcak roket gibi uçuyo derim
  • ftd hocamın da dediği gibi şuana kadar kullandığım en iyi rom cm7 olan rom.
    gerçekten nerdeyse eksiksiz ve stabil rahat bir rom.

benim şöyle bir sıkıntım oldu e-posta uygulaması ufak ekranda açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mı?
    gmail tamam hadi hotmail hesapları içinde hotmail in kendi uygulamasını yükledik ama şirket mailleri illa ki buradan :)

bir de şirket maillerinde türkçe karakter problemi yaşıyorum.
    sanırım telefonu ingilizce yapınca düzeliyormuş.
    bir başka çözümde browserin metin kodlamasını utf-8 olarak değiştirdiğimizde düzeliyormuş.

bu ufak ekran ve türkçe karakter konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    bu e-posta yerine başka bir uygulama yükleyebilir miyiz ya da ekran çözünürlüğü uygun olan başka bir standart e-posta uygulamasını yükleyerek update edebilir miyiz?

• arkadaşlar telefonumda şöyle bi sıkıntı var bazen aramalarda birini aradığımda sesi bozuk geliyor bloorp bloorp gibi bu sizce radio dan dolayı mıdır eğer öyleyse nasıl değiştirebilirim bi yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

ftd hocamın da dediği gibi şuana kadar kullandığım en iyi rom cm7 olan rom.

benim şöyle bir sıkıntım oldu e-posta uygulaması ufak ekranda açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mı?
    gmail tamam hadi hotmail hesapları içinde hotmail in kendi uygulamasını yükledik ama şirket mailleri illa ki buradan :)

bir başka çözümde browserin metin kodlamasını utf-8 olarak değiştirdiğimizde düzeliyormuş.

bu ufak ekran ve türkçe karakter konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    bu e-posta yerine başka bir uygulama yükleyebilir miyiz ya da ekran çözünürlüğü uygun olan başka bir standart e-posta uygulamasını yükleyerek update edebilir miyiz?

outlook hiç denemedim, ama türkçe sorunu olmadı browserlerde. En iyisi dolphin HD

• quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

ftd hocamın da dediği gibi şuana kadar kullandığım en iyi rom cm7 olan rom.

Aynı sorun benim romda da var. Özellikle mail başlıkları patates çıkıyor. Ben utf8 de yaptım ama herhangi bir değişiklik olmadı.

Çözüm bulan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

21inde çıkanhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1322639 adresindeki romu deneyen oldumu_?

• Takıp ıcın mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.